:)ilki 259 ikincisi 480 üçüncü 1417 canımİkiz olacak ikiz belli değer 1.si 126 sonra 245 simdi ise 6 ya katlamis hay maşallah tosuncuk babisler geliyor
3 kati yine çok iyi ikiz dahi olabilir mutluluğun tadını çıkar bekleyisiniz mutlu sona ulassin:)ilki 259 ikincisi 480 üçüncü 1417 canım
Amin canım hepimiz mutlu sona ulassin inş. Sağlıklı hayırlı olsun bir veya ikiz farketmez..3 kati yine çok iyi ikiz dahi olabilir mutluluğun tadını çıkar bekleyisiniz mutlu sona ulassin
Benden de haberler güzel bugün embriyoları ün 2. Günü 6 hücreliler birbirine yakinlar yarin sabah embriyoloji arayıp embriyo gelişimi ve transfer hakkında bilgi verecek embriyoskop iyi ki kullanıldı başka yerler yüksek para istiyorlar Burda sadece 100 lira fark oduyoruz.şükürler olsun her şey normal seyrinde ilerliyormus.haberler güzel olunca moral de çok iyi oluyor gez gez İstanbul akvaryum ortaköy eminonu istanbulun gelmisken tadini cikariyorum .şimdiden kendimi hamis gibi hissetmeye başladım bi havalara da girmedim değil hani allahım herkesin dileğini kabul etsin
Senin adına çok sevindim canım..:)Benden de haberler güzel bugün embriyoları ün 2. Günü 6 hücreliler birbirine yakinlar yarin sabah embriyoloji arayıp embriyo gelişimi ve transfer hakkında bilgi verecek embriyoskop iyi ki kullanıldı başka yerler yüksek para istiyorlar Burda sadece 100 lira fark oduyoruz.şükürler olsun her şey normal seyrinde ilerliyormus.haberler güzel olunca moral de çok iyi oluyor gez gez İstanbul akvaryum ortaköy eminonu istanbulun gelmisken tadini cikariyorum .şimdiden kendimi hamis gibi hissetmeye başladım bi havalara da girmedim değil hani allahım herkesin dileğini kabul etsin
Benden de haberler güzel bugün embriyoları ün 2. Günü 6 hücreliler birbirine yakinlar yarin sabah embriyoloji arayıp embriyo gelişimi ve transfer hakkında bilgi verecek embriyoskop iyi ki kullanıldı başka yerler yüksek para istiyorlar Burda sadece 100 lira fark oduyoruz.şükürler olsun her şey normal seyrinde ilerliyormus.haberler güzel olunca moral de çok iyi oluyor gez gez İstanbul akvaryum ortaköy eminonu istanbulun gelmisken tadini cikariyorum .şimdiden kendimi hamis gibi hissetmeye başladım bi havalara da girmedim değil hani allahım herkesin dileğini kabul etsin
Her anın tadını çıkartBenden de haberler güzel bugün embriyoları ün 2. Günü 6 hücreliler birbirine yakinlar yarin sabah embriyoloji arayıp embriyo gelişimi ve transfer hakkında bilgi verecek embriyoskop iyi ki kullanıldı başka yerler yüksek para istiyorlar Burda sadece 100 lira fark oduyoruz.şükürler olsun her şey normal seyrinde ilerliyormus.haberler güzel olunca moral de çok iyi oluyor gez gez İstanbul akvaryum ortaköy eminonu istanbulun gelmisken tadini cikariyorum .şimdiden kendimi hamis gibi hissetmeye başladım bi havalara da girmedim değil hani allahım herkesin dileğini kabul etsin
Selam , gecmis olsun benim de oldu bugun iyi haberler aliriz yariina agrin var mi benim AZ var oglene Kadar yattim hastanede sonra ise gittim yoldayim simdi eve varabilsem yatiss:)))Opudan ciktim arkadaslar 28yumurya toplandi
O ne ki cnm ilk defa duydumm bilmiorummEmbriyolara transfer edilmeden önce herhangi bir işlem uygulanıyormu (AHA işlemi gibi) bu konuda bilgisi olan var mı
embriyo zarının lazerle inceltilmesi tutunmasını kolaylaştırıyomuşO ne ki cnm ilk defa duydumm bilmiorumm
Cok degil cnm bende saat 13ciktim hastaneden eve gelisim ilaclari yazdirip almam saat 16buldu kac yumurta toplandi senden ben ise gitmedim ama evdede yatamadim iste olsam uykum.gelirdi evde olunca uyku yokSelam , gecmis olsun benim de oldu bugun iyi haberler aliriz yariina agrin var mi benim AZ var oglene Kadar yattim hastanede sonra ise gittim yoldayim simdi eve varabilsem yatiss:)))
Bende uyuyamadim hastanedeCok degil cnm bende saat 13ciktim hastaneden eve gelisim ilaclari yazdirip almam saat 16buldu kac yumurta toplandi senden ben ise gitmedim ama evdede yatamadim iste olsam uykum.gelirdi evde olunca uyku yok
14 yumurta toplandi benden deCok degil cnm bende saat 13ciktim hastaneden eve gelisim ilaclari yazdirip almam saat 16buldu kac yumurta toplandi senden ben ise gitmedim ama evdede yatamadim iste olsam uykum.gelirdi evde olunca uyku yok
Hatirladim SEN dunden uyku planlari yapiyordun:)) Ben de uyuyabilsemde sancilarim gecseCok degil cnm bende saat 13ciktim hastaneden eve gelisim ilaclari yazdirip almam saat 16buldu kac yumurta toplandi senden ben ise gitmedim ama evdede yatamadim iste olsam uykum.gelirdi evde olunca uyku yok
Yok cnm bana dun.biraktirdi sadece folik olani kullan dedi uyku plani yaptimda olmadiKizlar yumurta toplamadan sonra glifor tablete devam ettiniz mi hemsireye sordum devam dedi AMA doktor bey yumurta kalitesi icin kullaniyorsun demisti
Cok degilmi ya ..masallahOpudan ciktim arkadaslar 28yumurya toplandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?