canım Banu hanımı tanımıyorum hiç görmedim sanırım yeni doktorlardan biri.. mutlaka iyi bir doktordurki Semra hn onu grubuna almıştır.. ama çok çok haklısın ilk görüşme ilk izlenim okadar önemliki.. insan istiyorki artık konuşma ilgi alaka daha fazla olsun.. bizim düşünmediğimiz yada aklımıza gelmeyen şeyler doktorun aklına gelsin..
her doktorunda yapısı çok farklı oluyo.. hepsi bilgili ama kimisi daha cana yakın daha ilgili düşüncelerini hastası ile paylaşıyor, kimiside düşüncelerini kendi içinde yorumlayıp tedavide uygularım diye düşünüyo..
hangi doktorda rahatsan ona git cnm.. bende bu sıkıntıyı Aylin hanımda yaşamıştım, hiçbir şeyi cevaplamıyordu, ufacık sorularımda bile soğuk davranmıştı.. e2 değerim sizce nasıl dediğimde bile biz ne yapacağımızı biliriz siz kafanıza göre bunları yorumlamayın demişti çok soğuk bi edayla:))) ne telefonlarıma çıkmıştı nede mailimi cevaplamıştı.. sinirlerim bozulmuştu..
içine sinmeyen birşeyler varsa doktorunu değiştirirsin cnm.. ayşe hanım, hande hn çok sıcak kanlı ve çok ilgili aklında olsun..