Canim hadi gozun aydin katlanmis degerin Allah kucagina almayi nasip etsin insallahcanım değerim 105 çıktı çrş günü de baktırıp bütün sonuçları merkeze faxlıyacağım ayşe hanımla konuştum çrşbadan sonra 21 gün sayıp kese ve kalp atışı için gitmeliymişim darısı bu yolda
Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugunEvettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugun
Demekki daha zamani degilmis cnm rabbim ol desin hepimiz icin insallah o zaman bizde hamileyim diye yazariz burayaKizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
Canım hayırlısı böyleymiş demek kii allahım en iyisini bilir tabbiii ne söylesek senin üzüntüne engel olmuyor biliyorum ama gerçekten herşeyin bir zamanı var ölümün olduğu gibi doğumun daKizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
Kuzucum Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. 25 subatta Mevlam guzel haber almani nasip etsin. Simdi gunler gecmez de mii :) benim de yarin ilk kontrolum var ve gecmiyo bugun
canım güzel haberlerini duyucaz inşallah....Evettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
Canim memoriale gitmiyicez kontrole malum sehir disindayiz. Normalde 3hafta sonrasina demisti aylin hocam ama ben yarin keseye bi gideyim de haftaya da inşallah kalp atisi icin giderim diye dusundum.canım sen erken mi gidiyosun kontrole 3 hafta olmadı sankii bana ayın 20 si demişlerdi senin daha sonra sanki
hımmm anladımmm biz de erken gittik:)Canim memoriale gitmiyicez kontrole malum sehir disindayiz. Normalde 3hafta sonrasina demisti aylin hocam ama ben yarin keseye bi gideyim de haftaya da inşallah kalp atisi icin giderim diye dusundum.
Kizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
Evettttt Kızlarrrrrrrrr,
Hayirli olsun canim diledigin gibi olur insallahbundan sonrasi:)Evettttt Kızlarrrrrrrrr,
Bu seferlik kismet degilmis cnm insallah sende tez zamanda muradina erersinKizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
canım güzel haberlerini duyucaz inşallah....
Hadi bakalım hamileler kervanına sende en kısa zamanda katıl inşallah :)
Hayirli olsun canim diledigin gibi olur insallahbundan sonrasi:)
canım okula başladın mı
Kizlar benim kismetimde yokmus degerim katlanmadi..Allah isteyen butun kullarinin kucagini doldursun
evet pzt başladım iyi mi yaptım bilmiyorum arkadaşlar delimisin burda ne işin var o kadar emek verdin düşük tehlikesi ilk 3 ay dikkat etmen gerekir diyorlar aslında bi aklım heyet raporumu alsam diyorum.mlk sen ne yaptın ne zaman başladın çalışmaya...
bende çok şişkinlik var patlıyacak gibiyim zararı olur mu acaba sizdede oldumu birde crinone jeli pozitiften sonra 1 e indir dediler de ne kadar kullanacağım sormayı unuttum coraspirinde kullanıyorumevet canım ben tatilden sonra başladımmm ama 3 gün gidiyorum...ama aklım çok rahat değilim heyet şansım olsa alırdım ama nerden alcam kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?