kızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt
memorial 20 si gibi gidin dedi şehir dışındayım daha 10 gün var doktora bize öle dediler dedim 20si geç olur siz p.tesi yine gelin dedi ultrasonuna çok güvendi anlamadımCanim kalp atimi icin erken. Stres yapma. O doktor gereksiz yere seni uzmus. Memorial seni kalp atimi icin ne zaman cagirdi ? Onlarin cagirdigi tarih onemli.
Tesekkur ederim kizlar. Rabbim daha guzellerini sizlere nasip etsin. Ensucugum seni cok merak ettim. Aklimdaydin. Nasilsin ? Tedavide misin ?
Transfer olan arkadaslar belirti yok diye uzulmeyin. Belirti kisiden kisiye degisir. Bazilarinda hic belirti olmayabilir. Ben iki defa hamile kaldim. Ikisinde de farkli belirtiler yasadim. Belirtilere takilmadan pozitif dusunun.
Canım eğilme, yukarıya doğru uzanma, hareket şart kan dolaşımı için, sürekli yatmak bu nedenle iyi değil tutunma için kan dolaşımı gerekiyor. Bir de mümkünse duş almayı biraz erteleYok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa fazlsmidir bu benim ilk transferinde deneyimli değilim ama son olur insallah
Evet hamileyim canım. Memorial dondurulmuş transferi de taze transfer de yapıyor. Benim zaten embriyom az olduğu için dondurulmuş kalmadı yani.Hamilemisin su anda
.? Ben memorolde taze transfer oluyo diye biliyodum.dondurulmusla denedik olmadi taze ile deneyelim demistik
Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede bir arkadaşa iki embriyo transfer edilmişti. Biri tek yumurta ikizi olmuştu. Yani toplam : 3 :)yalnız doğal gebelik değil canım genlere bağlı değil bence tüp bebekte 2 transfer olduysa çift yumurta ikizi olma ihtimali var demektir tek yumurta ikizi olma ihtimali bence zor çünkü 1 yumurtayı 1 spermle buluşturuyorlar hım söylediklerim sadece kendi yorumum bir uzman görüşü değil yorum yapmak isteyen arkadaşlarında fikirlerini alırsak daha güzel olur
memorial 20 si gibi gidin dedi şehir dışındayım daha 10 gün var doktora bize öle dediler dedim 20si geç olur siz p.tesi yine gelin dedi ultrasonuna çok güvendi anlamadım
Kalp atımı için erken canım.endişelenme canım 7. Haftada net duyarsınız inşallahkızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt
Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede bir arkadaşa iki embriyo transfer edilmişti. Biri tek yumurta ikizi olmuştu. Yani toplam : 3 :)
Canım hic telaslanma iyi düşün bazen onlarda yaniliyor benim bir arkadasima da kalp atimini duymak için gitmişti kafası karışmış halde döndüler 2. Bir doktora gittiler doktor yine net konuşmadı yanı hamile olup olmadığını anlayamadı ama şimdi kızı sorunsuz bir şekilde dünyaya geldi ve 2 aylık biraz daha zaman geçsin iyi düşün inşallah hamilesin...kızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt
kızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt
canım ya senin bebişlerinin kalp atışı için çok erken..
kadın doğum doktoru ile infertilite doktoru arasında çok fark oluyor, prof bile olsa infertilite doktoru değilse tüp bebek gebelerinin ilk haftalarında gebelikle ilgili hatalı yorumlar yapabiliyorlar..
hiç boşuna telaşlanma herşey için çok erken, 1 hafta sonra bebişlerin tam olarak belirtilerini tamamen vermiş olur.. ikiz olmasıda ayrıca harika.. maşallah..
ayyy kızlar keyfimiz kaçtıı dünden beriii doktor da emin konuştuuu çok erken ama %50 nin üstünde risk verdiii ne yapacağımızı şaşırdıkk..canım ya senin bebişlerinin kalp atışı için çok erken..
kadın doğum doktoru ile infertilite doktoru arasında çok fark oluyor, prof bile olsa infertilite doktoru değilse tüp bebek gebelerinin ilk haftalarında gebelikle ilgili hatalı yorumlar yapabiliyorlar..
hiç boşuna telaşlanma herşey için çok erken, 1 hafta sonra bebişlerin tam olarak belirtilerini tamamen vermiş olur.. ikiz olmasıda ayrıca harika.. maşallah..
AmiinnnnTransferin olduğundan bu güne bende de bir belirti yok .allahım gönlünüzden geçeni hayırlı kil ya Rabbim.sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip et...
Cnm uzme kendini hic yok yere Ben de hamileligimde o zaman gitmistim kese gorunmustu sadece ikizse de 2. Biraz arkadan gelebiliyor hormonlarini da bozma bosuna dua edelim mutlu haberi aldin devami da gelir insallahkızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt
bosver sen o doktoru cnm, bukadar erkenden neyi nasil anlamis.. hic uzulme memoriala gelsen zaten 10 gun sonra gelecektin..ayyy kızlar keyfimiz kaçtıı dünden beriii doktor da emin konuştuuu çok erken ama %50 nin üstünde risk verdiii ne yapacağımızı şaşırdıkk..
aynen canım ayın 20 si dediler kalp atımı için dedim geç olur p.tesi gel dedi beklicez görcez inşallah sorun olmazz allahımmmbosver sen o doktoru cnm, bukadar erkenden neyi nasil anlamis.. hic uzulme memoriala gelsen zaten 10 gun sonra gelecektin..
aynen canım ayın 20 si dediler kalp atımı için dedim geç olur p.tesi gel dedi beklicez görcez inşallah sorun olmazz allahımmm
Kizlar bugün transferın 3. Günü bel agrım var biraz dınlendikçe geçiyor sizinde oluyormuydu
5+1 de doktora gittigimde ne bebek ne kalp atimi nede yolk sach hicbirisi yoktu hatta doktor daha birsey belli olmaz bakalim bundan bebek cikar mi, sana bana benzeyen insan olur mu bilemem dedi. 1 hafta psikolojim bozuldu, 6+3 de gittigimde hem bebegi hem kalp atimi duydum cok sukur. Normal kadin dogumcular cok fazla anlamiyor hatta ilaclari bile yanlis anlatiyorlar, endiselenme insallah ikisinide duyarsin.
inşallah canım yorumlarınız moral oluyor bana çok sağolun..sık sık açıp tekrar tekrar okuyorum
Transferin hayirli olsun cnm. Bel, bacak agrisi bendede cok olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?