gebeliğin ilk üç ayı bazılarımızda zor geçebiliyormlk10 dada belki zor geçiyor olabilir o yüzden olabilir..
ikiz kızlarım olsun isterdim:)) kız hastalığı var bende..
İkiz yapıyorsun madem biri erkek biri kız olsun bari
Evet ya ikiz gebelik zor, inşallah kolay geçirir, benim kuzenimin de ikizdi onun kolay geçmişti
Bende diyetisyene taktım ya kız hiç diyetisyene gideniniz yada vaktiyle gitmiş olanınız var mı? bunlar niye haftada bir çağırıyor altı üstü gebelikte dengeli beslenmeye çalışan bir canlıyım ben napcaklar beni her hafta
Çok zorlandim demişti kabı doldurmak için. Keciboynuzu kuru uyguluyoruz bir ay dolmak üzere. Bir ay daha devam edip tekrar sperm testi yaptiracagiz . bakalım ne olacak sonuç, dua edin bize de arkadaslarBizde korkmuştuk ondan tese yaparız merak etmeyin dediler çokta rahat dediler :) ama gerek almadı çok şükür.
Bizim ilk spermiyogram testimiz çok kötü değildi, sonra memorial orda bi test daha istedi eşimin şansına örnek verme odası doluymuş depoya yönlendirmişler çok kötü kokan bi yermiş falan biraz kötü geçmiş örnek verme olayı o testimiz felaket ötesi felaket çıktı öyle olunca bizi ürolog a yönlendirdiler gerçi eşimde tek taraflı varikosel çıktı ama yumurta toplamadan sonra verdiği örnek yine güzeldi hatta beklenmeyecek kadar iyi çıktı Allahın işi demek. Acaba senin eşinde bi olumsuzluk mu yaşamış örnek verirken çünkü o kadar fark olmamalı 2 test arasında
Bizden dolayı ertelendi eşim rahatsızlandı hava şartları malum üşütmüş vücutta da enfeksiyon var üstüne bide ateşlenince doktorlar erteleme kararı verdi nisandaki adetimle başlarız herhaldecnm senden kaynaklımı ertelendi, hastanemi erteledi..
inş en kısa sürede başlarsın tedavine..
üzülmemek elde değilde yapacak bişey olmayınca hayat devam ediyor diyoruz demek ki daha zamanı varmış Allah büyüktür inşallah önümüzdeki ay bir sorun çıkmaz da başlayabilirizÜzme kendini canım herşey de mutlaka bir hayır vardır. Tüp bebekle alakası yok ama benim tedaviye başlayacağım ay (eylül) dişim kırıldıgittik doktora kanal tedavisi diyor eyvah eyvah üstüne 4 dolgu birde diş çekimi çıktı mı hadi yaptıralım dedik ki ben inanılmaz korkarım dişçiden Allah güç verdi demek hepsini yatırdım meğer hamile kalacakmışım yani Alah büyüktür canım herşeyde bir hayır vardır
ikizde anlaştık ama ikiside kız olsun:)) eşimdede bendede kız çocuk hastalığı var
hiç diyetisyene gitmedim cnm iki yıl önceye kadar hep 47 kilo geziyordum.. şimdi bikaç kilo daha aldım.
ama tabi gebe kalırsam bakarsın dengeli beslenmek için senin gibi gidebilirim..
gerçi ben gebeliğimde 3 ay çubuk kraker ve beyaz leblebi hariç hiçbişey yiyememiştim gebe kalırsam gitmem şart olabilir.. felaket geçmiştiii
Çok zorlandim demişti kabı doldurmak için. Keciboynuzu kuru uyguluyoruz bir ay dolmak üzere. Bir ay daha devam edip tekrar sperm testi yaptiracagiz . bakalım ne olacak sonuç, dua edin bize de arkadaslar
üzülmemek elde değilde yapacak bişey olmayınca hayat devam ediyor diyoruz demek ki daha zamanı varmış Allah büyüktür inşallah önümüzdeki ay bir sorun çıkmaz da başlayabiliriz
Bizden dolayı ertelendi eşim rahatsızlandı hava şartları malum üşütmüş vücutta da enfeksiyon var üstüne bide ateşlenince doktorlar erteleme kararı verdi nisandaki adetimle başlarız herhalde
nerede faydalı birşey varsa yemeğe gayret ediyorum eşime daha çoğu kuruyemiş çeşitleri bal keçiboynuzu da başlıycam zaten ilaçlarıda var kullandığı bakalım ne olacak değerleri çok merak ediyorum çakşır suyunu bende duydum ama yapmadım bu kadar da yüklenemem onaÖyle tabi canım ama napalım Allah böyle uygun gördü demek ki hem bir ay daha sağlıklı beslenip bedenini ve ruhunu bebeğin için hazırlaya bilirsin
nerede faydalı birşey varsa yemeğe gayret ediyorum eşime daha çoğu kuruyemiş çeşitleri bal keçiboynuzu da başlıycam zaten ilaçlarıda var kullandığı bakalım ne olacak değerleri çok merak ediyorum çakşır suyunu bende duydum ama yapmadım bu kadar da yüklenemem ona
bende testere dişli aslanpençesini yaptım ama hormon dengemi bozdu fsh 12 çıktı dr çok güzel istediğimiz gibi dedi ama ben daha düşük çıkmasını bekliyodum o kürü bıraktım şimdi bal çörek otu karışımı yapıyorum adetimden sonrada içine tarçın katıcam bakalım faydası olucakmıbuarada kızlar ben son bir ay bi karışım buldum yumurta geliştirici kalitesini arttırıcı diyordu nette onu denedim sonuç tesadüf olabilir tabi ki elbette hastanenin laboratuvarı %99 etkendir ama %1lik bi faydası bile olduysa paylaşayım dedim. Sonuçta transfer için bile zar zor embriyo kalırken 12 embriyo 4. güne gitti 3 tanesi donduruldu ilk defa.
* 1 çay bardağı çörekotu,
* 1 çay bardağı defne tohumu,
* yarım çay bardağı arı poleni,
* yarım çay bardağı hünnap,
* 600 gram çiçek balı.
* Arı sütü
bunları rondodan geçirdim ben sonra balla karıştırdım sabahları aç karnına içtim 1 yemek kaşığı, kavanoz bitene kadar
Vallahi çok çekti bendenhahaha adamlar ne çekti dimi yaBen her duyduğum şeyi yedirdim buna ama yaradı kız kan yaptı valla 90 kilo oldu adam
Keçiboynuzundan devam ozaman sen, balını, cevizini, meyve, sebze dengeli gitsin :) birde protein ağırlıklı beslenin diyorlar canım süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı et (yanına varılmıyor ama)
Transferden sonrada hem ataşehir hem de şişli bana protein ağırlıklı beslenmenizi öneriyoruz demişti, özelikle transferi olmuş yada olacaklara duyrulur :)
burdayımm canlarımmm....iyiyim çok şükürrr hiç bir belirtim yok öyle dinleniyorumm:):)) mlk10 da tuttu cnm.. ikizmii ayy ben bu yaştan sonraa istemem cnm yaa.. sağlıklı olsun bi tane olsun yeter bana..
ablamın premature ikizleri var ne çektik..
İnşallah canım.Allah gonlunuze göre versin hayırlısıyla inşİnşallah sonuç da hayırlı olur canım. Arastiriyorum zaman buldukça. İnşallah sperm olur da sıkıntı yasamayi oralarda
Allah tamamına erdirsin maşallah hayırlı olsunMaasallah cnm allah devamini getirsin darisi basimiza insallah
Kökünü robotta incelttim,toz haline getirdim ,keciboynuzu pekmezinin içine koydum. Sabahları bir kasik içiyor. Suyunu icse daha iyi aslında da içermiyorSen o zaman kesin diyetisyenliksin ben bulayım bir tane paslaşırız artıkbende lise bitane kadar 43 kilo yaşadım ki ona pek yaşamak denemez boyum 1.78 sonra gıda takviyeleri falan 15 kilo aldım şimdiki aklım olsa aahhh ahhhh alır mıyım ya bu hamilelikte de 6 kilo aldım şuana kadar totomu kaldıramıcam 2-3 aya acil diyetisyen
Aynen benim ki de zor doldurdum kabı demişti, hiç takma kafana ozaman canım yumurta toplamada örek verirken inşallah bizim ki gibi çok iyi olur herşey. Ben eşime çakşır otu suyu içirmiştim banada eczacı bir arkadaşım var o önermişti eşine içiriyordu kendiliğinden hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile yanılmıyorsam. bir bardağın 3'te biri çakşır otu suyu kalanı su olarak içiliyor çok keskin ağır bi tadı var eşinin midesi sağlamsa bi araştırıp dene itersen canım, ben keçi boynuzundan bi fayda görememiştim he suyunu kaynattım hem de pekmezini içirdim
burdayımm canlarımmm....iyiyim çok şükürrr hiç bir belirtim yok öyle dinleniyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?