Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tedavin hayırlı olsun cnm..

cnm memorial era yapıyormu, orada yaptıranı hiç duymamıştım..

Cnm bunları kendi doktoruna sorman durumunu hatırlatman daha sağlıklı olu bence

Daha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum
Doktorunla goruştuysen cevabını da aldıysan rahatla artık ve güven stresli olmaman lazım dua et gerisi Allah a kalmış

Doktorunla goruştuysen cevabını da aldıysan rahatla artık ve güven stresli olmaman lazım dua et gerisi Allah a kalmış

Aslında daha önce yaşadığım dr hatası yüzden böyle oldum yoksa şu anda beni tedavi eden dr çok iyi benim biraz sakin olmam lazım ve dediğin gibi dua etmeye devam etmeliyim

Daha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum
Ya canım zaten her muayenede bakılıyor ki rahim kalınlığında. Uygun değilse transferi bile erteliyorlar. Sen niye endişeleniyorsun..dua edelim sonuç güzel olsun ve bebişini hayırlısıyla al kucağına inşallah

banu hoca diye biri varmıydı ben hatırlamıyorum yeni gelmiş olabilir mi acaba

Bence normal kadin dogumcuya gitmektense tüp bebek bolumundeki kendi doktoruna sorman daha iyi. Çünkü gercekten onlar daha iyi bilir işi. .

Bence normal kadin dogumcuya gitmektense tüp bebek bolumundeki kendi doktoruna sorman daha iyi. Çünkü gercekten onlar daha iyi bilir işi. .

Sonuçta kadın doğumcuya gitmek çözer ama vazgeçtim dr a sordum gerek yok dedi bi yanlış olmaz sorguladiktan sonra diye kendimi teselli ediyorum zaten yarın embriyo transferi bakalım ne olacak

Banu hoca daha önce medipoldeydi oraya yeni gecti. Iki arkadasimin tedavisini yapti.ikisi de mayista dogum yapacak.birinjn ikizi olacak. Sadece bana banu hocanin biraz bu böyle dedigini detaya girip anlatmadigini soylemislerdi..

Adını anmak istemiyorum tayfun b. Profilimde eski mesajlara bakarsan görebilirsin off off
gecen yil bi arkadasim daha bana gunlerce tayfun beyde yasadigi sorunlari anlatmisti.. kiz ne cekmis.. cnm halit erdeme gitsen hepten sorun yasardin.. ayni hastane gurubundalar..ins burda mutlu son olur.

aslında ben orda erayı konuşmadım ama yapıyorlardır diye düşünüyorum memorialın sayfasında okuduğumu hatırlıyorum...canım konyada bile yapan merkez var orası da yapar bence
cogu merkez yapiyoruz diye reklam yapiyo uygulamaya gelince ortada bisey yok.. era testi transferden bir ay once amerikaya gonderiliyor oradan haber bekleniyo cnm uygun transfer gunu icin.. en dogrusunu yapan yerler boyle yapiyormus.. memorialda yok sanirim.

yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…