- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
Bit dakika ben anlamadım sen tedavi olmak istiyorsun da onlar açık açık hastaneyi kotulediniz olmaz mi dedilerYani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!
Keşke bir daha arasalar bu kez çok farklı konuşurum! Hasta hakkı, özel hayatın gizliliği diye bir şey var! Kaldı ki sadece bu başlığa yazmıyoruz bir sürü konuda en özel durumlarımızı ğipaylaşoyoruz nick altına sığınarak. E şimdi burayı takip eden sekreter veya kimse benim kim olduğumu biliyor neden en gizli kalmadı gerek durumlarımı öğrensinler? Benim eşimde doktor dün olayı anlattığımda şok oldu ve kendisini gerçekten zor tuttum çünkü aradaydı biliyorum ki çok negatif konuşacaktı! Bana laparoskopi önerildi gerekçeleri açıklandı çok güzel bir şekilde ama benim eeennn doğal hakkım bunu başka bir dr ye de danışmak bunun nesi yanlış nasıl bana hesap sorabilirler?! Burda bir arkadaş demişti eşinin morfolojisi için memorial özel tedavi önerdi diye, ben ve bir kaç kişi doğal olarak sorguladık aynı durumdayız bizim için neden uygulanmadı diye peki bunun nesi yanlış?! Ben tedavime memorial da devam edecektim ta ki düne kadar.. Bu yapılan hiç ama hiç etik değil benim özel hayatıma tecavüz edildi ben cahil bir insan değilim nerde nasıl davranacağımı gayet iyi bilirim kimse bana ders veremez! Beni üzdükleri için ki hiç uyumadım diyebilirim ya hormonlarım olumsuz etkilenirse bunun hesabını kim verecek??!!! Beni bu kadar üzmeye kimin hakkı var? Burayı takip edenler bu mesajımıda iletin ve yine arayın!! Dosyamı hazırlayın herşeyi eksiksiz istiyorum! Burdan yazıyorum çünkü siz tel lere bakmak yerine burayı takip ediyorsunuz.. Bu kadar hırs iyi değil bunlarla değil başarılarınızla konuşulun AYIP!Benim msjlarımın konusu hasta haklarıydı zaten gerçekten bu konuda tevazu gösteremem 34 yaşındayım hayatımın neredeyse tamamı haksızlıklarla mücadele ederek geçti hiçbirine göz yummadım. Çokta sert yazarım ben sandım ki bir tek beni aradılar uyarı için ve cidden bir sıkıntı yaşadık sonrasında telefon görüşmelerimiz oldu özürler dilendi eşimle görüşülmüş yanlış anlama olmuş vs denilmiş böyle olunca bende uzatmak istemedim belki ben aşırı hassasiyet gösterdim dedim, çünkü o dönemde pozitif haberi daha yeni almıştık dış gebelik mi, kimyasal mı belli değildi müthiş bir stres içindeydik belki ben ters anladım diye düşündüm ama görüyorum ki hastanenin politikası bu yöndeymiş kabul edilemez bir durum bu
Bence modlara özelden msj atıp bu başlığın kapatılmasını rica edelim özetle sebebini belirterek, çünkü gizli kamera göbi bir şey bu hatta biraz araştırılırsa yaptırımı bile olabilir. İnsanlar burada tedavileri ile ilgili paylaşımda bulunurken bu topiğin hastane tarafından takip edildiğini bilmiyorlar, fişlendiklerinden habersizler resmen tuzak hiç etik değil bu insanların uyarılması lazım tedavileri ile ilgili bilgileri vermemeleri konusunda ha öyle olduğu zamanda ne paylaşacağız sorunsalı var. Ne ayıp değil mi ya bi rahat bıraksanıza insanları
En sağlıklısı bu topiğin kapatılıp ' ocak-şubat-martta tüp bebe deneyecekler' diye bir topik açılması hastane ismi olmadığından karma bir grup oluruz en azından kimlik tespiti zor olur. Hastane hakkında düşüncelerin yazıldığı topiklere de nick gizlenerek bir çözüm bulunması lazım bazı sitelerde var, bazı topiklerde / bölümlerde yazarken nickleriniz sadece site yönetimi tarafından görünüyor mesela
Böyle hastaneye böyle çözüm bence
hayır ben artık orada tedavi olmak istemiyorum öyle bir şey de denilmediBit dakika ben anlamadım sen tedavi olmak istiyorsun da onlar açık açık hastaneyi kotulediniz olmaz mi dediler
Evet canım aynen, paylaşımda bulunurken bilgi veriyoruz 'bugün opum var' 15 yumurta toplandı' vs gibi bu bilgilerden senin kimliğini tespit ediyorlar sonra telefon açıp niye olumsuz yorum yaptın diye fırça atıyorlar herkesin görebileceği yerlerde yazma diyorlar şaka gibi ama gerçek.
Keşke bir daha arasalar bu kez çok farklı konuşurum! Hasta hakkı, özel hayatın gizliliği diye bir şey var! Kaldı ki sadece bu başlığa yazmıyoruz bir sürü konuda en özel durumlarımızı ğipaylaşoyoruz nick altına sığınarak. E şimdi burayı takip eden sekreter veya kimse benim kim olduğumu biliyor neden en gizli kalmadı gerek durumlarımı öğrensinler? Benim eşimde doktor dün olayı anlattığımda şok oldu ve kendisini gerçekten zor tuttum çünkü aradaydı biliyorum ki çok negatif konuşacaktı! Bana laparoskopi önerildi gerekçeleri açıklandı çok güzel bir şekilde ama benim eeennn doğal hakkım bunu başka bir dr ye de danışmak bunun nesi yanlış nasıl bana hesap sorabilirler?! Burda bir arkadaş demişti eşinin morfolojisi için memorial özel tedavi önerdi diye, ben ve bir kaç kişi doğal olarak sorguladık aynı durumdayız bizim için neden uygulanmadı diye peki bunun nesi yanlış?! Ben tedavime memorial da devam edecektim ta ki düne kadar.. Bu yapılan hiç ama hiç etik değil benim özel hayatıma tecavüz edildi ben cahil bir insan değilim nerde nasıl davranacağımı gayet iyi bilirim kimse bana ders veremez! Beni üzdükleri için ki hiç uyumadım diyebilirim ya hormonlarım olumsuz etkilenirse bunun hesabını kim verecek??!!! Beni bu kadar üzmeye kimin hakkı var? Burayı takip edenler bu mesajımıda iletin ve yine arayın!! Dosyamı hazırlayın herşeyi eksiksiz istiyorum! Burdan yazıyorum çünkü siz tel lere bakmak yerine burayı takip ediyorsunuz.. Bu kadar hırs iyi değil bunlarla değil başarılarınızla konuşulun AYIP!
ben öyle hastaneyi bırakırım bunu memorial mı yapıyor...memnuniyetsizliğimizi anlatmak yanlışmı ya ne saçma ,
valla kimse kusura bakmasın da başka bir doktora danışacağımıza ve de gideceğimize onlar karar veremez.Ben de gittim iki hastaneye ve ikisinde kararsızım gerekirse birkaç defa gideceğim kafamda bişeyler netleşmeden başlamayacağım. ve olumlu olumsuz herşeyi de yazacağım.Şu an okuyorlarsa beni de arasınlar lütfennnn :))))
Senin şimdiki hamileliğin de kaç yumurta ile basladin kaç toplandı kaçı dollendi benim ilacının 4. Günü kan verdim muyane oldum 3 yumurta satmıştı bugün 9.5_8.5_6.5 daha küçükler de var ama 4mm onları saymiyor bsns 2.sinin iyi geliştiğini söyledi yani çok az endiseliyim
Evet canım aynen öyle maalesef. Şuan tedavi gören arkadaşlarımız var nasıl br panik içinde olduklarını tahmin ediyorum bizde fişlendik mi diye, onlar için çok çok zor bir durum o nedenle lütfen yanlış anlamasınlar hastane ekip olarak laboratuvar olarak hala iyi bizim sorguladığımız işin etik yanı birde tabi etiketlendikten sonra kişisel güvensizliğin tavan yapıyor olması
Aslinda butun klinikler kendi sayfasini takip ediyor, hatta bazi klinikler kendileri uye olup merkezlerini ovme isine bile girdiklerini hatirliyorum once Boyle bir konu olmustu.. Takip etmeleri normal AMA kisiyi tespit edip olumsuz mesajlarindan oturu uyarida bulunmalari cok yanlis gercekten bende sasirdim cok.neyse umarim bundan sonra olmaz kimsenin kalbi kirilmaz..
Buarada benim tansiyonum ve kan sekerim surekli dusuyor elim ayagim titriyor bazen.. Cnm sende oldu mu boyle birsey??? Migde bulantisi var mi?? Benim hafif oluyor
Biz can taşıyoruz ve tek amacımız sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak. Bizler bebek hususunda o kadar hassasız ki elbette yapılması düşünülen tedaviyi sorgulayacağım ve başka doktorlara soracağım. Ben de laparoskopi oldum iyi ki de olmuşum tüplerimin kapalı olduğunu öyle öğrendim. Ancak laporoskopinin de riskleri var tabi. Onlar bu işlemleri devamlı yaptıkları için basit gelebilir ancak ben ilk defa yaşıyorum ve sorgulamak hakkım kimse kusura bakmasın. Bu nedenle beni eleştiremezler. Buna kimsenin hakkı yok. Bu başlıkta herkes yaşadıklarını ve hissettiklerini yazıyor. Beni telefonla arabalar ve uyarsalardı ben onların bana yönelik yaptıkları tedaviden şüphe duyardım. Sağolsunlar tedavimde memnun kaldım ancak kime yapılırsa yapılsın bu tedaviye başlayacak ve morali bozulmaması gereken bir insana bu tarz bir davranış hiç doğru değil...Keşke bir daha arasalar bu kez çok farklı konuşurum! Hasta hakkı, özel hayatın gizliliği diye bir şey var! Kaldı ki sadece bu başlığa yazmıyoruz bir sürü konuda en özel durumlarımızı ğipaylaşoyoruz nick altına sığınarak. E şimdi burayı takip eden sekreter veya kimse benim kim olduğumu biliyor neden en gizli kalmadı gerek durumlarımı öğrensinler? Benim eşimde doktor dün olayı anlattığımda şok oldu ve kendisini gerçekten zor tuttum çünkü aradaydı biliyorum ki çok negatif konuşacaktı! Bana laparoskopi önerildi gerekçeleri açıklandı çok güzel bir şekilde ama benim eeennn doğal hakkım bunu başka bir dr ye de danışmak bunun nesi yanlış nasıl bana hesap sorabilirler?! Burda bir arkadaş demişti eşinin morfolojisi için memorial özel tedavi önerdi diye, ben ve bir kaç kişi doğal olarak sorguladık aynı durumdayız bizim için neden uygulanmadı diye peki bunun nesi yanlış?! Ben tedavime memorial da devam edecektim ta ki düne kadar.. Bu yapılan hiç ama hiç etik değil benim özel hayatıma tecavüz edildi ben cahil bir insan değilim nerde nasıl davranacağımı gayet iyi bilirim kimse bana ders veremez! Beni üzdükleri için ki hiç uyumadım diyebilirim ya hormonlarım olumsuz etkilenirse bunun hesabını kim verecek??!!! Beni bu kadar üzmeye kimin hakkı var? Burayı takip edenler bu mesajımıda iletin ve yine arayın!! Dosyamı hazırlayın herşeyi eksiksiz istiyorum! Burdan yazıyorum çünkü siz tel lere bakmak yerine burayı takip ediyorsunuz.. Bu kadar hırs iyi değil bunlarla değil başarılarınızla konuşulun AYIP!
Benimde bahcecideki denemelerimde IMSI kullanildi denilmisti bugun baktim ordaki opu kagidina sok oldum icsi uygulanmis defalarca sormustum imsi uygulasalardi asla icsi yazmazdi, gecen yazilardan sonra merak ettim hakikaten dogruymus.
Merhaba,
Öncelikle burada site yönetimi kendine düşen sorumluluğu yerine getirmeli gibi bir talep var. Site yönetiminin sorumluluğu burada nedir ? bunu açıklarsanız sevinirim.
Bizim sorumluluğumuz sizin bilgilerinizin gizliliğini korumak. Bahsi geçen hastane ile hiç bir bağımız olmayıp sadece burada yazdıklarınızdan sizin kimliklerinizi tesbit ettikleri aşikar.
Bu başlığı saklamak da çözüm değil. Nedenine gelince siz buraya üye olurken arama motorlarına bu konu ile sorgu yapıp geldiniz. Başlığı saklar isek kendi içinde dönen kısır bir döngüye girecektir başlık. Ayrıca üye olmak çok zor değil 1 dakika da üye olup gene tüm yazılanları okurlar.
Üye olurken TC kimkik numarası zorunlu hale gelsin denmiş, TC kimlik numarası 11 haneden oluşan rakam silsilesi 11 adet rakam girerek bu aşamayı da geçerler. Başka bir alternatif telefon ile onay mekanizması ! Bu ise işin en kolayı. Ayrıca telefon kime ait nereden bileceğiz ?
Bu sebeple bizden istenen nedir bunu açık açık yazın ?
Bu başlığı kapatalım mı ? Kapatalım bu başlıkta değil de Şubat Ayında tüp bebek yaptıranlarda yazacaksınız. Takip etmeyecekler mi sanıyorsunuz ?
Sizler nickname ile yazıyorsunuz özel burada ama sahtekarca burayı takip eden kimliğinize ulaşan ve size telefon edenin hiç mi suçu yok ?
Şunu da asla unutmayın siz yoksanız onlar da yok. Bunu unuttular sanırım.
Burayı takip edip üstlerine rapor eden zavallıya yorum dahi yapamıyorum. Lakin ola ki üyeliğini yakalarsam inan olacaklardan sorumlu değilim. Seni tehdit mi ediyorum asla yaşa ve gör...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?