Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm benimde ilk hafta gittigimde kanama alanı vardı hatta doktor çok emin olamadı ama 2. Kucuk bir kese gibi birşey vardı onun etrafındaydı kanama, coraspirini kestik puroloton depot eklendi 3-4 günde bir, hatta merkez demedi ama kan sulandırıcı ignemde 0.2 lik farklı bir igneye geçtim çok şukur diğer gidişimde kanama alanı geçtı. Sende bol bol dinlen kendini yorma inşallah geçer

benim ilaçlarımda bi değişiklik yapılmadı ama aynen coraspin,clexan devam

benim ilaçlarımda bi değişiklik yapılmadı ama aynen coraspin,clexan devam

Cnm bana memorialden coraspirini kes dediler ama benim heterezigot yani belki durum farklıdır. Hatta kanama alanı geçince gene basladım bu kez burnum hafif kanamalar oldu gene bırak dediler bıraktım bir sure sonra gene başladım bu kez crinone hafif siyahlı geldı artık komple kestim coraspirini.. 0.2 kan sulandırıcıyıda burdaki doktor dedi onada öyle geçtim
Eğer diğer kontrolde kanama alanı devam ederse mutlaka coraspirini sor

Özlemcim nasılsın canım? kuzumuz nasıl :)

Bir sikinti yoksa testlerinizde cabuk sonic alirsin diye dusunuyorum Bu hastaneden Allah izin verirse

BENİM homozigot canım clexan da var 0.4 lük

Kol bacak demisti hemsire yeter donusumlu sanirim benim esim korkuyor yapmaya kendim hallediyorum yaparim use yaradigini biliyorum nasilsa suan transferden sonra tuttu mu yoksa bosuna mi diye dusuniyordum:) Bu arada Istanbul anadolu yakasinda sgk ile anlasmasi olan tecrubeli hastane ve kadin dogumcu biliyormusunuz arkadaslar

gispir hastanesinde Ferda Erbay diye bir doktora gidiyor bir arkadaşım 2. gebeliği oldukça memnunmuş. Medical Park'ta mehtap yazıcıoğlunu çok duydum bir ara niyetlendim ama hastane doktorlarına ulaşmak mümkün olmuyormuş acil bir durumda muayenelerde de çok bekleniyormuş falan diye vazgeçtim. Ben Ataşehirde Alle klinlik'e gidiyorum İlknur Arzu Özdemir benim doktorum daha önce 2 tüp beybik denedim onunla o nedenle çok güveniyorum tecrübesine tabi diğer yandan harika bir insandır arkadaşın gibi sms atabilirsin istediğin zaman arayabilirsin falan. Sgk anlaşması yok tabi muayaneler ücretli testleri başka bir yerde de yaptırabilirsin doğumu sgk anlaması olan bir hastanede de yapıyor medical parkla anlaşması var mesela.

Sagol cnm degerlendiricem tavsiyelerini fazla zaman ayiramayan biryer istemiyorum o yuzden medicalparki tercih etmem sanirim Erdem hastanesine gitmistim birkere orasida cok yogundu 10 dkda baslarindan yolluyorlar sorucagini bile unutuyorsun

Sagol cnm degerlendiricem tavsiyelerini fazla zaman ayiramayan biryer istemiyorum o yuzden medicalparki tercih etmem sanirim Erdem hastanesine gitmistim birkere orasida cok yogundu 10 dkda baslarindan yolluyorlar sorucagini bile unutuyorsun
katılıyorum hamişliğimizin tadını çıkaralım hizmet önemli azıcık nazımız olsun

kese ve kalp atışı için 5 marta randevu aldım 6 hafta 4 günlük olacak uygunmudur duyulur mu zamanlama için fikri olan arkadaşlar...ekingül sen randevunu aldın mı.ben konyadayım başkent hastanesinden emel hanımdan aldım tüp bebekle gebe kalanların takibini o yapıyormuş

Özlemcim nasılsın canım? kuzumuz nasıl :)

Cnm iyiyim çok şukur şimdilik,migde bulantılarımda azaldı bu haftayı da bir atlatsam rahatlıycam ilk 12 hafta riskli diyorlar ya. Bebiş en son gittiigimde iyiydi kafası bacakları kolları belliydi, inşallah saglıkla devam eder bakalım haftaya tekrar gidicem inşallah herşey yolundadır
Sen nasılsın?? Seninki baya bellidir artık. Migde bulantısı geçti mi?? Kilon nasıl degişme oldu mu??

Ben 6+3 de duymuştum, duyarsın o gün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…