Mrb sizin tedavi ne aşamada histeroskopi laparoskopi genetik testler sorun yok ama tutmuyor siz ne düşünüyorsunuz 6. Denememde biraz tutar gibi olmuştu. 2. Gün transfer olmustu acaba ondanmi diye düşünüyorum.bende memorıalde 1 negatıvım var atütmüyor.her seyın ıyı olmasına ragmen embrıolar 1 cı kalıte olmasına ragman tutunma olmuyor.pekı sana ne dedıler bu tutunmama olayı ıcın ve bunun ıcın ne yapabıleceklerını soyledıler
Mrb. Era testi nedir yaptı nızmı. Benimde emb.kaliteli ama 6 denemede olmadi sadece gecen ki umut vermişti biraz.12. Günden sonra değer düştü rahme çizik atildi 2.günde transfer.oldu bu kadarki bile mucize oldu benim için. Bu defa da dondurduk ama keşke 2.gün dondursaydim diyorum simdi de.Walla embriyo kaliteli olunca tutunamama olayını rahme bağlıyorlar genelde semra hanım öyle söyledi. Çunkü biz butun testlerimizi yaptırdık. Genetik testlerimize kadar yaptırdık. Benim 8 tanr dondurulmuş blast embriyom var. İkisi kullanıldı 6 tane kaldı şu an. Bu sefer yine 2tane transfer edilecek. Tutunma sansını artırmak için de hem histeroskopi yapıldı hem de rahim yaralana işlemi yapıldı. Bu şekılde rahim iyileşme sürecinde kasılıp gevşerken tutunma olayı artarmış. Bakalım bunda tutmazsa napacaklar bilmiyorum. Şimdi era testi diye bişi çıkmış. Onu merak ediyorum memorial uyguluyormu bu testi diye. Gidince sorucam. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bizdee🙏🙏
Teşekkür ederi canım darısı başına inşallah, beni eşimde kız istiyordu Allah gönlüne göre verdi demek ki :)
Tabi teyzesi ne sandın kuzumu hop hop hopluyor ultrasonda maynumAllah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda canım ama senin prensesin var zaten artık oğlan annesi ol sen :*
Amin canım inşallah, sizlerinki de sağlıkla sıhhatle tez zamanda gelsin inşallah
nedir sonuç çıktımı canım... valla ben hepinizi merak ediyorum ben sizden daha çok heyecanlıyım
nedir sonuç çıktımı canım... valla ben hepinizi merak ediyorum ben sizden daha çok heyecanlıyım[/QUOTE
5.11 cikti keske gununu bekleseydimm akilsiz kafa
bugun 6. gününmüydü ben 8.günün sanıyordum ne dediler 5 küsür mü pozitif mi yani bu değerlerden pek anlamamKizlar 6. Gun test degerim 5.11 cikti :-(
bugun 6. gününmüydü ben 8.günün sanıyordum ne dediler 5 küsür mü pozitif mi yani bu değerlerden pek anlamam
Kizlar 6. Gun test degerim 5.11 cikti :-(
yediren 79 senin transfer tarihin yumurta yoplama tarihin ve test tarihin ne zaman kaçınvı gün embriyo transferin oldu kaç tane oldu tahlil yapacakmısın
Memorialde degil saglik ocaginda dun yaptirdim sonucu bugun aldim
Canim memorial yumurta toplamadan itibaren sayiyor 12. Guns test veriyor 10 11. Gundede biraz cikiyor sanirim SEN daha erken yaptirmis olabilirmisin en guzeli bekleyi 12. Gun degeri normal mi onu gormek bence hayirlisiyla tutmustur insallah hepimizinCanim cuma gunu transferim oldu transferden itibaren sayiyorumm...transfer ettigimiz gun sayilmiyo dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?