• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok iyi bizde 5 yıllık donduracağız 1200 gibi bi rakam vermişlerdi.. bu ay değerleri iyi çıkarsa donduracağız.
ilk yıl çoık alınıyormuş bu kadar, diğer yıllar 200 tl falan oluyormuş zatennnn, yani 5 yııllık yine aynı fiyata geliyorrrr da bana şey mantıksız geldi... eşime dedimmm sperm dondurulacağına kaliteli embriyo lar çıkarsa onları dondursalardı zaten embriyo dondurmaya da ücret alıyorlar<... onun da aklına gelmemiş o suırada<.. bakalım bizde bekliyoruzzz şimd,i nasıl embriyolar olşcakkkkk:KK71::KK42::rolleyes::KK9:

Canım nasıl geçti ilk randevun havadisler iyidir inşallah :)

Banu Hanım'a gittim Lafı ağzından cımbızla alıyosun ztn ona biraz sinirim bozuldu. Sonuçta ilk denememiz olcak ve pek bişi bilmiyorum tüp bebek hakkında biraz daha ilgi isterdim açıkçası. Hastayı bir an önce göndereyim gibi bi izlenim aldım. amh testi yaptırmıştım benim heycandan sormak aklıma gelmedi o da söylemedi yolda aklımıza geldi bilgi alamadık die. Mümkünse Banu Hanımı bi daha görmek istemiyorum yani. Tüp bebek olcak o kesin ztn. Hsg çektirmeye gerek yok dedi. Burda 2 arkadaş bana tüplerle ilgili yaşadıklarını anlatmıştı, bende doktora Arkadaşlarım bunlarla ilgili sıkıntı yaşamışlar ama dedim ben gerekli görmüyorum istersen yapalım dedi. Hsg çektiricem sanırım radyomar'da giderim. Ben bi de genetik testi istedim ne olur ne olmaz baştan yapabileceğim bütün testleri yapayım ki sonradan bi süpriz yaşamayalım. Tedavim gelecek ay başlıyo canım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için:KK15:

Canım ne oldu hastanede umarım doktorlar la gorusmen iyi geçmiştir

Banu Hanımı çok ilgili bulmadım canım ne yazık ki. Onun dışında tüp bebek yapacağımız kesin. Hsg çektiricem bi de her ihtimale karşı genetik testi yaptırdım. Gelecek ay Nisan'ın sonuna doğru tedavimize başlıyoruz :KK49: teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK15:

Tup bebekte de tuplerin tıkalı olup olmadığı önemli cnm onu doktorların oğrenmesi gerekiyor tıkalıyken de tup bebek yapılıyor ama açılabiliyorsa açıyorlar yada tıkalı tupten rahime zararlı sıvı akmaması için tamamen kapatıyorlar diye biliyorum doktorun daha iyi anlatır gerekiyor da istiyorlar zaten hsg hayırlı haberlerini alırız inş

Doktor gerek yok dedi ama ben istedim. Zaten bütün testler en baştan istense sonrasında kimse uğraşmaz. En basiti eski doktoruma bebek planlıyoruz die gittiğimde ilk olarak spermiyogram isteseydi 1.5 yılımızı boşuna geçirmiycektik.

Doktor gerek yok dedi ama ben istedim. Zaten bütün testler en baştan istense sonrasında kimse uğraşmaz. En basiti eski doktoruma bebek planlıyoruz die gittiğimde ilk olarak spermiyogram isteseydi 1.5 yılımızı boşuna geçirmiycektik.

kesınlıkle cok haklısın onlar ıcın zaman onemlı degılkı... sureklı adım adım ılerlıyolar hanı su hıcbırseye bakmadan 1 sene gecırmelerı okdr anlamsızkı.. .belkı benım hıc yumurtam olusmuyo belkı esımde hıc sperm yok..

ilk yıl çoık alınıyormuş bu kadar, diğer yıllar 200 tl falan oluyormuş zatennnn, yani 5 yııllık yine aynı fiyata geliyorrrr da bana şey mantıksız geldi... eşime dedimmm sperm dondurulacağına kaliteli embriyo lar çıkarsa onları dondursalardı zaten embriyo dondurmaya da ücret alıyorlar<... onun da aklına gelmemiş o suırada<.. bakalım bizde bekliyoruzzz şimd,i nasıl embriyolar olşcakkkkk:KK71::KK42::rolleyes::KK9:

kaliteli embriyoları mutlaka dondururlar cnm transferden geri kalanları.. sperm dondurmada mantıklı, sperm 72 günde bir kendini yeniliyor.. eski haline geri dönüyor. iyi bi dönemini yakalayınca mantıklı..

canım bak tekrar soyluyorum ecomarda cektırdım bende hem cok temız tıtz bıyerdı hemde hıc acı hıssetmedım orasıda 400du sanırım hangısı sana daha yakınsa oraya gıdebılırsın sanırım ıkı yerde agrı acı olmadan cekıyor

Sanırım bende buraya gidicem. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

geçen bir arkadaş yazmıştı Fındıkzade şubesi artık çekmiyormuş.. Bakırköy şubesi çekiyormuş orasıda eski makine kullanıyor ağrılı olur aman dikkat..
Fulya Açık Emar diye bi yer var cnm orasıda bu konularda çok uzman ve yeni makina varmış. araştırırsın yine..
Echomar'da var.. orasıda yeni makinaymış..

Banu Hanım'a gittim Lafı ağzından cımbızla alıyosun ztn ona biraz sinirim bozuldu. Sonuçta ilk denememiz olcak ve pek bişi bilmiyorum tüp bebek hakkında biraz daha ilgi isterdim açıkçası. Hastayı bir an önce göndereyim gibi bi izlenim aldım. amh testi yaptırmıştım benim heycandan sormak aklıma gelmedi o da söylemedi yolda aklımıza geldi bilgi alamadık die. Mümkünse Banu Hanımı bi daha görmek istemiyorum yani. Tüp bebek olcak o kesin ztn. Hsg çektirmeye gerek yok dedi. Burda 2 arkadaş bana tüplerle ilgili yaşadıklarını anlatmıştı, bende doktora Arkadaşlarım bunlarla ilgili sıkıntı yaşamışlar ama dedim ben gerekli görmüyorum istersen yapalım dedi. Hsg çektiricem sanırım radyomar'da giderim. Ben bi de genetik testi istedim ne olur ne olmaz baştan yapabileceğim bütün testleri yapayım ki sonradan bi süpriz yaşamayalım. Tedavim gelecek ay başlıyo canım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için:KK15:

Evet ilk izlenim olarak iyi olmamış insan biraz ilgi bekliyor..sıkma canını işini iyi yapsında..ne drlar gördüm ben herşey var icraat yok olmadı değiştirirsin.tüm tahlilleri yaptır canım ne kaybedersin sonradan hayal kırıklığı yasamazsın..hayırlı olsun tedavin

Banu Hanımı çok ilgili bulmadım canım ne yazık ki. Onun dışında tüp bebek yapacağımız kesin. Hsg çektiricem bi de her ihtimale karşı genetik testi yaptırdım. Gelecek ay Nisan'ın sonuna doğru tedavimize başlıyoruz :KK49: teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK15:

Banu hanımdan memnun kalmadı iseniz doktorunuzu değiştirme imkanınız var. Randevu alırken başka bir doktor talep ederseniz o doktorla tedavi olabilirsiniz. Yalnız Banu hanımın soğuk olması işini doğru yapmıyor demek değil. Kendisi doçent doktor. Ama bana sorarsanız ki buradaki arkadaşlar da doğrulayacaktır Ayşe hanım 'ın hastaya yaklaşımı diğerlerine göre çok daha sıcak ve cana yakın.

buarada kızlar bende aylın hanımla gorustum rahım fılmımı ınceledı rahım fılmınde temız cok cok az sol tupte sıvı gecıste zorlanmıs ama gecıs var skntı yok yanı dedı sanırım bunu kafama takmama gerek yok? sperm testlerı ıcın bırınde hız dusuk bırınde de sayı daha net yorum ıcın mutlaka burda spermıgram yaptırsın dedı... ve ıstemememe ramen muayene ettı olmaz bakmamız lazım dedı.. sonuç hersey temız bır sıkıntı yok sende asılama deneyelım ıstersn dedı tup bebek ıcın cok erken bı adım olur yasında musaıt sorunda yok enazından 1 ya da 2 kez asılama deneyelım ıstedı. yalnız yumurtalarım cok sayıdaymıs ıgnelı asılama yapalım fakat fazla tepkı verebılır yumurtaların eger cok sayıda olusursa ozmn tup bebege gecıs yapabılırız dedı ama cok dusuk dozlarda ıgne tedavısı uygularız bunu engellemek ıcın fln dedı bırkez ztn ılacsız asılama olmustum tutmadı bana cok mantıklı gelmıyo asılamada dedıgımde ıse bukezde ıgnelı denıcez ıhtımalı bıraz daha yukseltır dedı neden yukselıyo anlamasamda durum bu kızlar yanı ılla tup bebek dersen yaparız dedı guldu sankı sabırsızlık etme der gıbı:)

ayşe hanımıda gordum buarada evet aylın hanım odadan odaya gecerken bıara hemsıre bolumunde oflayıp yuzu asık bı sekılde hastanın dosyasına bakıyodu.. hatta ıcımden dırek elemıstım suan gorussemde bırdaha gelmem aylın hanıma dıye ama ılgılı bı doktor detayları anlattı konustu ben memnun kaldım yanı acıkcası muhtemelen tedavıye onda baslarım heralde ama ayse hanım odadan odaya gecerken sureklı gulumsuyodu hanı aslnda bı onlada konusmak lazım tanımak adına..

Canım ayse hoca ile de bir gorusme al,bicir bicir, cok sıcak ve içini rahatlatan ve her istediğini sorabil diğin bir doktor

cvplarınz ıcın sımdıden tesekkurler lutfn yardım edın gerckten moral olark cok sıfırlanmıs durumdayım etrafımda herkes ya hamıle ya cocugu var bırde herkesın ee bebek yok mu sorularınaa yok daha dusunmuyoruz dıye yalan soylemekten yoruldum....[/QUO çoz zor bir durum bende yaşadım aynı şeyleri umarım en kısa zamanda hamile kalırsın.

canım Banu hanımı tanımıyorum hiç görmedim sanırım yeni doktorlardan biri.. mutlaka iyi bir doktordurki Semra hn onu grubuna almıştır.. ama çok çok haklısın ilk görüşme ilk izlenim okadar önemliki.. insan istiyorki artık konuşma ilgi alaka daha fazla olsun.. bizim düşünmediğimiz yada aklımıza gelmeyen şeyler doktorun aklına gelsin..
her doktorunda yapısı çok farklı oluyo.. hepsi bilgili ama kimisi daha cana yakın daha ilgili düşüncelerini hastası ile paylaşıyor, kimiside düşüncelerini kendi içinde yorumlayıp tedavide uygularım diye düşünüyo..
hangi doktorda rahatsan ona git cnm.. bende bu sıkıntıyı Aylin hanımda yaşamıştım, hiçbir şeyi cevaplamıyordu, ufacık sorularımda bile soğuk davranmıştı.. e2 değerim sizce nasıl dediğimde bile biz ne yapacağımızı biliriz siz kafanıza göre bunları yorumlamayın demişti çok soğuk bi edayla:))) ne telefonlarıma çıkmıştı nede mailimi cevaplamıştı.. sinirlerim bozulmuştu..
içine sinmeyen birşeyler varsa doktorunu değiştirirsin cnm.. ayşe hanım, hande hn çok sıcak kanlı ve çok ilgili aklında olsun..

kesınlıkle cok haklısın onlar ıcın zaman onemlı degılkı... sureklı adım adım ılerlıyolar hanı su hıcbırseye bakmadan 1 sene gecırmelerı okdr anlamsızkı.. .belkı benım hıc yumurtam olusmuyo belkı esımde hıc sperm yok..

Aynen öyle çevremde bebek planlayanlara mutlaka spermiyogram ve hsg öneriyorum bu yüzden, bizim vakit kaybımız oldu sizin olmasın diyorum.

geçen bir arkadaş yazmıştı Fındıkzade şubesi artık çekmiyormuş.. Bakırköy şubesi çekiyormuş orasıda eski makine kullanıyor ağrılı olur aman dikkat..
Fulya Açık Emar diye bi yer var cnm orasıda bu konularda çok uzman ve yeni makina varmış. araştırırsın yine..
Echomar'da var.. orasıda yeni makinaymış..

Aklımda radyomar ve memorial vardı, Fındıkzade hadi neyse de Bakırköy daha uzak Şişli memorial'da çektiririm artık. Orası hakkında bilgin var mı canım. Yeni çıkan bi cihaz varmış daha acısız oluyomuş doktordan bilgi aldım da acının makineyle hiç bi alakası yok dedi ama çektirenlerde öyle demiyo.

canım Banu hanımı tanımıyorum hiç görmedim sanırım yeni doktorlardan biri.. mutlaka iyi bir doktordurki Semra hn onu grubuna almıştır.. ama çok çok haklısın ilk görüşme ilk izlenim okadar önemliki.. insan istiyorki artık konuşma ilgi alaka daha fazla olsun.. bizim düşünmediğimiz yada aklımıza gelmeyen şeyler doktorun aklına gelsin..
her doktorunda yapısı çok farklı oluyo.. hepsi bilgili ama kimisi daha cana yakın daha ilgili düşüncelerini hastası ile paylaşıyor, kimiside düşüncelerini kendi içinde yorumlayıp tedavide uygularım diye düşünüyo..
hangi doktorda rahatsan ona git cnm.. bende bu sıkıntıyı Aylin hanımda yaşamıştım, hiçbir şeyi cevaplamıyordu, ufacık sorularımda bile soğuk davranmıştı.. e2 değerim sizce nasıl dediğimde bile biz ne yapacağımızı biliriz siz kafanıza göre bunları yorumlamayın demişti çok soğuk bi edayla:))) ne telefonlarıma çıkmıştı nede mailimi cevaplamıştı.. sinirlerim bozulmuştu..
içine sinmeyen birşeyler varsa doktorunu değiştirirsin cnm.. ayşe hanım, hande hn çok sıcak kanlı ve çok ilgili aklında olsun..

Doktorun işinde başarılı olduğunu düşünüyorum ama ne bilim frekansımız uymadı belkide. Siz tüp bebek mi yaptırmıştınız canım? İnşallah güzel sonuçlar almışsındır. Ayşe hanım ve Hande hanım hakkında olumlu şeyler okuyorum. Tüp bebeğe başlarken onlardan biriyle başlamak istiyorum

Evet ilk izlenim olarak iyi olmamış insan biraz ilgi bekliyor..sıkma canını işini iyi yapsında..ne drlar gördüm ben herşey var icraat yok olmadı değiştirirsin.tüm tahlilleri yaptır canım ne kaybedersin sonradan hayal kırıklığı yasamazsın..hayırlı olsun tedavin

Teşekkür ederim canım benim Nisan sonuna doğru başliycaz kısmetse. Allah hepimize kolaylıklar ve boy boy hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Back