Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Icinizi ferah tutun pozitifi gordunuz Allah in izniyle gerisi gelir benimde iyi cikar insallah AZ kaldi

İki gun derken yani salimi yoksa carsamba baktirmam gerekiyo kizlar..dr da oyle dedi
bugun baktırdın ya salı baktıracaksın yaklaşık olarak ikiye katlaması iyi oluyor mesela ben cmt baktırdım 46 ya pzt kan verecem 90 olursa inşallah iyi demek sendede de 30 ya 55-60 olaması iyi demek

bugun baktırdın ya salı baktıracaksın yaklaşık olarak ikiye katlaması iyi oluyor mesela ben cmt baktırdım 46 ya pzt kan verecem 90 olursa inşallah iyi demek sendede de 30 ya 55-60 olaması iyi demek
Nasıl sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...hadi bakalım inşallah ikiye üçe dörde hep ama hep katlanarak devam eder ben şey sorucam size daha önce iki kez gittim ama artik kesin başlamak için gideceğim sizce daha adetinin 21.günü falan gitmeme gerek var mi siz nasıl gittiniz anlatır misiniz.bende konyadan gideceğim.merak ediyorum

Adetin 2. Veya 3. Gunu gidiliyor baslamak icin onceden nasil bir tedavi olacagina fair Semra Hn ve doktorunla yuzyuze gorusme yapiyorsunuz normalde benim Semra hanimin istedigi tahlil sonuclarini semra hnimin da oldugu gunde goturup gorusme yapmam gerekiyirdu AMA Ben isten cikamadim o ARA doktoruma mail attim aradim haber verdim o da adetn 2. 3. Gunu gel dedi bende 2. Gun gittim cumartesi pazarda aciklar onceden gidemesende telefonla ilk gittiginde Semra Hn da olursa daha iyi AMA kendisi hafta sonu ve hafta ici birgun gununu unuttum( arkadaslar yazar )olmuyor hayirlisi olsun senin icin

Buarada kızlar kaçırıyorum güzel haberleri, Hamiş haberini alan güzel anne adaylarım Allah tamamına erdirsin değerleriniz katlansın keseleri görmeyi kalp atışlarını duymayı evlatlarınızı kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim inşallah

halidee 25 doktora gittin mi hiçç uzun süredir göremiyorum seni
canimcim, carsamba gunu Allah nasip kismet eder de bi sorun olmazsa ilk muayenemize gidicez :) bilmiyorum ne haldeyim :) kese var mi yok mu bebek var mi kalp atisi duyulacak mi diye korkular icindeyim. Carsamba gunu, internet hesabina gore 5+5gunluk oluyor.siz de blast embriyo transferine gore netten hesaplayip doktora gidince ayni cikti mi kizlar? Yoksa son regl tarihinize gore mi cikti bebisler?

kalp atımlarını duyarız inşallah geçen haftadan beri diken üstündeyizz doktor olumsuz konuşmuştu ama daha bugün 6 hafta doldu sanki

canım ben adetimin 18.gününde eşimle birlikte semra kahramana randevu alarak gittim eğer bu adetinde düşünüyorsan hemen şişi memorialı ara tüp bebekten randevunu al 375 lira ama 2 ay içinde tedaviye başlarsan toplam tutardan yani 5750 den düşüyorlar.genelde semra hocanın randevuları yoğun oluyor o yüzden fazla bekleme adet tarihinide tahmin ederek alırsan iyi olur hatta dolu derlerse mutlaka söyle yardımcı olabilirler. adetin 1.gününde tekrar aradım 2.güne randevu verdiler o gün ilaçlara başladım yalnız istedikleri her tahlili hazırla hsg yoksa (en uygun ve çekimide iyi olan başkent hastanesinde çektir )onu çektirmediysen çektir ve o ay pas olduğundan bir sonraki adet tarihini planla.fiyat 100 civarı birde kadın doğum doktoru muayene ücreti olan 60 lira ödeyeceksin hım anestezili dersen ona da 60 lira civarında ödeyeceksin anesteziliyi tavsiye ederim.yalnız hsg adetinin ilk gününden sayarsan 11.gün gibi çekiyorlar.gelelim ilk görüşmeye önce senin seçtiğin bir doktor seni karşılıyor 20 dk sonra semra hanım geliyor.o gün eşinden spermiyogram istiyorlar orda veriyor 195 lira ödüyorsun sen de amh baktırmadıysan orda baktırabilirsin( daha uygun 90 lira) ben düzen labaratuvarında konyada baktırdım 130 ödedim .belki sana da kısa protokol derler o zaman 20 gün yeterli kalacak yer planla istanbulun tadını çıkar gez toz bana çok iyi geldi hastaneden genel olarak çok memnun kaldım ayse hanımdan ve semra hocadan çok memnun kaldım gerçekten işlerini çok güzel yapıyorlar ve profosyeneller. orda ilk denemen olacağı için lapraskopi veya histeroskopi yapacaklarını sanmıyorum bende rezev ve kalite sorunu eşimde de morfoloji problemi vardı oyüzden ımsı konusunda hassasdık onu öncesinde konuştuk birde embriyoskop kullandık .sadece 100 lira embriyoskop için fark ödedik. ilaçlarımızı hastanenin karşısındaki perpadan aldık gonal f 450mg nakit 200 ,cetrodite 55 lira yalnız bunlar indirimli fiyatlar.başlarsan ki başla her şey gönlünce olsun...

teşekkür ederim inşallah arkanızdan geliyoruz allah devamını getirsin bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…