- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 34
Senin ya 6 hücreli a kalite sonra b kalite yada 6.gun blast.embrıyo a kalite b kalite bi sor istersen tatlım kaçıncı deneme transfer oldun mu senBana kac hucreli olduklarini hic soylemediler ki neden ama 6aa6ab6bb diye dort embriyo donduruldu hucreleri neki bunlarin
3deneme olcak ohss oldugum icin transfer ertelendi cnm donduruldu 6gun adet olmayi bekliyorum transfer icinSenin ya 6 hücreli a kalite sonra b kalite yada 6.gun blast.embrıyo a kalite b kalite bi sor istersen tatlım kaçıncı deneme transfer oldun mu sen
Diğer denemelerde memorial dimi oldu3deneme olcak ohss oldugum icin transfer ertelendi cnm donduruldu 6gun adet olmayi bekliyorum transfer icin
Bizim son durum, 6 embriyo devam ediyor ama ikisi geride bugün 3.gun olmasına rağmen 4 hücre diğer kalan 4 tanede 8 hücreliymis yarın sabaha tekrar konuşacağız öyle dediler
28yumurta toplandi3.gun14tane kaldi 5gun 8tane 6gun 4tane sordum sorun.yumurtadami spermdemi diye ikisindede dediler bizde sperm az morfoloji dusuk bende bu tedavimde pcolu oldugumu ogrendim diger tedavim devletti biliyosunuz soru sor cvp alamazsin ilgi alaka bu tedaviyide sislide yaptiriyoruz hakkimizda hayirlisi
Saol cnm insallah sonu iyi olur6aa dediğin 6. gün embriyosu. O güne gelmiş embriyonun hücre sayısı sayılamıyor. aaların her biri başka bir şeyin kalitesini gösteriyor. İnternette okumuştum bir ara her biri ne demek diye. Ama 6. güne erişebilmiş çok çok kaliteli embriyoların var.
Dördü de sağlıklı olsun senin olsun gerisi yalan
28yumurta toplandi3.gun14tane kaldi 5gun 8tane 6gun 4tane sordum sorun.yumurtadami spermdemi diye ikisindede dediler bizde sperm az morfoloji dusuk bende bu tedavimde pcolu oldugumu ogrendim diger tedavim devletti biliyosunuz soru sor cvp alamazsin ilgi alaka bu tedaviyide sislide yaptiriyoruz hakkimizda hayirlisi
Evet 3deneme fakat ilk ikisi bosunaymis neden dersen erkek faktorunde raburatuvar cok onemliymus ben bunu sonradan ogrendim Allah verince devlet hastanesi olsun olur diyodum az onceki msj yazdimya 14tane 3gune gitti devlette 3gun transfer edildi bu 14taneden sadece 4du 6 gune gitti 3gun transferde meye gore sectiler okadar embriyodan bunun cvp vermiyolar az bi rakam degil 10embriyonun gelisimi durdu ya gelusimi duran embriyo transfer edildiyse 35yas alti diyede tek embriyo bilmiyorum zamanimi sagligimi parami bosa harcamisim ohss riskim var diye transfer edilmedi iki kez kontrole cagrildim devlette nefes alamiyorum transfer edildi gerisini sen dusun gerci hersey kismet ama bazende kendimize gore tedavi secen.merkezi secmeliyiz bunu ogrendim simdi tutcak diye bisey soz konusumi devil ama elimden geleni bende yaptim hastanede diye dusunuyorum uzun oldu amaHakkında hayırlısı olur inşallah sende beim gibisin 3.deneme
Benimde ilk tedavimde tutunamadı iki embriyom vardıRahimde tutunmama sebebi sanırım bende rahim inceliği vardı onun üzerine arkadaş era testini önerdi başarısız tüp bebeklerde eğer iyi kaliteli embriyo varsa ve bi çok kez Rahime tutunamiyor sa test ediliyor ama sonuc en az 1 ay sonra çıkıyor aslında donmus tedavilerde yaptırılabilir ama fiyati pahalıdır sanırım ben bi sorucam bakalım ne diyecek dr paylaşırım sonrada
Bu konuda beni aydinlattigin için teşekkür ederim arkadaşım daha önceden bahçeci demi tedavi gördün?canım bazı merkezlerin uyguladığını belirttiği bir test.. vücuda en uygun kaçıncı günde transfer yapılırsa embriyonun tutunacağına dair bir test.. yani test sonucunda embriyo 4. gün transfer edilmeli denilirse ozaman transfer ediliyor.. yada 6. gün bile varmış.. çok araştırdım bunu Türkiyede tam olarak doğru uygulayan bi merkez yok.. reklam amaçlı adını kullananlar var.. bahçecide doktoruma bu konuyu sormuştum yapılmasını istemiştim, doktorum burada düzgün uygulayan hiçkimse yok demişti, zaten kesinliği kanıtlanmamış, en doğru uygulama şekli Amerikada bazı merkezlerde yapılanlar demişti..
:)ne demek
AminEvet sanırım yeniymiş. Hepimiz birbirimize dua edelim, Rabbim hamile olanlara kolay doğum, isteyen herkese de evlat nasip etsin inşallah. Âmin.
Evet 3deneme fakat ilk ikisi bosunaymis neden dersen erkek faktorunde raburatuvar cok onemliymus ben bunu sonradan ogrendim Allah verince devlet hastanesi olsun olur diyodum az onceki msj yazdimya 14tane 3gune gitti devlette 3gun transfer edildi bu 14taneden sadece 4du 6 gune gitti 3gun transferde meye gore sectiler okadar embriyodan bunun cvp vermiyolar az bi rakam degil 10embriyonun gelisimi durdu ya gelusimi duran embriyo transfer edildiyse 35yas alti diyede tek embriyo bilmiyorum zamanimi sagligimi parami bosa harcamisim ohss riskim var diye transfer edilmedi iki kez kontrole cagrildim devlette nefes alamiyorum transfer edildi gerisini sen dusun gerci hersey kismet ama bazende kendimize gore tedavi secen.merkezi secmeliyiz bunu ogrendim simdi tutcak diye bisey soz konusumi devil ama elimden geleni bende yaptim hastanede diye dusunuyorum uzun oldu ama
Ben bu Terimleri hiç bulamıyorum ohss nedir arkadaşımEvet 3deneme fakat ilk ikisi bosunaymis neden dersen erkek faktorunde raburatuvar cok onemliymus ben bunu sonradan ogrendim Allah verince devlet hastanesi olsun olur diyodum az onceki msj yazdimya 14tane 3gune gitti devlette 3gun transfer edildi bu 14taneden sadece 4du 6 gune gitti 3gun transferde meye gore sectiler okadar embriyodan bunun cvp vermiyolar az bi rakam degil 10embriyonun gelisimi durdu ya gelusimi duran embriyo transfer edildiyse 35yas alti diyede tek embriyo bilmiyorum zamanimi sagligimi parami bosa harcamisim ohss riskim var diye transfer edilmedi iki kez kontrole cagrildim devlette nefes alamiyorum transfer edildi gerisini sen dusun gerci hersey kismet ama bazende kendimize gore tedavi secen.merkezi secmeliyiz bunu ogrendim simdi tutcak diye bisey soz konusumi devil ama elimden geleni bende yaptim hastanede diye dusunuyorum uzun oldu ama
Bana kac hucreli olduklarini hic soylemediler ki neden ama 6aa6ab6bb diye dort embriyo donduruldu hucreleri neki bunlarin
Hepimizin başından bir şeyler geçiyor bazısı ilgisizlik bazısı kader benim durumum senden feci
Özel bir hastane de ilk tedaviye başladım dr o lala o lala diye naralar attı siz kesin hamilesiniz dedi beni bi kendine bağladı başladık tedaviye yumoslar toplandi 13 tane o anda eşim sperm veremedi kitlendi adam benim yumurtalar çöp oldu dondurma işlemini 8 saat sonra yapmışlar sonra 1 tane 3.gun embriyosu oluştu tabi tutmadı... ikinci tedavi öncesi eşimin spermlerin önceden verdik dondurduk 17 yumurta oluştu 6 si blast.embrıyo oldu 2 sıcak embriyo transfri yapılırken katater geçmedi kaldım yarım saat masada bebeler gitti geldi odaya neyse yaptı ve tutmadı sonra dedi ki biliyodum olmayacağını rahim ağzı dar be adam bir öncesinde yokmuydu dedik napcaz histeroskopi peki dedik yaptı benim donmus 4 embriyo nun 2 si iyi çözülmüş % 70 diğerlerini atmislar vee sonuçta hamile kaldım degerim 2100 lerden birden düştü açıklama embriyo sağlıklı cozulememis olabilir dendi, şimdi burdayım çok araştırdım ve su ana kadar iki hastaneyi kıyaslamak bile mümkün değil işleyiş şu ana kadar çok iyi inşallah sonu da iyi olur bu arada histeroskopi sonrası bende rahimde incelme başladı şimdi çok korkuyorum. Hangi hastane o,ürünü sormayın sonra benim üyelik engelleniyor beli geçmiş yazılarım duruyordum isteyenlere özelden yazarım
Yumurta toplama isleminden sonra e2degerinin.yuksek ckkiyo ve karin boslugunda su topluyor yumurta cok.olunca risk artiyomus her bir yumurtaya igne fazla hassaslasiyomus yumurtalik bende sonradan ogrendim cnmBen bu Terimleri hiç bulamıyorum ohss nedir arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?