merhaba arkadaşlar
bir kaç yıldır bu topikte paylaşım yapıyorum...uzun zamandır sadece mesajları okuyorum...sanırım süreçten yoruldum ve sıkıldım...hikayemi defalarca yazdım...ama sizinle paylaşmak adına kısaca bir özet yapayım...
2005 yılında evlendim...şu an 38 yaşındayım...2011 yılı şubat ayına kadar çocuğun olmaması için bir sebep yok diyen bir çok doktorla görüştüm...
şubat ayında istenen hsg filmle yarım rahimli olduğumu öğrendim ve tüp bebeğe yönlendirilmemle süreç başladı...
Bahçeci umutta ulun beyle 1.deneme dondurulmuş embriyo ile 1 adet transfer sonuç pozitif....9+0 da bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı...2.deneme dondurulmuş iki embriyo ama embriyoların durumunun iyi olmadığını kendiside biliyordu...sonuç negatif...gayet güzel hazırlanarak gebelik şansını arttıracak her türlü ilaç, gebelik aşısı v.s ile 3.deneme sonuç negatif.... 4. deneme Acıbadem tayfun bağış sulu ultrasonlar tahliller herşeyler yapıldı 13 embriyo oluştu 6 tanesi 5.güne kadar gitti 2 tanesi transfer edildi sonuç teste bile gerek kalmadı 10 mayıs 2014 test günü heyecanıyla uyandım hastaneye gidicektik test vericektik noldu sabah bir baktımki adet olmuşum...insanın başından aşağı kaynar sular nasıl dökülür onu da bir kez daha anlamış olduk...
ebelere mi gitmedik en iyi hastaneleremi gitmedik neler neler...daha başıma neler gelicek bakalım...
Geçen hafta tekrar tayfun bağışla görüşmeye gittik...TH1-TH2 testi yapalım eşimede spermleri eledikleri bir testmi varmış ne varmış onu yaptırmasını söyledi...tamam dedik çıktık...2 gün sonra eşim pozitif sonuç alan bir arkadaşının tavsiyesiyle
medipol semra kahramanı bir araştıralım dedi... daha öncede ismini duymuştum...Mart ayı dolu olduğu için 3 nisan 2015 e randevu alabildik...yeni bir süreç daha başlıyor bizim için...Hikayem özetle bu arkadaşlar...Anlatım bozukluğu olduysa kusuruma bakmayın artık...[/QU OTE] cnm cok gecmis olsun insallah son tedavin olur Allah yuzunu guldurur hepimizin kucagj bos kalmaz rabbim yardim etsin