- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
ben memorialda denedim ve gebe kaldım eğer erkek infilitesi varsa ımsı kullanıyor yararı ise spermi 8000 kat büyüterek sağlıklı sperme erişme kolaylığı sağlaması.ıcsı daha eski bir teknik normalden 400 kat büyüterek spermi seçilmesi.eğer morfoloji( sekil bozuklugu) sorunu varsa doktor ımsı önerebiliyor. merkeze güvenebilirsiniz benim takiplerimi ayse hanım opu işlemini melih bey transferimi de çok istemiştim kısmet oldu semra hanım yaptı.doktorların hepsi iyi ekip çalışması mevcut semra hanım ekibin başında tüm dosyaları inceleyip uygun tedaviye birlikte karar alıyorlar.profesyonellik burda mevcut başarı odaklı bir merkez baştan savma tedaviler uygulanmıyor içiniz rahat olsun.labaratuvarları ayrıca çok iyi.Memorial de gebe kalmış arkadaşlar yada transfer sonrası bebekleri tutanamamis arkadaşlar lutfen memorial de tüp bebek yada mikroenjeksiyon yöntemi yaptiranlar yaşadıkları tecrubeleri bizlerle paylasirsaniz çok sevinirim...bbir kez başka bir hastanede tüp bebek denedim fakat olmadı nisan ayında memorial de tedaviye baslıcam bugün kahraman bey ile görüştüm yani içimde hiç bir tereddüt kalsın istemiyorum lutfen bana yardım edin şimdiden teşekkürler
ayse hanım melih bey semra hanımMerhaba,sizin takibinizi ve yumurta toplama işlemini kim yaptı acaba.cok tsk
Benim sol tüpüm kapalı eşinde ise Sperm hareket yavaş başka bir problem yok hamd olsun bu bahsettiğin şeyler için doktorlar beni yonlendircek dimi çünkü bu bahsettiklerini inan ilk defa şuan duyuyorum hatta tüp bebek denemis biri olarak diğer merkez bana bunlardan hiç bahsetmedi bileben memorialda denedim ve gebe kaldım eğer erkek infilitesi varsa ımsı kullanıyor yararı ise spermi 8000 kat büyüterek sağlıklı sperme erişme kolaylığı sağlaması.ıcsı daha eski bir teknik normalden 400 kat büyüterek spermi seçilmesi.eğer morfoloji( sekil bozuklugu) sorunu varsa doktor ımsı önerebiliyor. merkeze güvenebilirsiniz benim takiplerimi ayse hanım opu işlemini melih bey transferimi de çok istemiştim kısmet oldu semra hanım yaptı.doktorların hepsi iyi ekip çalışması mevcut semra hanım ekibin başında tüm dosyaları inceleyip uygun tedaviye birlikte karar alıyorlar.profesyonellik burda mevcut başarı odaklı bir merkez baştan savma tedaviler uygulanmıyor içiniz rahat olsun.labaratuvarları ayrıca çok iyi.
Bu arada gebe kalmana inan çok sevindim şuan ne durumdasin ne kadar kaç haftalık bebişin :) Allahım sağlıklı bir şekilde evladını büyütmeyi nasip etsinBenim sol tüpüm kapalı eşinde ise Sperm hareket yavaş başka bir problem yok hamd olsun bu bahsettiğin şeyler için doktorlar beni yonlendircek dimi çünkü bu bahsettiklerini inan ilk defa şuan duyuyorum hatta tüp bebek denemis biri olarak diğer merkez bana bunlardan hiç bahsetmedi bile
Insan kime inanacagini sasiriyor gercekten cnm. Peki sen daha once tup bebek denemesi yaptin mi?
Bu arada gebe kalmana inan çok sevindim şuan ne durumdasin ne kadar kaç haftalık bebişin :) Allahım sağlıklı bir şekilde evladını büyütmeyi nasip etsin
Ins en kisa zamanda saglikli bebislerimize kavusuruz hayirlisiylaEvet cnm yaptim. Iki yumurta toplanabildi. Zaten zor gelisti. Bir tanesi transfer edilebildi.sonuc negatifti
Tedaviye yeni başlıycak arkadaşlar öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin..tüp bebek tedavisi hiç bir merkezde yüzde yüz garanti değil bununla birlikte bu işe bütünsel bakıldığında hem ekip hemde labaratuvar olarak memorial işini son derece iyi yapan bir merkez..ticarethane mantigi gütmuyorlar ki benim nazarımda en önemli kısmı bu.yani arkadaşlarımın da yazmış olduğu gibi iyi bir ekiple karşı karşıyasınız.tabiki son karar sizlerin. ama nerede başlarsanız başlayın şimdiden tedavilerinizin hayırla sonuçlanmasını diliyorum.umarım buradaki bir çok arkadaşımız gibi sizlerde en kısa zamanda pozitifi görüp bebişlerinize kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederiz inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı rabbim nasip ederTedaviye yeni başlıycak arkadaşlar öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin..tüp bebek tedavisi hiç bir merkezde yüzde yüz garanti değil bununla birlikte bu işe bütünsel bakıldığında hem ekip hemde labaratuvar olarak memorial işini son derece iyi yapan bir merkez..ticarethane mantigi gütmuyorlar ki benim nazarımda en önemli kısmı bu.yani arkadaşlarımın da yazmış olduğu gibi iyi bir ekiple karşı karşıyasınız.tabiki son karar sizlerin. ama nerede başlarsanız başlayın şimdiden tedavilerinizin hayırla sonuçlanmasını diliyorum.umarım buradaki bir çok arkadaşımız gibi sizlerde en kısa zamanda pozitifi görüp bebişlerinize kavuşursunuz.
Canım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz ama bence güvenilir ellerde olacağız içini ferah tut semra hn orda olmasada işini iyi takip eden bir doktor en azından orda tedavi gören arkadaşlardan anladığım bu rabbim inşallah gönlüne göre verir olumsuz sonuç ne demek bunu görmüş yaşamış biri olarak inan seni anlıyorum ama umidimizi kırmamalıyız biliyorum rabbim bu mucadelemizin sonucunda bizide sevindiricek :) takibine başladıktan sonra ne olduğunu takibinin nasıl geçtiğini bizlerle Paylaş çünkü bizi bizden daha iyi anlayan olamaz bence dualarım seninle ve tabi evlat isteyen herkesleOncelikle çok tskler moral çok önemli allah razı olsun. Tedavi ve sonuç aslında herkesin durumuna göre değişiyor önemli olan sorunları bulup çözüp tedaviye başlamak, bende daha önce 3 transfer yaşadım başka bir hastane de ve Dr kontrolsüz tedaviye başladı yumurtalar,rahim,sperm de bir şey yoktu transferlerimde sorun yaşadım rahim ağzı dar denildi en son histreskooi oldum son transfer 2 dk sürdü ve tuttu,ama 17.gun 2100 değerle düştü, sonrasında neden diye kendi kendime genetik,pıhtılaşma vs testleri yaptırdım sonuç temizdi içim rahat değildi düşük olmasının bir sebebi olmaliydi dr sordum bi daha deneriz bakariz sorun değil diyor nasıl başlayalım deneme tahtası değilim dedim ve cok araştırdım bahçeci ve burası arasında kaldım görüşmeye geldim Semra hoca ile konuştuk testlerine baktı hersey ok ama muayene de rahim biraz ince dedi ve tedavimi emin olmak için erteledi bu arada beni kontrol etti 2 defa kalınlık bu ay normal dedi ve sanırım ben anladım ki benm bebeğim belki de bu sebepten düştü ,Bu beni hem üzdü hem sevindirdi en son adetimin 12.gunu rahimin bazı yeri ince bazı yeri 9 mm dedi ilaçlarla çıkar o dedi ama acaba sonra incelir mi diye çok korkuyorum bebek tutarda dusermi yine .....bir de bugun hande Hn ile başlıyorum bu ay Semra hoca yokmuş 10 gun benimde adetin 2.gunu ,biraz korktum ona denk gelmezse özellikle transferim cok uzulecegim çünkü buraya gelme sebebi m oydu bi yandan da laboratuvar iyi diyorum kendimi teselli ediyorum,kafam karıştı. Çok uzun oldu kusura bakmayın,
Oncelikle çok tskler moral çok önemli allah razı olsun. Tedavi ve sonuç aslında herkesin durumuna göre değişiyor önemli olan sorunları bulup çözüp tedaviye başlamak, bende daha önce 3 transfer yaşadım başka bir hastane de ve Dr kontrolsüz tedaviye başladı yumurtalar,rahim,sperm de bir şey yoktu transferlerimde sorun yaşadım rahim ağzı dar denildi en son histreskooi oldum son transfer 2 dk sürdü ve tuttu,ama 17.gun 2100 değerle düştü, sonrasında neden diye kendi kendime genetik,pıhtılaşma vs testleri yaptırdım sonuç temizdi içim rahat değildi düşük olmasının bir sebebi olmaliydi dr sordum bi daha deneriz bakariz sorun değil diyor nasıl başlayalım deneme tahtası değilim dedim ve cok araştırdım bahçeci ve burası arasında kaldım görüşmeye geldim Semra hoca ile konuştuk testlerine baktı hersey ok ama muayene de rahim biraz ince dedi ve tedavimi emin olmak için erteledi bu arada beni kontrol etti 2 defa kalınlık bu ay normal dedi ve sanırım ben anladım ki benm bebeğim belki de bu sebepten düştü ,Bu beni hem üzdü hem sevindirdi en son adetimin 12.gunu rahimin bazı yeri ince bazı yeri 9 mm dedi ilaçlarla çıkar o dedi ama acaba sonra incelir mi diye çok korkuyorum bebek tutarda dusermi yine .....bir de bugun hande Hn ile başlıyorum bu ay Semra hoca yokmuş 10 gun benimde adetin 2.gunu ,biraz korktum ona denk gelmezse özellikle transferim cok uzulecegim çünkü buraya gelme sebebi m oydu bi yandan da laboratuvar iyi diyorum kendimi teselli ediyorum,kafam karıştı. Çok uzun oldu kusura bakmayın,
Insan kime inanacagini sasiriyor gercekten cnm. Peki sen daha once tup bebek denemesi yaptin mi?
Memorial de gebe kalmış arkadaşlar yada transfer sonrası bebekleri tutanamamis arkadaşlar lutfen memorial de tüp bebek yada mikroenjeksiyon yöntemi yaptiranlar yaşadıkları tecrubeleri bizlerle paylasirsaniz çok sevinirim...bbir kez başka bir hastanede tüp bebek denedim fakat olmadı nisan ayında memorial de tedaviye baslıcam bugün kahraman bey ile görüştüm yani içimde hiç bir tereddüt kalsın istemiyorum lutfen bana yardım edin şimdiden teşekkürler
Canim oglusun olacakmis gozun aydin :) Allah hayirli etsin insallahhhhCAnım teknik olarak konuşuyorum ben hala hastaneye kızgın olduğum ve yapılanı sindiremediğim için karakter olarak tarafsız bakmaya çalışmak çok yorucu oluyor.
laboratuvarı çok iyi bir hastane öncelikle, tüp bebekte uzmanlaşmışlar işlerini çok iyi yapıyorlar, derler ya yurt dışındaki hastaneler için fabrikalaşmış bir sistem var doktorlar ruhsuz işlerini yapıp gidiyorlar diye aynen öyle işte, bir hasta olarak tedavi aşamasında ilgi alaka özen bekleriz doktorlara hemen ulaşmak isteriz falan işte onu bulmak zor, çok koyun olmamanı tavsiye ederim unutma çocuk sahibi olamıyor olman seni daha az insan yapmıyor daha az saygıyı hak ediyorsun anlamın gelmiyor o nedenle lütfen saygı rica et ve al.
Onun dışında başarı odaklı bir hastane, her zaman diyorum herkes mutlaka bir kere de olsa bu hastanede tüp bebek denemeli, kahraman beyi tanımıyorum ama çok iyi diye duydum birde Ayşe hanım var ben geç tanıştım ama çok sevdim onu da tavsiye ederim. birde tedavin hakkında bu başlıkta ayrıntılı bilgi verme lütfen üstün körü anlat kimliğinin tespit edilmemesi bence daha iyi olur senin için insanların duygularını özgürce paylaşmasına ve mahremiyetine saygı duyulmalı.
Buarada bende Ataşehir memorial'de 2 tüp bebek denedim negatif sonuç aldım. üçüncü denemeyi şişlide yaptım pozitif aldım, doktorlarım Aylin hanım, hande hanım ve Ayşe hanımdı transferimi Semra hanım yaptı
Tedavin hayırlı olsun
Canim oglusun olacakmis gozun aydin :) Allah hayirli etsin insallahhhh
Teşekkür ederim canım işte bütün olumsuzlukları zor geçen günleri unutturan gerçek :) Allah izin verirse inşallah oğlan geliyor :)) bakalım sizlere ne gelecek :) ne hissediyorsun
Canım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz ama bence güvenilir ellerde olacağız içini ferah tut semra hn orda olmasada işini iyi takip eden bir doktor en azından orda tedavi gören arkadaşlardan anladığım bu rabbim inşallah gönlüne göre verir olumsuz sonuç ne demek bunu görmüş yaşamış biri olarak inan seni anlıyorum ama umidimizi kırmamalıyız biliyorum rabbim bu mucadelemizin sonucunda bizide sevindiricek :) takibine başladıktan sonra ne olduğunu takibinin nasıl geçtiğini bizlerle Paylaş çünkü bizi bizden daha iyi anlayan olamaz bence dualarım seninle ve tabi evlat isteyen herkesle
Canım bugün hande Hn ilk görüşme oldu kontrol sonrası kan alındı ve ilaç dozları belirlendi bir sonra ki randevu kahraman bey le 3 gün sonra diğer hastane ve burası arasında ki fark şuydu ilgimi çekti. 1.kan alındı doz belirlendi ve bu her görüşmede böyleymis ilaç dozu belirleniyor herkes için mi aynı bilemem tabi kan alımı 2.gonal f için bir kutu 200 lira ödedik biz 350 den almıştık hep acıbadem de hatta anlaşmalı çok ucuz diye hastaneye getiriyordu eczane şimdilik bu içim şu an için rahat sadece transferi mi semra hoca yapabilirse çok mutlu olacağım.
Canım bugün hande Hn ilk görüşme oldu kontrol sonrası kan alındı ve ilaç dozları belirlendi bir sonra ki randevu kahraman bey le 3 gün sonra diğer hastane ve burası arasında ki fark şuydu ilgimi çekti. 1.kan alındı doz belirlendi ve bu her görüşmede böyleymis ilaç dozu belirleniyor herkes için mi aynı bilemem tabi kan alımı 2.gonal f için bir kutu 200 lira ödedik biz 350 den almıştık hep acıbadem de hatta anlaşmalı çok ucuz diye hastaneye getiriyordu eczane şimdilik bu içim şu an için rahat sadece transferi mi semra hoca yapabilirse çok mutlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?