Kızlar Banu hoca nasıl biri ,bana ayşe hoca yerine banu hocaya randevu vermişlerdi ama biraz soğuk geldi muayeneye gittiğimizde. . . Hatta sonraki muayene için de yine Banu hocaya vermişlerdi değiştirtdim, gerçi Banu hocada doçent mis ,o da iyi bir doktordur mutlaka
çok güzel hayırlı olsun çok korkuyordun ama her şey yolunda rahat ol burası gerçekten profosyenel sen rahim inceliğini söylemişsindir onlar gereken notu almışlardır sana era testi uygularlar mı acaba embriyoyu hangi gün transfer edeceklerine bu testle karar verebiliyorlar(rahmin duvarının kalın olduğu güne göre) ama her hastaya uygulanmıyor .istersen bir sor hatta yapsak uygun olurmu diye ekstra ücret ödemek gerekebilir....
Cnm bunları kendi doktoruna sorman durumunu hatırlatman daha sağlıklı olu benceMemorial da tedavi gören arkadaşlar transfer gunu rahim kalınlığına bakılıyor mu acaba yoksa gidip bi dr kontrol ettir sem mi doktor en son yumurta toplama öncesi baktı 7,1 dedi ama bu alt sinir acaba crinone jel prednol kullanıyorum onlar kalınlığı sağlar mı bilgi verirseniz Evimin yakınında bir Dr a gidip kontrol ettir sem mi belki atanır felan çok korkuyorum
Doktorunla goruştuysen cevabını da aldıysan rahatla artık ve güven stresli olmaman lazım dua et gerisi Allah a kalmışDaha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum
Doktorunla goruştuysen cevabını da aldıysan rahatla artık ve güven stresli olmaman lazım dua et gerisi Allah a kalmış
Ya canım zaten her muayenede bakılıyor ki rahim kalınlığında. Uygun değilse transferi bile erteliyorlar. Sen niye endişeleniyorsun..dua edelim sonuç güzel olsun ve bebişini hayırlısıyla al kucağına inşallahDaha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum
Ya canım zaten her muayenede bakılıyor ki rahim kalınlığında. Uygun değilse transferi bile erteliyorlar. Sen niye endişeleniyorsun..dua edelim sonuç güzel olsun ve bebişini hayırlısıyla al kucağına inşallah
daha onceki doktorun kimdi cnm..Aslında daha önce yaşadığım dr hatası yüzden böyle oldum yoksa şu anda beni tedavi eden dr çok iyi benim biraz sakin olmam lazım ve dediğin gibi dua etmeye devam etmeliyim
Cok haklısın dua edin bana ne olur
banu hoca diye biri varmıydı ben hatırlamıyorum yeni gelmiş olabilir mi acabaKızlar Banu hoca nasıl biri ,bana ayşe hoca yerine banu hocaya randevu vermişlerdi ama biraz soğuk geldi muayeneye gittiğimizde. . . Hatta sonraki muayene için de yine Banu hocaya vermişlerdi değiştirtdim, gerçi Banu hocada doçent mis ,o da iyi bir doktordur mutlaka
daha onceki doktorun kimdi cnm..
aslında ben orda erayı konuşmadım ama yapıyorlardır diye düşünüyorum memorialın sayfasında okuduğumu hatırlıyorum...canım konyada bile yapan merkez var orası da yapar bencecnm memorial era yapıyormu, orada yaptıranı hiç duymamıştım..
Daha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum
Bence normal kadin dogumcuya gitmektense tüp bebek bolumundeki kendi doktoruna sorman daha iyi. Çünkü gercekten onlar daha iyi bilir işi. .
Kızlar Banu hoca nasıl biri ,bana ayşe hoca yerine banu hocaya randevu vermişlerdi ama biraz soğuk geldi muayeneye gittiğimizde. . . Hatta sonraki muayene için de yine Banu hocaya vermişlerdi değiştirtdim, gerçi Banu hocada doçent mis ,o da iyi bir doktordur mutlaka
gecen yil bi arkadasim daha bana gunlerce tayfun beyde yasadigi sorunlari anlatmisti.. kiz ne cekmis.. cnm halit erdeme gitsen hepten sorun yasardin.. ayni hastane gurubundalar..ins burda mutlu son olur.Adını anmak istemiyorum tayfun b. Profilimde eski mesajlara bakarsan görebilirsin off off
cogu merkez yapiyoruz diye reklam yapiyo uygulamaya gelince ortada bisey yok.. era testi transferden bir ay once amerikaya gonderiliyor oradan haber bekleniyo cnm uygun transfer gunu icin.. en dogrusunu yapan yerler boyle yapiyormus.. memorialda yok sanirim.aslında ben orda erayı konuşmadım ama yapıyorlardır diye düşünüyorum memorialın sayfasında okuduğumu hatırlıyorum...canım konyada bile yapan merkez var orası da yapar bence
aynen bende ordan anladım galiba paylaşmadı pozitifi.
yardımcı olduğun için teşekkür ederim canımİkiye bölüp atabilirsin canım, sabah aç karnına 1 su bardağı içirdim ben ama bazı yerlerde hem sabah hem akşam için diyordu nettende bir bak istersen
Birde strath diye bir markanın gıda takviyeleri var canım tamamen bitkisel çocuklara bile verilebiliyormuş bana tüp bebek doktorum önermişti isviçreden ithalmiş bi kutunun içinde 90 tane var günde bir tane kullanmak yeterli oluyor tüp bebek öncesi güzel bir kür aslında, ben aldım yarım kutusunu kullanabildim tedaviye başladım sonra tedavi sırasında kullanmadım ama şişlideki doktora sormuştum kullanabilisin demişti sizde sormadan kullanmayın tabi.
Çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahÇok şukur duyduk bizde bumbumları çok güzel birsey Allah isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla. Bebişi de gördük .şimdi daha çok hissediyorum varlığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?