Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!
Bit dakika ben anlamadım sen tedavi olmak istiyorsun da onlar açık açık hastaneyi kotulediniz olmaz mi dediler

Keşke bir daha arasalar bu kez çok farklı konuşurum! Hasta hakkı, özel hayatın gizliliği diye bir şey var! Kaldı ki sadece bu başlığa yazmıyoruz bir sürü konuda en özel durumlarımızı ğipaylaşoyoruz nick altına sığınarak. E şimdi burayı takip eden sekreter veya kimse benim kim olduğumu biliyor neden en gizli kalmadı gerek durumlarımı öğrensinler? Benim eşimde doktor dün olayı anlattığımda şok oldu ve kendisini gerçekten zor tuttum çünkü aradaydı biliyorum ki çok negatif konuşacaktı! Bana laparoskopi önerildi gerekçeleri açıklandı çok güzel bir şekilde ama benim eeennn doğal hakkım bunu başka bir dr ye de danışmak bunun nesi yanlış nasıl bana hesap sorabilirler?! Burda bir arkadaş demişti eşinin morfolojisi için memorial özel tedavi önerdi diye, ben ve bir kaç kişi doğal olarak sorguladık aynı durumdayız bizim için neden uygulanmadı diye peki bunun nesi yanlış?! Ben tedavime memorial da devam edecektim ta ki düne kadar.. Bu yapılan hiç ama hiç etik değil benim özel hayatıma tecavüz edildi ben cahil bir insan değilim nerde nasıl davranacağımı gayet iyi bilirim kimse bana ders veremez! Beni üzdükleri için ki hiç uyumadım diyebilirim ya hormonlarım olumsuz etkilenirse bunun hesabını kim verecek??!!! Beni bu kadar üzmeye kimin hakkı var? Burayı takip edenler bu mesajımıda iletin ve yine arayın!! Dosyamı hazırlayın herşeyi eksiksiz istiyorum! Burdan yazıyorum çünkü siz tel lere bakmak yerine burayı takip ediyorsunuz.. Bu kadar hırs iyi değil bunlarla değil başarılarınızla konuşulun AYIP!

ben öyle hastaneyi bırakırım bunu memorial mı yapıyor...memnuniyetsizliğimizi anlatmak yanlışmı ya ne saçma ,

valla kimse kusura bakmasın da başka bir doktora danışacağımıza ve de gideceğimize onlar karar veremez.Ben de gittim iki hastaneye ve ikisinde kararsızım gerekirse birkaç defa gideceğim kafamda bişeyler netleşmeden başlamayacağım. ve olumlu olumsuz herşeyi de yazacağım.Şu an okuyorlarsa beni de arasınlar lütfennnn :))))

ben öyle hastaneyi bırakırım bunu memorial mı yapıyor...memnuniyetsizliğimizi anlatmak yanlışmı ya ne saçma ,

Evet canım aynen öyle maalesef. Şuan tedavi gören arkadaşlarımız var nasıl br panik içinde olduklarını tahmin ediyorum bizde fişlendik mi diye, onlar için çok çok zor bir durum o nedenle lütfen yanlış anlamasınlar hastane ekip olarak laboratuvar olarak hala iyi bizim sorguladığımız işin etik yanı birde tabi etiketlendikten sonra kişisel güvensizliğin tavan yapıyor olması

Bi kere öyle olmuyor gafil avlanman lazım:))))

Benim ilk kontrolde yani adetin 2. Gunu, sagda 8-9 tane, solda 8-9 tane gorunuyordu 17 toplandi 13 dollendi, 5. Gunde 4 tanesi kaliteliydi AMA sayiya takilma onemli olan kalite. Seninde 3 tanesi birbirine Yakin arkadanda kucukler yetisebilir hic strese girme sayiyida dusunme insallah guzel bir haberde senden aliriz

Aslinda butun klinikler kendi sayfasini takip ediyor, hatta bazi klinikler kendileri uye olup merkezlerini ovme isine bile girdiklerini hatirliyorum once Boyle bir konu olmustu.. Takip etmeleri normal AMA kisiyi tespit edip olumsuz mesajlarindan oturu uyarida bulunmalari cok yanlis gercekten bende sasirdim cok.neyse umarim bundan sonra olmaz kimsenin kalbi kirilmaz..

Buarada benim tansiyonum ve kan sekerim surekli dusuyor elim ayagim titriyor bazen.. Cnm sende oldu mu boyle birsey??? Migde bulantisi var mi?? Benim hafif oluyor

Benimde bahcecideki denemelerimde IMSI kullanildi denilmisti bugun baktim ordaki opu kagidina sok oldum icsi uygulanmis defalarca sormustum imsi uygulasalardi asla icsi yazmazdi, gecen yazilardan sonra merak ettim hakikaten dogruymus.

Tabiki hayatım takip etmelerinde bir sorun yok, sahte üyeliklerle kendilerini övmeleri de kendi vicdanlarının sorumluluğu ama dediğin gibi insanları tespit edip son derece şık olmayan bir şekilde uyarmaları hoş değil her şeyden önce buna hakları yok zaten

Geçmiş olsun canım çok şükür ben iyiyim şekerim vs de normal çıktı, mide bulantılarım başta biraz vardı artık yok, sadece az az ve sık yemek yemeği öğrendim ben o nedenle rahatım sende öyle yap canım kendini fazla aç bırakma lütfen

Merhaba,
Beni az çok tandığınızı umuyorum. Konu hakkında geçmişte yer alan mesjaları da okuyup burada detaylı bir açıklama yapacağım.

Biz can taşıyoruz ve tek amacımız sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak. Bizler bebek hususunda o kadar hassasız ki elbette yapılması düşünülen tedaviyi sorgulayacağım ve başka doktorlara soracağım. Ben de laparoskopi oldum iyi ki de olmuşum tüplerimin kapalı olduğunu öyle öğrendim. Ancak laporoskopinin de riskleri var tabi. Onlar bu işlemleri devamlı yaptıkları için basit gelebilir ancak ben ilk defa yaşıyorum ve sorgulamak hakkım kimse kusura bakmasın. Bu nedenle beni eleştiremezler. Buna kimsenin hakkı yok. Bu başlıkta herkes yaşadıklarını ve hissettiklerini yazıyor. Beni telefonla arabalar ve uyarsalardı ben onların bana yönelik yaptıkları tedaviden şüphe duyardım. Sağolsunlar tedavimde memnun kaldım ancak kime yapılırsa yapılsın bu tedaviye başlayacak ve morali bozulmaması gereken bir insana bu tarz bir davranış hiç doğru değil...

Merhaba,
Öncelikle burada site yönetimi kendine düşen sorumluluğu yerine getirmeli gibi bir talep var. Site yönetiminin sorumluluğu burada nedir ? bunu açıklarsanız sevinirim.

Bizim sorumluluğumuz sizin bilgilerinizin gizliliğini korumak. Bahsi geçen hastane ile hiç bir bağımız olmayıp sadece burada yazdıklarınızdan sizin kimliklerinizi tesbit ettikleri aşikar.

Bu başlığı saklamak da çözüm değil. Nedenine gelince siz buraya üye olurken arama motorlarına bu konu ile sorgu yapıp geldiniz. Başlığı saklar isek kendi içinde dönen kısır bir döngüye girecektir başlık. Ayrıca üye olmak çok zor değil 1 dakika da üye olup gene tüm yazılanları okurlar.

Üye olurken TC kimkik numarası zorunlu hale gelsin denmiş, TC kimlik numarası 11 haneden oluşan rakam silsilesi 11 adet rakam girerek bu aşamayı da geçerler. Başka bir alternatif telefon ile onay mekanizması ! Bu ise işin en kolayı. Ayrıca telefon kime ait nereden bileceğiz ?

Bu sebeple bizden istenen nedir bunu açık açık yazın ?

Bu başlığı kapatalım mı ? Kapatalım bu başlıkta değil de Şubat Ayında tüp bebek yaptıranlarda yazacaksınız. Takip etmeyecekler mi sanıyorsunuz ?

Sizler nickname ile yazıyorsunuz özel burada ama sahtekarca burayı takip eden kimliğinize ulaşan ve size telefon edenin hiç mi suçu yok ?

Şunu da asla unutmayın siz yoksanız onlar da yok. Bunu unuttular sanırım.

Burayı takip edip üstlerine rapor eden zavallıya yorum dahi yapamıyorum. Lakin ola ki üyeliğini yakalarsam inan olacaklardan sorumlu değilim. Seni tehdit mi ediyorum asla yaşa ve gör...

Kazen; ilgin,anlayışın,takibin ve bizlere sahip çıktığın için kendi adıma konunun muhattabı olarak çok teşekkür ederim..buraya herkes olumlu olumsuz görüşlerini yazsın ki insanlar bunu feyz alsın ve artık hastalara ne şekilde yaklaşmaları gerektiğini öğrensinler.mesajlarımda hakaret olsa amenna ama zerresi yok. Kendimi gayet güzel ifade ettiğimi düşünüyorum dediğiniz gibi biz varsak onlar var ve biz insanız! Önce bunun bir farkına varsınlar herkese hayırlı tedaviler

Kazen, öncelikle desteğin için çok teşekkür ediyorum bunun bizler için önemini kelimelerle ifade etmem zor, sitemizin bizlere sahip çıkıyor olması çok büyük bir mutluluk ve güven veriyor ve doğru yerde olduğumuzu hissettiriyor.

Yukarıda yazdığım bir kısım vardı dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, bazı sitelerde bazı forumlara yazıldığında kişilerin nickleri gizli kalabiliyor, bu nasıl bir alt yapı istiyor bilemiyorum konuya da fazla hakim değilim ama caydırıcı bir çözüm olabilir diye düşündüm. Örnek vermek gerekirse 'Tüp bebek merkezleri hasta görüşleri' diye bir bölüm açılıp o bölümde yazılan msjlarda nickler gizli tutulabilir, tabi bu nickleri sizler görebiliyor olacaksınız fakat takip eden insanlar göremeyecek, böylece olumlu yada olumsuz eleştiriler gizli nicklerle yapılabilecek. Ha bunun ne faydası olur? en azından kimlikler tespit edilemez ve şuan olduğu gibi kişilere telefon açılıp olumsuz yorum yapmayın şeklinde ikazlarda bulunulamaz. Diğer yandan belki bu biraz caydırıcı olur merkezler açısından.

Diğer bir önerim ise, merkez isimleri ile ilgili açılan başlıkların ilk mesajlarına ' bu başlık hastane yönetimi tarafından takip ediliyor olabilir, tedavilerinizle ilgili verdiğiniz bilgiler kimliğinizin tespitine neden olabileceğinden sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir'' yazıla bilir, ha tabi kim ilk msjı okuyor? Onu da belki şu şekilde önleyebiliriz topik adını '' Memorial şişli hastaları (Dikkat: Lütfen ilk mesajı okuyunuz) diye bir uyarı yapılabilir ama dediğim gibi bunlar çözümden ziyade çaba olur anca, asıl çözüm merkezlerin kişilerin düşüncelerine ve ifade özgürlüklerine saygı duyması

Çünkü biliyorum ki şuan bu merkezde tedavi gören hastalar tedirginlik içinde, muhtemelen tedavileri ile ilgili bilgi paylaşmaktan çekinecekler ve insanların birbirine destek olmaları için yoldaş olmaları için açılan bu topikler amaçlarına ulaşamayacak kişilerin hırsları yüzünden, bu çok üzücü bir durum.

Lütfen sizleri suçladığımızı yada sorumlu tutuğumuz düşünmeyin, tam tersi bu kadar güzel bir amaç için kurulmuş, bir sürü insanın her alanda paylaşımda bulunduğu birbirine destek olduğu bu güzel ortamda insanlar nicklerinin arkasına sığınıp içlerini dökebilsin, yaşadıklarını paylaşabilsin, kendileri ile aynı yollardan geçen insanlarla yol arkadaşı olabilsin istiyorum sizler gibi.

Bu duruma bir çözüm bulabilir miyiz bilemiyorum fakat, bu yolda site yöneticilerimizle birlikte yürüdüğümüzü öğrenmekte yüzümüzü güldüren bir netice oldu, tekrardan her şey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Benimde bahcecideki denemelerimde IMSI kullanildi denilmisti bugun baktim ordaki opu kagidina sok oldum icsi uygulanmis defalarca sormustum imsi uygulasalardi asla icsi yazmazdi, gecen yazilardan sonra merak ettim hakikaten dogruymus.

canım benim bendede orada umutta aynı sorun olmuştuu..

ilginiz ve yazınız için teşekkür ederiz..

keşke bu sayfayı okuyupta kendi içlerindeki eksiklikleri, sıkıntıları gidermek için bunu kullansalardı..
bütün hastaneler kendi topiğini okuyor ama kimse arayıp senmisin bunu yazan demiyor.

bir hastanın üzüntülerini sıkıntılarını paylaşımlarını buradan okuyup, okadar dosya içinden omu bumu diye arayıp dedektif gibi bulmak yerine, bu hastayı madur etmişiz, üzmüşüz, yada olumlu sonuç alamamış, bir dahaki tedavisinde nasıl bir yol izleyebiliriz şeklinde bir yol izlenseydi keşke,
hiç etik değil bu tarzda şeyler.. ben istediğim herşeyi saygı çerçevesinde, kimsenin şahsını zedelemeden paylaşırım... burada paylaştığımız şey zaten yaşanmışlıklar oluyor.. yalan yanlışlar değil.. isteyen herkez arayabilir.:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…