Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim kalp atimi icin erken. Stres yapma. O doktor gereksiz yere seni uzmus. Memorial seni kalp atimi icin ne zaman cagirdi ? Onlarin cagirdigi tarih onemli.

Canim kalp atimi icin erken. Stres yapma. O doktor gereksiz yere seni uzmus. Memorial seni kalp atimi icin ne zaman cagirdi ? Onlarin cagirdigi tarih onemli.
memorial 20 si gibi gidin dedi şehir dışındayım daha 10 gün var doktora bize öle dediler dedim 20si geç olur siz p.tesi yine gelin dedi ultrasonuna çok güvendi anlamadım

canım tedaviye başlayamadım bu ay, memorialda yumurta durumunu beğenmediler.. gelecek ay bakalım tekrar gideceğim..
biraz ön hazırlık yapıyorum bu sırada.
prensesi öpüyorum canım.

Canım eğilme, yukarıya doğru uzanma, hareket şart kan dolaşımı için, sürekli yatmak bu nedenle iyi değil tutunma için kan dolaşımı gerekiyor. Bir de mümkünse duş almayı biraz ertele

Hamilemisin su anda
.? Ben memorolde taze transfer oluyo diye biliyodum.dondurulmusla denedik olmadi taze ile deneyelim demistik
Evet hamileyim canım. Memorial dondurulmuş transferi de taze transfer de yapıyor. Benim zaten embriyom az olduğu için dondurulmuş kalmadı yani.

Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede bir arkadaşa iki embriyo transfer edilmişti. Biri tek yumurta ikizi olmuştu. Yani toplam : 3 :)

Kalp atımı için erken canım.endişelenme canım 7. Haftada net duyarsınız inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede bir arkadaşa iki embriyo transfer edilmişti. Biri tek yumurta ikizi olmuştu. Yani toplam : 3 :)

Evet canım bazen embriyo kendi kendine bölünmeye devam ediyor ve tek yumurta ikizi olabiliyor ..yani dediğin gibi 3:) benim önceki merkezimde bi arkadaşın öyle olmuştu..lakin garip olan doğuma kadar görememişler dr lar USG de..biri diğerinin ardına saklanmış.vee doğumda şok geçirmişti kızcağız 3 bebek gelince :) Allah diledikten sonra olmaz diye bir şey yok

Canım hic telaslanma iyi düşün bazen onlarda yaniliyor benim bir arkadasima da kalp atimini duymak için gitmişti kafası karışmış halde döndüler 2. Bir doktora gittiler doktor yine net konuşmadı yanı hamile olup olmadığını anlayamadı ama şimdi kızı sorunsuz bir şekilde dünyaya geldi ve 2 aylık biraz daha zaman geçsin iyi düşün inşallah hamilesin...

canım ya senin bebişlerinin kalp atışı için çok erken..
kadın doğum doktoru ile infertilite doktoru arasında çok fark oluyor, prof bile olsa infertilite doktoru değilse tüp bebek gebelerinin ilk haftalarında gebelikle ilgili hatalı yorumlar yapabiliyorlar..
hiç boşuna telaşlanma herşey için çok erken, 1 hafta sonra bebişlerin tam olarak belirtilerini tamamen vermiş olur.. ikiz olmasıda ayrıca harika.. maşallah..

Kesinlikle haklısın..

ayyy kızlar keyfimiz kaçtıı dünden beriii doktor da emin konuştuuu çok erken ama %50 nin üstünde risk verdiii ne yapacağımızı şaşırdıkk..

Cnm uzme kendini hic yok yere Ben de hamileligimde o zaman gitmistim kese gorunmustu sadece ikizse de 2. Biraz arkadan gelebiliyor hormonlarini da bozma bosuna dua edelim mutlu haberi aldin devami da gelir insallah

ayyy kızlar keyfimiz kaçtıı dünden beriii doktor da emin konuştuuu çok erken ama %50 nin üstünde risk verdiii ne yapacağımızı şaşırdıkk..
bosver sen o doktoru cnm, bukadar erkenden neyi nasil anlamis.. hic uzulme memoriala gelsen zaten 10 gun sonra gelecektin..

aynen canım ayın 20 si dediler kalp atımı için dedim geç olur p.tesi gel dedi beklicez görcez inşallah sorun olmazz allahımmm

5+1 de doktora gittigimde ne bebek ne kalp atimi nede yolk sach hicbirisi yoktu hatta doktor daha birsey belli olmaz bakalim bundan bebek cikar mi, sana bana benzeyen insan olur mu bilemem dedi. 1 hafta psikolojim bozuldu, 6+3 de gittigimde hem bebegi hem kalp atimi duydum cok sukur. Normal kadin dogumcular cok fazla anlamiyor hatta ilaclari bile yanlis anlatiyorlar, endiselenme insallah ikisinide duyarsin.

Kizlar bugün transferın 3. Günü bel agrım var biraz dınlendikçe geçiyor sizinde oluyormuydu

Transferin hayirli olsun cnm. Bel, bacak agrisi bendede cok olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…