• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sagol canım allah kısmet ederse bugün alıp gelicem evimize hayırlısı ile bide bugünü atlatirsam çok iyi olucak idrar tutma ve transfer de çok korkuyorum ama dayanicam dualarinizi eksik etmeyin ne olur

Çokkkkkk güzel geçsin transferin canım... Transferden korkmanı gerektirecek birşey yok emin olabilirsin... Bebişinin yatağına yatırılışını mutlulukla izleyeceksin... İdrar tutma durumu biraz sıkıntı yaratabilir ama biz ne sıkıntılar görüp çektik bir çişle mi baş edemeyeceğiz... Hayırlı haberle dön inşallah...

Günaydın arkadaşlar, büyük gün geldi çattı 15 gündür igne ydi geldi gitti cm ler rahim kalınlığı sonra basladi yumoslar hücreler sayıldı ve geldik biz bugüne hayırlısı ile alıp geleceğim bebislerimi zor bir gün aynı zamanda çok güzel içimde tuhaf bir his hava çok güzel sabah erken saatlerinde başlayan dualarla gidiyorum.Bundan sonra başlayacağım kendimi tutmaya calissamda belirti aramaya sık tuvalet ziyaretleri göğüs uçları büyüdumu koyulastimi kasikta batma lar var mı idrar testi yapsam mi vs ne zor sınavdan geçiyoruz ve bu benim 4 . transferim olucak inşallah son olur.Allahtan hepimiz için yardım diliyorum sabır diliyorum inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve yüzüm güler,ben gelene kadar sevgiyle kalın hepinizi çok seviyorum, duygusallastim biraz, kusura bakmayin...

Bu arada önerileri olan varsa yazsın bana yat,kalk söyle yap, bunu ye fln
Canım hayırlısıyla bebişlerin bu sefer sana sımsıkı tutunurlar inşallah dualarim seninle :)

Günaydın arkadaşlar, büyük gün geldi çattı 15 gündür igne ydi geldi gitti cm ler rahim kalınlığı sonra basladi yumoslar hücreler sayıldı ve geldik biz bugüne hayırlısı ile alıp geleceğim bebislerimi zor bir gün aynı zamanda çok güzel içimde tuhaf bir his hava çok güzel sabah erken saatlerinde başlayan dualarla gidiyorum.Bundan sonra başlayacağım kendimi tutmaya calissamda belirti aramaya sık tuvalet ziyaretleri göğüs uçları büyüdumu koyulastimi kasikta batma lar var mı idrar testi yapsam mi vs ne zor sınavdan geçiyoruz ve bu benim 4 . transferim olucak inşallah son olur.Allahtan hepimiz için yardım diliyorum sabır diliyorum inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve yüzüm güler,ben gelene kadar sevgiyle kalın hepinizi çok seviyorum, duygusallastim biraz, kusura bakmayin...

transferin hayırlı olsun cnm, güzel haberlerin gelsin sonu bebişli olsun..

ki
Era testi nedir arkadaşlar ne için gerekiyo anlayamadım konuyu kaçırdım sanırım :KK43:
kişiye göre rahmin embriyoyuyu kabul edeceği gün değişebiliyor mesela a kişsinde 3.gün embriyosu iken b kişisi için 5.gün embriyosu olabiliyor bu rahim duvarının kalınlaşması ile de alakalı.kısaca doktorun kaçıncı gün transferi uygundur diye düşünüp vereceği kararı bu test veriyor

4.gün ve sonrası çok hücreli oluyor sayılamıyor o yüzden
Saol cnm ilk gun aradigimdada hucre soylemedi 14iyi giden car 2de arkadan.takip eden car dediler belkide hucrelerini benim sormam gerekirdi hakkimizda hayirlisi adet olmayi bekliyorumki tedavi olim ama lekelenme var kacgundur kist olusmustur dediler birde grifor hala devam ediyodum basdonmesi ve mide bulantisi yapti onuda icmiyorum iki gundur doktoruda aramadim napim sizce randevu alip gidimmi yoksa pazartesiyimi beklim

transferin hayırlı olsun,göbişin bebişinle dolsun:)

Saol cnm ilk gun aradigimdada hucre soylemedi 14iyi giden car 2de arkadan.takip eden car dediler belkide hucrelerini benim sormam gerekirdi hakkimizda hayirlisi adet olmayi bekliyorumki tedavi olim ama lekelenme var kacgundur kist olusmustur dediler birde grifor hala devam ediyodum basdonmesi ve mide bulantisi yapti onuda icmiyorum iki gundur doktoruda aramadim napim sizce randevu alip gidimmi yoksa pazartesiyimi beklim
hımmm kacıncı gun oldu pekı bugun adet olamadın , ben 34. gun adet oldummm

transferin hayırlı olsun,göbişin bebişinle dolsun:)
hayırlı olsun bence sende pozitif alacaksın 2015 te ben hiç negatif duymadım ne bu forumda nede başka yerde sadece bir arkadaş vardı değerleri düşüktü tutmadığını düşündü aradan 1 hafta geçti doktoru bir daha beta hcg istemişti bu kez değer iyi çıkmıştı sonrasını bilmiyorum akibeti belli değil...acaba sonuç ne oldu....o_Oo_O

Canım arkadaşlarım eve yeni geldim 2,5 saat dur kalk bir trafik anlatamam.transfer sonrası hemen sürgü ile biraz boşaltım idrarimi rahatladım biraz toplam 2 saat yatak istikameti yaptım herhangi bir şikayetim yok şu anda sadece spekulum takıldığı için acidi hafif yanma sizlama var başka ne agrı ne sizi iyi mi kötü mü bilemedim,hepinize dualarınız için çok tsk ederim,Allah razı olsun ne diyeyim, inşallah hayırlı sonucu alırım, sevgiler

umudumu kaybetmicem allahın izniyle hepimiz için en iyi şekilde sonuçlanmasını diliyorum...her ne kadar çevremdekiler bırak artık olmuyor zorlama artık desede yapamıyorum zaten ...bırakamıyorum...bebeğim olma fikri bile heyecanlandırıyor...Sonuna kadar gitmek istiyorum...bazı zamanlarda acaba gerçekten çok mu zorluyorum diyorum...ki tam o zamanlarımdayım şu an... hepiniz bana kucak açtınız teşekkür ederim güzel dileklerinize...hep birlikte rabbim duysun sesimizi...

canım bütün msjlarını okudum ve hikayen hiç yabancı gelmedi..sadece karakterler ve mekanlar farklı :) o sana gelip giden karmaşık ruh halleri hepimize ara sıra uğruyor merak etme..iinanıyorum ki memorial sana da uğurlu gelecek ve sende son gülen :-) olacaksın..

hayırlı olsun bence sende pozitif alacaksın 2015 te ben hiç negatif duymadım ne bu forumda nede başka yerde sadece bir arkadaş vardı değerleri düşüktü tutmadığını düşündü aradan 1 hafta geçti doktoru bir daha beta hcg istemişti bu kez değer iyi çıkmıştı sonrasını bilmiyorum akibeti belli değil...acaba sonuç ne oldu....o_Oo_O

Canım nasıl gidiyor gebelik kaç haftalık oldu bebiş:)

canım bütün msjlarını okudum ve hikayen hiç yabancı gelmedi..sadece karakterler ve mekanlar farklı :) o sana gelip giden karmaşık ruh halleri hepimize ara sıra uğruyor merak etme..iinanıyorum ki memorial sana da uğurlu gelecek ve sende son gülen :-) olacaksın..
İnşallah canım. ..cok tesekkur ederim

Canım arkadaşlarım eve yeni geldim 2,5 saat dur kalk bir trafik anlatamam.transfer sonrası hemen sürgü ile biraz boşaltım idrarimi rahatladım biraz toplam 2 saat yatak istikameti yaptım herhangi bir şikayetim yok şu anda sadece spekulum takıldığı için acidi hafif yanma sizlama var başka ne agrı ne sizi iyi mi kötü mü bilemedim,hepinize dualarınız için çok tsk ederim,Allah razı olsun ne diyeyim, inşallah hayırlı sonucu alırım, sevgiler
merakla sonucunu bekleyecegim cnm.. yas ortalamalarimiz yakin oldugu icinde daha cok merak icindeyim.. bende 37 yasindayim.. kendine iyi bakk.. bebisinede..

hayırlı olsun canımm...güzel sonuçlarını duyucaz inşallah...

Bugün transfer yapıldı bende ne agrı ne sizi var anlamadım ilaç olarak ta sadece crinone jel kullanıyorum ne coraspin ne estrofem yok inşallah hayırlı olur sizde nasıl olmustu merak ettim açıkçası diğer tedavilerimde hep b ağrım sizim gazım kasik larda batma lar vardı bunda tık yok kalk yürü deseler 10 km koşar gelirim iyi mi kötü mü açıkçası korkmaya başladım

Back