Icinizi ferah tutun pozitifi gordunuz Allah in izniyle gerisi gelir benimde iyi cikar insallah AZ kaldiilk sonuç bizim ayağımızı yerden kesti devamı da gelir inşallah ben de yarın için heyecanlıyım hatırlayınca kalbim güm güm atıyor katlamasını umut ediyorum... biliyorsun asıl gün pzt idi 90 larda bir değer gelirse ayşe hocam geçekten çok güzel olur dedi bakacağız inşallah değerim yükselmiştir
Artiyor sonuc canim doktor NE guzel demos sevinmen lazim :):)Kizlar bugun degerim 31 cikti..
İstikrarli bi artis olmasi gerekiyo dedi dr sayiya takilma dedi ama benim icimde bisey kemiriyi beni
bugun baktırdın ya salı baktıracaksın yaklaşık olarak ikiye katlaması iyi oluyor mesela ben cmt baktırdım 46 ya pzt kan verecem 90 olursa inşallah iyi demek sendede de 30 ya 55-60 olaması iyi demekİki gun derken yani salimi yoksa carsamba baktirmam gerekiyo kizlar..dr da oyle dedi
Nasıl sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...hadi bakalım inşallah ikiye üçe dörde hep ama hep katlanarak devam eder ben şey sorucam size daha önce iki kez gittim ama artik kesin başlamak için gideceğim sizce daha adetinin 21.günü falan gitmeme gerek var mi siz nasıl gittiniz anlatır misiniz.bende konyadan gideceğim.merak ediyorumbugun baktırdın ya salı baktıracaksın yaklaşık olarak ikiye katlaması iyi oluyor mesela ben cmt baktırdım 46 ya pzt kan verecem 90 olursa inşallah iyi demek sendede de 30 ya 55-60 olaması iyi demek
Haberdar et bizi de cnmyarın doktora gidicem yineee çok heyecanlıyım kızlarrrrr
Adetin 2. Veya 3. Gunu gidiliyor baslamak icin onceden nasil bir tedavi olacagina fair Semra Hn ve doktorunla yuzyuze gorusme yapiyorsunuz normalde benim Semra hanimin istedigi tahlil sonuclarini semra hnimin da oldugu gunde goturup gorusme yapmam gerekiyirdu AMA Ben isten cikamadim o ARA doktoruma mail attim aradim haber verdim o da adetn 2. 3. Gunu gel dedi bende 2. Gun gittim cumartesi pazarda aciklar onceden gidemesende telefonla ilk gittiginde Semra Hn da olursa daha iyi AMA kendisi hafta sonu ve hafta ici birgun gununu unuttum( arkadaslar yazar )olmuyor hayirlisi olsun senin icinNasıl sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...hadi bakalım inşallah ikiye üçe dörde hep ama hep katlanarak devam eder ben şey sorucam size daha önce iki kez gittim ama artik kesin başlamak için gideceğim sizce daha adetinin 21.günü falan gitmeme gerek var mi siz nasıl gittiniz anlatır misiniz.bende konyadan gideceğim.merak ediyorum
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
yarın doktora gidicem yineee çok heyecanlıyım kızlarrrrr
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
yarın doktora gidicem yineee çok heyecanlıyım kızlarrrrr
canimcim, carsamba gunu Allah nasip kismet eder de bi sorun olmazsa ilk muayenemize gidicez :) bilmiyorum ne haldeyim :) kese var mi yok mu bebek var mi kalp atisi duyulacak mi diye korkular icindeyim. Carsamba gunu, internet hesabina gore 5+5gunluk oluyor.siz de blast embriyo transferine gore netten hesaplayip doktora gidince ayni cikti mi kizlar? Yoksa son regl tarihinize gore mi cikti bebisler?halidee 25 doktora gittin mi hiçç uzun süredir göremiyorum seni
bugun baktırdın ya salı baktıracaksın yaklaşık olarak ikiye katlaması iyi oluyor mesela ben cmt baktırdım 46 ya pzt kan verecem 90 olursa inşallah iyi demek sendede de 30 ya 55-60 olaması iyi demek
heyecan ama korkulu bir heyecan:)Hayırlı haberlerle gel canım, Allah hepimize böyle güzel heyecanlar nasip etsin inşallah...
Canım değerin kaç çıktı merakla senin sonucunu bekliyorum.bugün test günündü
Nasıl sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...hadi bakalım inşallah ikiye üçe dörde hep ama hep katlanarak devam eder ben şey sorucam size daha önce iki kez gittim ama artik kesin başlamak için gideceğim sizce daha adetinin 21.günü falan gitmeme gerek var mi siz nasıl gittiniz anlatır misiniz.bende konyadan gideceğim.merak ediyorum
Buarada kızlar kaçırıyorum güzel haberleri, Hamiş haberini alan güzel anne adaylarım Allah tamamına erdirsin değerleriniz katlansın keseleri görmeyi kalp atışlarını duymayı evlatlarınızı kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?