• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım embriyolog arıyorya transfer şu gün yapılacak diye yada donduruluyor diye ozaman embriyolar hakkında bilgi veriyorlar mutlaka.. transfer günüde embriyolog alt katta odasına çağırıp embiyoların kalitelerini anlatıyor ve bununla ilgili resim ve evrak veriyor.. orada kalitesi ve ayrıntıları tam olarak yazıyor.. yani bende memorialda sistem böyle yürüdü..
benim hiç donmuşum olmadığı için hatalı bilgi vermim sanada.... çözdürdükten sonrada durumları ayrıca anlaşılıyor diye duydum ama yanlış bilgide vermim.. embriyo kalitesi zaten anlık olarak değişebiliyor kendini yenileyebiliyormuş kendi içinde..
transfer günü tam ayrıntılı bilgi verirler sanada.. ama zaten kötü olan embriyoları dondurmuyorlar.. seni transfere hazırlamaları bu ay yapmamaları güzell bir şey..
Arayip dedikleri buydu canim 6aa6ab diye

canımsın yaa hepimiz bir yerlerden çok çekmişiz ne yazıkki:)) insan anlatmadanda yapamıyor.. anlatıncada kötü hissediyor kendini çünkü oralardada tedavi olanlar var okuyup psikolojileri etkilenir diye çekiniyoruz.. bende çok anlatıyordum bıktım artık..[/QQUOTE

Burda yapılması gereken şey şu olanları sorgulamak ve bilgilenmeye çalışmak Kuzu kuzu teslim olmayalım örneklerden ders alalım bende olan gibi örneğin katater denemesi örneğin erkeğin sperm vermesi nden emin olmak olamiyorsak önceden verip dondurmak gibi

Arayip dedikleri buydu canim 6aa6ab diye

çözülünce tam olarak anlaşılır cnm embriyolarının durumu.. bizdede erkek faktörü var ne yazıkki.. erkek kaynaklı sorunlarda tüpte gebe kalmak biraz daha sıkıntılı oluyor çünkü yumurtayı ilerletecek kaliteli spermi bulmak zor oluyor..

canım zaten biraz tecübemiz varsa teslim olmamış oluyoruz çünkü her muayeneden sonra kan sonuçlarını internetten görüyoruz. e2 düzenli yükselmemişse bi sorun olduğu anlaşılıyor.. erkek kaynaklılarda imsi yapılmamışsa anlıyoruzki en iyi sperm seçilmemiş... ufak ayrıntılar var böyle.. rahim kalınlığı yada fsh durumu falan.. vs...
yıllarca bi çok yere teslim oldum ben, maymun gözünü geç açtı biraz kendim için:)) P prensim1975

çözülünce tam olarak anlaşılır cnm embriyolarının durumu.. bizdede erkek faktörü var ne yazıkki.. erkek kaynaklı sorunlarda tüpte gebe kalmak biraz daha sıkıntılı oluyor çünkü yumurtayı ilerletecek kaliteli spermi bulmak zor oluyor..
Gecen biri yazmisti ilk ucgun yumurta sonraki gun sperm faktoru devreye giriyomus diye dusunuyorum 14yumurta iyiyken 3.gun 6.gune 4embriyo kaliyo haklilik payi var gibime geliyo ki esim okadar ilac kullandi ozel kurler ballar yedi.fayda vermeyip sayi dahada dustu

Gecen biri yazmisti ilk ucgun yumurta sonraki gun sperm faktoru devreye giriyomus diye dusunuyorum 14yumurta iyiyken 3.gun 6.gune 4embriyo kaliyo haklilik payi var gibime geliyo ki esim okadar ilac kullandi ozel kurler ballar yedi.fayda vermeyip sayi dahada dustu

sayınız ve hareketiniz kaç cnm.. morfoloji kaç..
evet bazen ters tepebiliyor:) bizdede öyle olduğu dönemler olmuştu..

canım zaten biraz tecübemiz varsa teslim olmamış oluyoruz çünkü her muayeneden sonra kan sonuçlarını internetten görüyoruz. e2 düzenli yükselmemişse bi sorun olduğu anlaşılıyor.. erkek kaynaklılarda imsi yapılmamışsa anlıyoruzki en iyi sperm seçilmemiş... ufak ayrıntılar var böyle.. rahim kalınlığı yada fsh durumu falan.. vs...
yıllarca bi çok yere teslim oldum ben, maymun gözünü geç açtı biraz kendim için:)) P prensim1975

Bilerek veya bilmeyerek kimse bizi basite almasın bu süreç maddi ve manevi insanı yoruyor o yüzden burda yazılanları iyi okuyup örnek almak lazım bende burdan duyduklarimla gitim kendi kendime kan pihtilasmasi, genetik testleri yaptırdım devlet hastanesine 5 para vermeden bunu önce yapabilseydim kendimi yemicektim acaba genetik te mi sorun yoksa kanimda pıhtılaşma mi var vs nerdeyse kitap yazıcam bende yawww her neyse kimseyi üzmek istemem burda olmamin gerçek amacı motivasyon ve paylaşım benim canım yandı kimse yanmasin, öyle böyle allahın izni ile bebıslere kavuşcaz en çok ta dualar ile...

Cnm bes binden duse duse binaltiyuze dustu morfoloji %6

evet cnm bizdede habire düşüyo yükseliyor:)) 200 bin civarı.. ama siz daha şanslısınız morfolojiniz çok iyi.. bizde morfoloji 0 cnm.. hareketinizi biliyormusun.. %10 bizde..

Bilerek veya bilmeyerek kimse bizi basite almasın bu süreç maddi ve manevi insanı yoruyor o yüzden burda yazılanları iyi okuyup örnek almak lazım bende burdan duyduklarimla gitim kendi kendime kan pihtilasmasi, genetik testleri yaptırdım devlet hastanesine 5 para vermeden bunu önce yapabilseydim kendimi yemicektim acaba genetik te mi sorun yoksa kanimda pıhtılaşma mi var vs nerdeyse kitap yazıcam bende yawww her neyse kimseyi üzmek istemem burda olmamin gerçek amacı motivasyon ve paylaşım benim canım yandı kimse yanmasin, öyle böyle allahın izni ile bebıslere kavuşcaz en çok ta dualar ile...
İnsallah cnm umudumuz ve duamiz bu yonde rabbim yardimini esirgemesin uzerimizden

Yumurta bebeğin sadece yuvası evi içindeki sperm ne kadar iyi olursa sorun çıkmaz ama sperm de sorun varsa yumurta kaliteli de olsa gebelik yada embriyo devam etmiyor.Bana da embrilog arkadaşım söyledi bunu ilk üç gün birinci kadın ikinci erkek faktörü 3 gün sonrası erkek gebelik oluştuktan sonra kadın tekrar devreye giriyor rahimde sorun olmaması lazım incelme gibi

evet cnm tedavi sayıları arttıkça kendimizin doktoru oluyoruz:)) pıhtılaşma çıktımı sende..

%30ileri hareketli %40hareketsiz yalnis hatirlamiyorsam sonuclara aksam.bi bakarim evde emin olur yazarim.cnm

Yumurta bebeğin sadece yuvası evi içindeki sperm ne kadar iyi olursa sorun çıkmaz ama sperm de sorun varsa yumurta kaliteli de olsa gebelik yada embriyo devam etmiyor.Bana da embrilog arkadaşım söyledi bunu ilk üç gün birinci kadın ikinci erkek faktörü 3 gün sonrası erkek gebelik oluştuktan sonra kadın tekrar devreye giriyor rahimde sorun olmaması lazım incelme gibi
Suana kadar bisey denmedi rahim incemi degilmi diye ama son gun endirotmin deniyo sanirim rahime tip adinda 11diye olculdu

evet cnm tedavi sayıları arttıkça kendimizin doktoru oluyoruz:)) pıhtılaşma çıktımı sende..[/QQUOTE

yok çıkmadı hepsi temiz embriyo sağlıklı cozulememis olabilir yada benim rahim incelmis olabilir ikisi kaldı geride bende şimdi bu ikisinin üzerinde duruyorum,dikkat ediyorum bide buna eşimin sperm vermeyip testislerden tesa ile sperm alınması eklendi bu sefer hakkimizda hayirlisi

Suana kadar bisey denmedi rahim incemi degilmi diye ama son gun endirotmin deniyo sanirim rahime tip adinda 11diye olculdu

Cok iyi benim yumurta toplama öncesi kontrolde 7,1 di sonra ne oldu bilmiyorum o yüzden kendimi zor tutuyorum ama benim pür dikkat ettiğimi biliyor dr en azından atlamaz diyorum ama yine de transfer sırasında soracağım bide rahim de her yer aynı oran olmayabilir yani bi yer 9 diğeri 7 gibi buda rabbime kalmış işte ot isterse oluyor tutunma

Mhb canım ya ben de 4 defa tüp bebek yaptırdım Ama olmadı.Sen genetik testi yaptırmışsın bunu nerede ve nasıl yaptırdın bana detaylı bir şekilde anlatırmısın.Bide genetik testini sperm mi yumurta mı embryoya mı yapıyorlar?

Bana kac hucreli olduklarini hic soylemediler ki neden ama 6aa6ab6bb diye dort embriyo donduruldu hucreleri neki bunlarin
cnnmm sennde dondurulmus olcaktı senle aynı zamanda opu olmustuk dıye hatırlıorum subay ılk haftaları :)) transfer surecıne basladın mı ben basladım ;)

.
Mhb canım ya ben de 4 defa tüp bebek yaptırdım Ama olmadı.Sen genetik testi yaptırmışsın bunu nerede ve nasıl yaptırdın bana detaylı bir şekilde anlatırmısın.Bide genetik testini sperm mi yumurta mı embryoya mı yapıyorlar?

Genetik testini kandan yapıyorlar. Eşinizle birlikte kan veriyorsunuz. Doktorunuza sorun. Genetikle alakalı hangi faktörleri istiyor diye. İstem kağıdı ile testi yapan devlet hastaneleri var. Dışarıda 2000 den 5000 e kadar bir ücret tutuyor.

Ayrıca embriyoya da genetik testi yapıyorlar. Yalnız bu testi yaparken embriyonun içine girildiğinden embriyonun bozulma veya tutmama potansiyeli artıyormuş.

Son düzenleme:
cnnmm sennde dondurulmus olcaktı senle aynı zamanda opu olmustuk dıye hatırlıorum subay ılk haftaları :)) transfer surecıne basladın mı ben basladım ;)
Evet cnm donmus tedavisi olcak ocak sonu opum oldu cnm adet olmayi bekliyorum hafif lekelenme var aktif kanama olcakmis akliflesmesini bekliyorum ins bu hafta baslariz sonuda burdakiler gibi pozitif olur herkesten pozitif sonuc duymak umutlandirdi benide

Back