canım hepimiz aynı sıkıntılı yollardan geçiyoruz. bende acıbademden buraya gelenlerdenim. umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kuzularımıza kavuşuruz.
Çok geçmiş olsun canım her zorluğun arkasından güzel müjdeli haberler gelir hep inşallah seninde bizim için de öyle olur umudunu kaybetmemerhaba arkadaşlar
bir kaç yıldır bu topikte paylaşım yapıyorum...uzun zamandır sadece mesajları okuyorum...sanırım süreçten yoruldum ve sıkıldım...hikayemi defalarca yazdım...ama sizinle paylaşmak adına kısaca bir özet yapayım...
2005 yılında evlendim...şu an 38 yaşındayım...2011 yılı şubat ayına kadar çocuğun olmaması için bir sebep yok diyen bir çok doktorla görüştüm...
şubat ayında istenen hsg filmle yarım rahimli olduğumu öğrendim ve tüp bebeğe yönlendirilmemle süreç başladı...
Bahçeci umutta ulun beyle 1.denemede dondurulmuş embriyo ile 1 adet embriyo transfer edildi. sonuç pozitifti....9+0 da bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı...2.deneme dondurulmuş iki embriyo ama embriyoların durumunun iyi olmadığını kendiside biliyordu...sonuç negatif...gayet güzel hazırlanarak gebelik şansını arttıracak her türlü ilaç, gebelik aşısı v.s ile 3.deneme sonuç negatif.... 4. deneme Acıbadem tayfun bağış sulu ultrasonlar tahliller herşeyler yapıldı 13 embriyo oluştu 6 tanesi 5.güne kadar gitti 2 tanesi transfer edildi sonuç teste bile gerek kalmadı 10 mayıs 2014 test günü heyecanıyla uyandım hastaneye gidicektik test vericektik noldu sabah bir baktımki adet olmuşum...insanın başından aşağı kaynar sular nasıl dökülür onu da bir kez daha anlamış olduk...
ebelere mi gitmedik en iyi hastaneleremi gitmedik neler neler...daha başıma neler gelicek bakalım...
Geçen hafta tekrar tayfun bağışla görüşmeye gittik...TH1-TH2 testi yapalım eşimede spermleri eledikleri bir testmi varmış ne varmış onu yaptırmasını söyledi...tamam dedik çıktık...2 gün sonra eşim pozitif sonuç alan bir arkadaşının tavsiyesiyle
medipol semra kahramanı bir araştıralım dedi... daha öncede ismini duymuştum...Mart ayı dolu olduğu için 3 nisan 2015 e randevu alabildik...yeni bir süreç daha başlıyor bizim için...Hikayem özetle bu arkadaşlar...Anlatım bozukluğu olduysa kusuruma bakmayın artık...
Canım benim transferimi Semra Kahraman yaptı çok istemiştim bende senin gibi doktorun çok önemli olduğuna inanıyorum[/QUOT
böyle demeyin ama moralim bozuluyor benim transferim yarın olucak ve Semra hoca yok perşembe, Cumartesi, Pazar bende çok istiyordum onunla tedavi olucam diye sevindim ama denk gelmedim bir tek on görüşme oldu sonrasında 10 gün kongre ve şimdi transferim perşembe tek tesellim hande hn a guvendim ve sevdim teselli oluyorum bende bide embriyo 5.gn diye
Canım sen niye moralini bozuyorsun ilahi :) Hande hanımda çok iyi bir doktor yurt dışı eğitimli bir doktordur hatta ben ilk randevumu ona almıştım tahmin edersin ki kadının sabah kahvaltıda ne yediğine kadar araştırıp öyle gitmişimdiro nedenle için rahat olsun, ben transferleri anestezili yaptırıyordum anca Semra hanım beni anestezisiz transfere ikna edebilirdi o nedenle onu çok istedim
canım hepimiz aynı sıkıntılı yollardan geçiyoruz. bende acıbademden buraya gelenlerdenim. umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kuzularımıza kavuşuruz.
Bende sevdim hande yi şu ana kadar çok pozitif ve eli çabuk ama ne bileyim sende semra deyince üzüldüm şanssız olmam inşallah en azından hafta ici olsaydı semra hoca ne iyi olurdu ama yapacak bir şey yok
içini ferah tut stres sıkıntı yok rafa kaldırıyoruz hepsini bugün seni ne mutlu ediyorsa onu yap kafanı boşalt bedenini rahatlat kendini bebeklerine hazırla Allahın izniyle al ve gel onları :)
Cok sagol bitanem sizlerde dua edin hele iki canlisiniz ya bebıslerinizi okşayip çağırın bizimkiler de gelsin :)))
Seçiliyor ben Ayşe hanımı seçmiştim, önce yücel bey diye telefon geldi bana hiç tanımadığım bir doktordu ben Hande anım yapacak sanıyordum telefonda şok oldum o kim ya diyeToplama işlemini sadece 2 doktor yapıyormuş Ayşe hanım ve yücel bey öyle dedi telefondaki hamın bana ozaman Ayşe hanımı istiyorum dedim hemen ayarladılar neyse ki :) sen daha önce söyle tabi Ayşe hanımı tercih ettiğini
Sakın kafana takma. Ben 1. tedavimde transferi yapan doktoru ilk defa orada gördüm. Güvenç beydi ve pozitif aldık. 2. tedavimde Semra Hanıma yaptırdım transferimi negatif, 3. de Nur hanım yine negatif, 4. de Ayşe hanım ve pozitifi gördük. Şimdi Semra Hanımda negatif almam onun transferi yapamamasından değil benim embriyo kalitemden. Transfer yumurta toplamaya kıyasla çok çok basit bir işlem. Semra Hanım da transferi yapmayı beceremeyecek doktoru zaten o göreve vermez. Hangi doktor yaparsa yapsın yeter ki sonucu güzel olsun. Ne güzel 5. gün embriyoları olacaklar :)
A artık yumurta toplamada da seçilebiliyor mu? Çok değiştiriyorlar sistemi. 2008den beri hastasıyım memorialın. O zamanlar transfer bile seçilemiyordu. Herşey programlıydı. Hergün bir doktor toplama, bir doktor transfer falan yapıyordu. Ya da seçiliyordu da biz sormadık onlar da söylemediler ama toplamanın seçilemediğinden neredeyse eminim. Sonra 2. tedavimde transferinizi kim yapsın diye sorduklarında şaşırmıştım. Tabi bu sene 2011de oluyor.
şu melankoli halinden çıksam iyi olacak offf:)
Canımsin korktum birden haklısın hande yi çok sevdim ama semra nin şansı ve ugru çok konusulunca burda tirsttm bir an dediğin gibi embryolar çok önemli benim daha önce 5.gu blast.embrıyo transferim oldu Prof bir adamdan ama olmadı hatta transferi bile yapamadı düzgün ,Hakkımıza hayırlısı artık sadece Şartlanmamak lazım elimizde değil ki semra hoca 3 gün yok denk gelirse bu herkes için geçerli o yapamayabilir.
Benim transfer yarın arkadaşlar sabah arayacaklarmis şu saatte gelin diye inşallah bi aksilik olmaz 3 tane var şu anda gününde ilerleyen semra hoca yarına bekleyelim demiş ama o yok tabii transfer hande hn tarafından yapılacak hakkima hayırlısı napıyım denk gelmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?