- 2 Mart 2015
- 140
- 75
- 43
- 44
Teşekkür ederim canım amin inşallahTeşekkür ederim canım benimde anlatmak istediğim bu zaten, bende bu hastanede tedaviye başlamadan önce birileri bana bu aksaklıklardan söz etseydi bilinçli ve hazırlıklı giderdim sonuçta bunları bile bile gitmek yine benim tercihim ki kimsenin de 'aaaa 1,5 saat bekleniyor mu? ozaman ben başka hastanede tedavi göreyim'' diyeceğini sanmıyorum neticede önemli olan ekip bekleme süresi değil ama bunu bilerek gitmek tedavi sırasında yaşanacak güvensizliğin stresin önüne geçecektir. Sen tarafsız anlatırsın kararı tedavi olacak insana bırakırsın ama insanların gözünün içine baka baka olumsuzlukların üzerini örtüp 'ay çok süper hastane' 'ay mutlaka gidin ' demek bana vicdanen doğru gelmiyor
Tedavin hayırlı olsun canım
Inan çok sevindim hepimizin duymak istediği bir ses o minik kalp atışı allah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin ve bizim içinde allahım nasip etsin inşallah :)
teşekkür ederim kalp atışlarını da 2 gün önce duydum şukurler olsun allahım olmayanlarada hayırlısını nasip etsin
Cok sevindim canim gozun aydin devami da saglikli sihhatli gider insallah beni Bu onumuzdeki persembe icin cagirdilar memorialdan bende cumartesi olsun istedim haftaya c.tesiye Verdi randevuyu bende Bu hafta erken olabilir diye ayrica istemedim 1 hafta daha bekliyececegim bebegimden gelen ilk ses icin insallah hersey yolunda gider
teşekkür ederim kalp atışlarını da 2 gün önce duydum şukurler olsun allahım olmayanlarada hayırlısını nasip etsin
ya in
ya inanın ben erken gittiğimde dahi bekletilmedim belki lobide 10-15 dakika oturdum bir sıkıntı da yaşamadım hatta neye hangi doktoru istediysem bu konuda da duyarlı davrandılar istediğim doktorlar oldu .ayşe hanım zaten seker tadında bir bayan kızımı her gittiğimde kucağına alır şapur şupur öper kendi çocuğu gibi severdi. semra hanımda çok mütevazi ve karşısındaki hastayı müthiş rahatlatan bir insan melih bey desen yumurta toplamada işinin piri... daha ne olsun.hastaneyi de başta hiç bilmem sizler gibi yazanları takip ettim ve burda karar kıldım.... hım sadece transfer sonrası rapor alamamıştım tek canımı sıkan konu bu oldu onun dışında olmadı....körü körüne tercih doğru değil ama ben inanın bu işe başlamaya karar verdiğimde bu forumu buldum tam 270 sayfaydı 15 gün ayırdım ve her yorumu okudum ve neticesinde karar kıldım sonuçtan da memnun kaldım.yazdıklarımıza inanmak zorunda değilsiniz buyrun okuyun....
Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım :)Bu arada Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun hanımlar
aslında genel olarak herkes memnun sadece ortadaahh bu egolar,bilmişlikler ve üstünlük kurma hırsları olmasa...
tartışmalarınızı özelden yapınız,kimseyi huzursuz etmeye ve strese sokmaya hakkınız yok.
İnşallah yakında sende güzel haberler verirsin unutmak yok ...canım maşallahh pıt pıtları duymuşsun.. senin adına çok sevindim..
sağlıklı bir şekilde kucağınada almanı dilerim.
kızlarr hepiniz hamile kalıp gidiyorsunuz sizin adınıza seviniyorum ama, bir yıldır okadar çok arkadaş hamiş kalıp gittiki, yanlızları oynayacağım yakında.. bizi unutmak yok fırsat buldukca gelin topiğe..
Amin allah hepimizin dualarını kabul etsinGözün aydın canimmm Allah sesini de duyursun inşallah :)
Canım bizim için en önemli olan şey bebislerimize kavuşmak gerisi teferruat gereksiz detaylara takilmanin kimseye faydası olmaz bizler için pozitif düşünmek ve moral çok önemli ben tedavi sürecinde iyi kaliteli zaman gecirmek gerektiğine inanıyorum öyle de yaptım fırsat buldukça gezdim buda bana iyi geldicnm ben sikayetci degilim evet bekledim her gittigimdede saat 9randevum 11de muyabe oldum ama dedigim gibi ben iji kez denedim raporlu negatif sonuc aldim korkarak merkez aradim ark bu hastaneyi tVsiye etti suan donduruldu embriyolar hafif ohss oldugum icin kendimi iyi hissedinxe tekrar baslicam ama hastanenin ilgisinxen diktoarin.purofosyonelliginden memmunum insallah bizde sizler gibi pozitif sonuc alanlardan ilruz
Bu arada Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun hanımlar
Tesekkur ederim allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasını gönlünüzden geçeni hayırlı etsin benim bu sayfalarla ilk tanışmam 10 aralık civariydi oncesinde bu merkez aklimin ucunda bile yoktu aradan sadece 3 ay geçmiş ben simdi çok mutluyum size gelince siz zaten doğru adresi bulmussunuz gerisi gelecektir insallah...Inan çok sevindim hepimizin duymak istediği bir ses o minik kalp atışı allah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin ve bizim içinde allahım nasip etsin inşallah :)
canım tedavin hayırlı olsun.. bende acıbademden şişliye geldim.ilk görüşmemi hande hn oldu. iki hastane arasında gerçekten inanılmaz bir fark var. umarım hepimiz için en hayırlısı olur ve meleklerimize kavuşuruz.
Hakkımızda hayırlısı rabbım hepimizi evlat sahibi yapar inşallah, canım çok yandı benimde ama umudumu yitirmedim inşallah şişli son olur bu tedavide,inanıyorum ve güveniyorum.Baslangic bence güzel oldu diğer hastane ile alakası yok bu yüzden bende umutluyum, şimdilik.Artik gözümde yaş kalmadı ve bende mutlu olmak istiyorum hatta hepimiz olalım.
ahh bu egolar,bilmişlikler ve üstünlük kurma hırsları olmasa...
tartışmalarınızı özelden yapınız,kimseyi huzursuz etmeye ve strese sokmaya hakkınız yok.
takvim yapmışssın hayırlı olsun bana da öğretsene ben denedim de yapamadım
Ayy ne güzel..gözün aydın canım kızın abla oluyor hayırlısıyla inşallah
amanda merhaba bişey sormak ıstıyorum benim kan tahlıllerım ilki 119.5 cıktı cumartesi yaptırdıgım 216,9cıktı doktor bıdaha yaptırmana gerek yok dedı 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedı sanırım sende ultrasonu beklıyorsun vucudunda veyada farklı bı sekılde bı belırtı veya degısıklık oldumu doktor gerek yok dedı ama bıdaha kan tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum anlıycan:))Canım çok teşekkür ederim... Tedirginlik bitmiyor ama şükür lekelenmem bitti gibi ve dün tekrar kan testi yaptırdım 6801 çıktı artık daha motive bir şekilde bekliyorum kalp atışlarını duymayı :))))
Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
amanda merhaba bişey sormak ıstıyorum benim kan tahlıllerım ilki 119.5 cıktı cumartesi yaptırdıgım 216,9cıktı doktor bıdaha yaptırmana gerek yok dedı 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedı sanırım sende ultrasonu beklıyorsun vucudunda veyada farklı bı sekılde bı belırtı veya degısıklık oldumu doktor gerek yok dedı ama bıdaha kan tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum anlıycan:))
tlk edrim jel kullanıyorum daha bu soyledıgınız belırtılerın hıc bırı olmadı yanlız transferden sonra 7-8 gunler cok hafıf pembemsı bı kanama oldu sonradan kesıldı doktorumu aradıgımda coraspırını kes demıstı kestım kanamamda gectı zaten 12.test yaptıgımda pozıtıfı gordum ama iste 2 hafta uzun geldı brıa beklemek ıcın ondan bı sormak ıstedım :)Yaptırırsanız sadece gereksiz yere tahlil parası verirsiniz. Bu sürede herhangi bir kanamanız olmadığı sürece yaptırmanın gereği yok. Yalnız dikkat edin. Eğer jel kullanıyorsanız jel dışarı akarken içeride kalmış kan birikintileri ile birlikte vişne çürüğü veya kahverenginde topak şeklinde akıntı olabilir. Bu düşüyor anlamına gelmez. Bazende embriyo rahime tutunurken lokal kanamalar oluyor. Yoğun veya devamlı olmadığı sürece korkmanıza gerek yok.
amanda merhaba bişey sormak ıstıyorum benim kan tahlıllerım ilki 119.5 cıktı cumartesi yaptırdıgım 216,9cıktı doktor bıdaha yaptırmana gerek yok dedı 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedı sanırım sende ultrasonu beklıyorsun vucudunda veyada farklı bı sekılde bı belırtı veya degısıklık oldumu doktor gerek yok dedı ama bıdaha kan tahlılı yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum anlıycan:))
hayırlısı olsun canım inş. benım 7-8 günlerde ufak pembemsi bi kanama geldı dr corasprırını kes dedı ondan sonrada kesıldı bıdakahada gelmedı 2 haftada bıraz uzun bı sureya ıste sende bı kac hun arayla testlerını paylasınca acaba bnde yaptırsammı dedım kendı kedıme pimpiriklendim galiba biraz:)))Canım doktor gerek yok dediyse yoktur... Ben yaptırdım çünkü 11 gündür azda olsa lekelenmem var dünden bu yana da bayağı azaldı hatta bitti denebilir... Hiçbir belirti yaşamadım şuana kadar yalnız bu sabah itibari ile mide bulantısı yaşıyorum :))) Psikolojik olabilir :))) Dün ki yaptırdığım test 6801 çıkınca artık inanmaya başladım hamişliğe... şimdi sıra ultrasonda... Ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorum haftasonu olsun eşimde gelsin diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?