Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Birinci tüp bebek tedavimde yumurtalar zor gelistigu ve iki yumurtatoplandigi icin umutsuzum.fakat buradaki arkadaslarin tedavisi beni umutlandirdi. Iyi bir yer olduguna inandim. Inşallah iyi sonuc aliriz. Tedavin de hayirli olsun..

canım geldinmi istanbula, tedavine başladınmıı, çok sevindimm..
hayırlı olsun tedavin hayatım, güzelll haberlerin gelsin.. çok öptümm.

Merhaba ooncelikle tedavin hayirli olur ins. Bizde semra hn. ile basladik daha sonrasinda hande hn. İle devam ettik semra hn.yurt disina cikabiliyor fakat olmasada butun yapilan islemler bildiriliyor semra hn.a ya.i ekip olarak calisiyorlar...
cok tesekkur ederim cevabiniz icin hayirlisiyla ins bnde semra hanimi istiyorum bakalim suan adetliyim ama esim grip bu yuzden baslamak istemedi bidahaki aya artik ordaki tedaviniz ilk mi suan goruyorsunuz sanirin tedavi durumunuz nedir

cok tesekkur ederim cevabiniz icin hayirlisiyla ins bnde semra hanimi istiyorum bakalim suan adetliyim ama esim grip bu yuzden baslamak istemedi bidahaki aya artik ordaki tedaviniz ilk mi suan goruyorsunuz sanirin tedavi durumunuz nedir
Evet ilk tedavim tek yumurta ile gittim cok 8 yumurta toplandi 1transfer oldu bebisim tutundu yarin kontrolum var ins.bi problem cikmaz...

canım geldinmi istanbula, tedavine başladınmıı, çok sevindimm..
hayırlı olsun tedavin hayatım, güzelll haberlerin gelsin.. çok öptümm.
evet canim bugun basladim pazar gununedenk geldi demra hocaylagorusemeden basladik ilaclari bulmakta cok zorlandik 200 tl ye aldigimiz gpnal f 375 tlye aldik canim sen nasilsin ne zaman gideceksin

Merhaba bende Semra hocayla tedaviye baslicam insallah .yazdiklariniz baya fikir verdi tesekkurler benimde sag tupum kapali endometriozis den dolayi . Yurt disindan direk tup bebek Yaptircam diye gorusmeye geliyordum ama bana da laporoskopi deme ihtimalleri varmis . Ayse hoca hakkinda da hep olumlu yorumlar okudum. suan icin Banu hanima verdiler randevumu ama degistircem sanirim

Cnm tedavin.hayirli olsun ben aylin.hanimin hastasiyim gexen banu hanim konurol etti bana cok pozitif geldi guler yuzlu isininde ehli bence

Arkadaşlar moralîm çok bozuk eşime sperm değerleri artsın morfolojî düzelsin diye arimidex ve proxeed plus verîlmîşti üç aykullandik ve sonuç neredeyse sıfır bulunduğumuz yerdeki dr tese önerdî okadar ümitle bekledik ama şimdi ne olcak bilmiyorum

Cnm bizde biryil kullandik o ilaclari artmayi birak deger dahada dustu herkese yaramiyo iste saglik olsun ins teseyle sperm bulunur ve sizede yeter

Hayırlı olsun canım :)

Canim keçi boynunu kürü denedim mi burda bazı deneyen arkadaşlar ise yaradigindan bahsettiler

Hepinize Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamak istiyordum fakat eşimin bir yakınının ciddi rahatsızlığı nedeniyle eşim yurt dışına çıkmak zorunda kaldı ve sanırım 15 gün sonra bende gidicem ve bu nedenle tedavim bu ay ertelendi belki önümüzdeki ay bile olamayacak hersey allahtan demekki diyorum bu ay nasibiyle yokmuş lütfen dua edin bende bir an önce tedavime baslayabileyim inanın ben hepinize dua ediyorum hepinize bol şans diliyorum inşallah tedavileriniz güzel sonuçlanır ve bende bir an önce başlarım ve Bebeğimi kucağıma alırım

Cnm rabbim ol dedigi zaman basla tedavine insallah esinin akrabasinada sifa versin rabbim bende 3aydir ugrasiyorum cuma trabsferim olcak ins hayirlisi bizim icin neyse o olsun

evet canim bugun basladim pazar gununedenk geldi demra hocaylagorusemeden basladik ilaclari bulmakta cok zorlandik 200 tl ye aldigimiz gpnal f 375 tlye aldik canim sen nasilsin ne zaman gideceksin

canımm sağol bende iyiyim.. bende adet olunca gideceğim bakalım bekliyorum:)) peşinden geliyorumm

cnm hiçmi sperm yok.. 10-20 tane bile bulunsa yeter biliyorsun..
semen analizini yapan laboratuvar çok önemli oluyor, bazı yerler hatalı yapabiliyormuş..

cnm hiçmi sperm yok.. 10-20 tane bile bulunsa yeter biliyorsun..
semen analizini yapan laboratuvar çok önemli oluyor, bazı yerler hatalı yapabiliyormuş..
Sperm var ama bir öncekinde 9 milyon çıkan ilaçları kullandiktan sonra 2 milyon oldu hadi sayıyı geç morfoloji kötü oldu eşimde bütün ilaçları bırakma kararı aldı hiçbîr şey içmiycem dîyo tabi keçiboynuzuna devam doğal olan herzaman daha iyidir diye düşünüyorum

cnm doktorunuz tese demişya bende tamamen bitti zannetmiştim.. 2 milyonla tese öneren doktoru bence sonsuza kadar bırakın cnm..
benim eşiminde 1 milyonla 6 milyon arası gidip gidip geliyor.. hatta bazen 100 bine bile düşüyor.. bunun asla proxeed ilgili olacağını sanmıyorum spermi düşük olanın zaten sabit kalmıyor cnm.. erkek infertilitesi böyle bişey..
birde keçi boynuzuda bazı erkeklerde enfeksiyona sebep olabiliyor.. imsi ile en iyisi seçilir hiç takılma buna bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…