İlk şoku atlattım ve sadece şunu ekliyorum,susuyorum: memorial daki sekreter hanımlar burada yazılan olumsuz mesajları takip edip rapor etmek yerine lütfen ilk önce telefonları cevaplasınlar! Acil bir durum olduğunda doktorlara ulaşılması güç oluyor burda bin kişi de yazdı bunu!
Yeter ama artık cidden canımı sıkmaya başladınız sevgili hastane yönetimi, bakınız ben pozitif haber uğruna sustum, yoksa uğraşmaya başladığım bir kurumun peşini 2 seneden önce bıraktığım görülmüş şey değildir. Güzel yazarım bunuda anlamışsınızdır herhalde. Pozitif haberi aldığım gün 3 saat ağlattınız beni ha ağlamam normalde ama öyle bir hassas zamanda yaptınız ki çirkinliğinizi sinirlerim laçka oldu sonunda
Burada insanlar bir mücadele veriyorlar evlat sahibi olmak uğruna ve sizler sevabına yapmıyorsunuz bu tedavileri hizmet alıp ödeme yapıyoruz karşılığında ve o hizmeti adil ve kaliteli sunmak sizlerin görevi!!!
Sizsiniz doktor olan bu kadıncağızların nasıl bir psikolojide olduğunu siz bilmeyeceksiniz de biz mi bileceğiz bu nasıl profesyönellikten uzak bir yaklaşımdır?? Hastaneniz hakkında olumsuz yazılan her yazı sonrası yazıyı yazan kişiyi arayıp uyarıda bulunuyorsunuz öyle mi? Peki memorial ile ilgili olumlu yazılar ne kadar gerçek o halde diye sorarlarsa insana? Ozaman burada yazılanların kaçı gerçek derlerse? verecek cevabınız var mı?
Bu nasıl bir zihniyettir ya siz hangi hakla insanların özgür iradeleri ile yazdıkları yazılara müdahale edersiniz? Hastanenizde tedavi gören hastaları tek tek fişleyip en zor günlerinde birde böyle çirkince uyarıda bulunursunuz?
Bu ne cesarettir yahu, ne cesarettir biliyor musunuz? Evlat sahibi olamayan elinize düşmüş insanların zaaflarından faydalanmaktır, size muhtaç olmalarını kullanmaktır, hastanemiz hakkında olumsuz yazı yazmayın !!! yazık yazık cidden yazık
İnsanlar hastaneniz hakkında nasıl olumlu yazılar yazıyorlarsa olumsuz yazılarda yazacaklar ve bunu olgunlukla karşılayacak, insanların düşüncelerine saygı duyacaksınız hiç kimsenin düşüncelerine yazdıklarına müdahale etme hakkınız yok umarım bunu bir gün anlarsınız!
Kızlar bundan sonra tedavileriniz hakkında sakın bilgi vermeyin yumurta sayısı- döllenme- opu vs hiçbirini yazmayın kimliğinizi tespit edemesinler, olumsuz olarak gördüğünüz herşeyi özgürce yazın
Site yönetimi lütfen sizde gereğini yapın artık rica ediyoruz.