Canım doktor gerek yok dediyse yoktur... Ben yaptırdım çünkü 11 gündür azda olsa lekelenmem var dünden bu yana da bayağı azaldı hatta bitti denebilir... Hiçbir belirti yaşamadım şuana kadar yalnız bu sabah itibari ile mide bulantısı yaşıyorum :))) Psikolojik olabilir :))) Dün ki yaptırdığım test 6801 çıkınca artık inanmaya başladım hamişliğe... şimdi sıra ultrasonda... Ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorum haftasonu olsun eşimde gelsin diye :)))
hayırlısı olsun canım inş. benım 7-8 günlerde ufak pembemsi bi kanama geldı dr corasprırını kes dedı ondan sonrada kesıldı bıdakahada gelmedı 2 haftada bıraz uzun bı sureya ıste sende bı kac hun arayla testlerını paylasınca acaba bnde yaptırsammı dedım kendı kedıme pimpiriklendim galiba biraz:)))
Aminnn çok sagol canım hepimize bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin rabbim.Yok canım hiç pinpiriklenme :) Bende senin gibiyim ilk testim 21di pek ciddiye almadılar sonra 118 sonra 395 çıktı yeniden yaptırmak istedim ama hemşireler gerek yok bizim istediğimiz en az 2 katına çıkması değerin dedi, merak etme yani Allah kalp atışlarını duymayı kucağına almayıda nasip etsin
Çok sevindim canım ya yetiştin bize bak :) darısı diğer tedavi olan arkadaşlarımızın başına. Test sonucunda maşallahanne ben buradayım demiş :) rahat ol artık canım allahın izniyle kalp atışlarını da duyarsın, ne zaman gideceksin 7. haftada mı?
Evet canım benim hesabıma göre 7+3 haftada gitmiş olacağım ultrasona... Dünkü test beni çok rahatlattı...
Düşünsene belirti yok, lekelenme var insan inanamıyor hamiş olduğuna... Zihin hep pusluydu ama dün aydınlandım resmen... Rabbim bu güzel sonucu isteyen herkese nasip etsin...
Peşinizdeyim Allahın izni ile sona kaldım ama dona kalmadım şükür :)))
Kız sen öyle diyorsun bende hala belirti yok ben ne yapayım hahahaİnsan inanamıyor gerçekten ya ben en son 15. haftada gittim doktora ultrasonda izliyoruz Arzu hanım dedim ben hala şu görüntünün benden geldiğini idrak edemiyorum film gibi izliyorum korkma canım benim Allahın izniyle paşa geliyor inşallah :) Arkadaşlarımızda gelecek inşallah tedavisine başlayıp pozitif sonuç almayan kalmadı sanırım
Güya tecrübeliyim ya kendimden çok şey bekliyorum sanırım... Kızım ilk tüp denememde oldu doktor çokta ümit vermemişti ama ben benimle olduğunu hep hissetmiştim...
Ama bu kez doktorlar umutlu konuştu test sonucum lekelenmeme rağmen iyi çıktı ama ben bir türlü o arzu ettiğim hamişlik hissini yakalayamadım... Kartlaştım ya biraz yaş olarak (35) ondan olabilir mi ki?
Amin canım inşallahTesekkur ederim allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasını gönlünüzden geçeni hayırlı etsin benim bu sayfalarla ilk tanışmam 10 aralık civariydi oncesinde bu merkez aklimin ucunda bile yoktu aradan sadece 3 ay geçmiş ben simdi çok mutluyum size gelince siz zaten doğru adresi bulmussunuz gerisi gelecektir insallah...
Aaaa hayatta kabul etmem çıtırız biz daha (34)
Bence de fazla şey bekliyoruz kendimizden ama öyle olmuyormuş meğer, yani benim ilk hamileliğim Allah devam ettirirse, hep çok şey hissedeceğimi falan düşünürdüm ama tam bi boşluk :) doktor kız mı erkek mi ne hissediyorsun dediğinde bile baykuş gibi kala kaldım
Aman herşey olur vaktiyle onlar sağlıklı sıhhatli olsun Allah bize bağışlasın gerisi boş di mi? :)
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahAminnn çok sagol canım hepimize bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin rabbim.
Insallah canim cok sagol herkez yasasin bu guzellikleri:) bide keseyi fln gorsem rahatliycam ama 2 haftam var onumde bakalim hayirlisiHayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah
Canım çok teşekkür ederim... Tedirginlik bitmiyor ama şükür lekelenmem bitti gibi ve dün tekrar kan testi yaptırdım 6801 çıktı artık daha motive bir şekilde bekliyorum kalp atışlarını duymayı :))))
Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
allah allah bir türlü cvp yazamadım acayip bişey oldu :) canım seni okadar iyi anlıyorum ki beklemek çok zor biliyorum fakat sen içini ferah tut fazla stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama elden başka bir şey gelmiyor bede transferim de sonra 7. Günüm kadar karnımda. kasiklarimda ağrı goguslerimde acı hissettim acaba mı dedim fakat sonra diğer arkadaslarimdanarkadaşlarımdan öğrendiğim bunların ilaçlardan da kaynaklabilecegiydi ve evet öyleymiş sonucum negatif çıktıKızlar Merhaba biz ilk tüp bebek denememizi yaptık memoril de bu gün transferimin 6. Günü ilk 2 gün karnımda aşırı şişlik ve kasiklarima zaman zaman saplanan sancılar var di ama sonraki günlerde hicbirsey kalmadı hafif hafif adet sancısı hissediyorum arada cumartesi günü test tarihim ama cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum cumartesi de acil de yaparlarsa tekrarlarim testi dlye düşünüyorum kızlar lütfen benim için de dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun içimde bir sürü acabalar var
Çok teşekkür ederim Amin insaAllah cevap verdiğin için teşekkür ederim günlük hayatıma devam ediyorum ama ister istemez aklım hep ordaallah allah bir türlü cvp yazamadım acayip bişey oldu :) canım seni okadar iyi anlıyorum ki beklemek çok zor biliyorum fakat sen içini ferah tut fazla stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama elden başka bir şey gelmiyor bede transferim de sonra 7. Günüm kadar karnımda. kasiklarimda ağrı goguslerimde acı hissettim acaba mı dedim fakat sonra diğer arkadaslarimdanarkadaşlarımdan öğrendiğim bunların ilaçlardan da kaynaklabilecegiydi ve evet öyleymiş sonucum negatif çıktıfakat en önemli öğrendiğim kimsede aynı belirtiler olmuyo herkeste değişebiliyor fazla kendini dinlememeye çalış bazen kimsede belirti bile olmuyo olumlu dusun olumlu olsun ben ilk denememi memorial de yaptirmadim inşallah 2. orda olacak burda okuduğum ilk denemesinde memorial de yaptırıp olumlu sonuç alan çok kişi var sabırla bekle ve inşallah sonunda sabrının mukafatini alırsın arkadaşım herkes için dua ediyorum Allah isteyen herkese bana da sizlerede nasip etsin inşallah lütfen sonucunu bildir ben herkes te sanki kendim gibi heycanlaniyorum senin içinde dua edicem inşallah sonucun pozitif olur ve mutluluktan havalara ucarsin canım :)
Kızlar Merhaba biz ilk tüp bebek denememizi yaptık memoril de bu gün transferimin 6. Günü ilk 2 gün karnımda aşırı şişlik ve kasiklarima zaman zaman saplanan sancılar var di ama sonraki günlerde hicbirsey kalmadı hafif hafif adet sancısı hissediyorum arada cumartesi günü test tarihim ama cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum cumartesi de acil de yaparlarsa tekrarlarim testi dlye düşünüyorum kızlar lütfen benim için de dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun içimde bir sürü acabalar var
Sen çok şanslıymışsın canım, bizim 1-1,5 saat bekletilmeden girdiğimiz randevu olmadı hiç birde biz köprü geçtik her seferinde sabah trafiği 2,5-3 saat yol bi okadar dönüş işyerini kapattık oturduk bütün tedavi boyunca :))) Allah yardım etsin ya her gün köprü geçip işe gidenlere her sabah çekilir trafik değil o 1 gün gidiyor yolda resmen.
Bebişin kalp atışlarını duymuşsun Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah ama daha dur biraz daha büyüsün maymun neler yapacak ultrasonda size, hoplamalar, bacak uzatmalar, parmak emmeler, 5 parmak göstermeler :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah[/QUtesekkteşekkür ederim allah cümlemizi bebeklerine kavusturmayı nasip etsin tabi her türlü maymunluğu heyecanla bekliyeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?