Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anlamadığım bir şey hastaneden herhangi biri bu paylaşımları okuyup kim olduğunu araştırıp olumsuz yazılınca o kişileri mi arıyor olumlu yazıya evet olumsuz paylaşıma hayır mı diyorlar çok enteresan ve insanların özgürlüğünü kısıtlayıcı bir durum

Evet canım aynen, paylaşımda bulunurken bilgi veriyoruz 'bugün opum var' 15 yumurta toplandı' vs gibi bu bilgilerden senin kimliğini tespit ediyorlar sonra telefon açıp niye olumsuz yorum yaptın diye fırça atıyorlar herkesin görebileceği yerlerde yazma diyorlar şaka gibi ama gerçek.

heleedee benimm tumm kimlikk secere olduu:))) ne var ne yok anlattim
komikkk

Ben o zaman daha başlamadım istediğimi diyim

Bizlerin ince eleyip sık dokumaya hakkı yok demekki burada birbirimize ne oldu nasıl oldu hangi ilacı kullandın gibisinden sormamız hata bunu anladım! Neyse memorial çok iyi bir merkez biz kimiz ki sorgulayalım...

CAnım benim sakın üzme kendini unutma Rabbim ol dediğinde olacak bebeğin gerisi vesile. Bu tedavide en önemli olan şey moral kimsenin moralini bozmasına izin verme senden önemli bir şey yok hayatta, sen yanlış bir şey yazmadın düşüncelerini yazdın ki bu en doğal hakkın asıl hatalı olan bu hakka saygı duymayanlar

Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!

Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!
canimsin optum cnm iyi gecelerr.. bosver biz bizii biliriz..

SEN devam etmiyor musun yani kendi istegin disinda Bu hastanede tedavine

Dünkü yaptığım paylaşımdan sonra kötü bir şeye vesile olduysam özür dilerim tamam kişiye özel tedavi yöntemleri planlansa da insanlar merak edip size nasıl bir tedavi uygulandı diye sorabilirler lütfen buna saygı duyun! Sonuçta bizler varımızı yoğumuzu çocuğumuz olsun diye ortaya koyuyoruz ve eli boş dönmenin nasıl bir acı verdiğinin tarifi olmaz olamaz

="bilmiyorumki, post: 39047584, member: 149543"]Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum![/QUOTE]

Umarım bu olayın telafisini yaparlar canım yoksa en fazla zararı hastane olarak onlar görecek böyle giderse daha kötü bir imaj oluyor onlar için. Benim sinirim geçmişti yapılan görüşmeler sonunda hadi susuyorum demiştim kendime, tabi AYse hanımında pozitif enerjisinin rolü büyük ama şu olayla yine sinirim zıpladi çok yanlış

Ekip olarak cidden kötü diyemem kendilerine bunu niye yapıyorlar anlamıyorum

SEN devam etmiyor musun yani kendi istegin disinda Bu hastanede tedavine
Yok hayır o konuda hastane asla olumsuz konuşmadı ne zaman gitsem kabul ederler. Sadece şimdilik tüm tedavilerimi askıya alıyorum memorial yada herhangi bi yer farketmez kendi isteğimle dinlenmek istiyorum

Sen hiçbir şeye sebep olmadın canım için rahat olsun..

Bence de çok haklısın. Şaka gibi bişey. Tamam ben de olumlu sonuç aldım ama dediğin gibi bazı aksaklıkları hepimiz yaşadık. Bunlar anlatılır anlatılmaz bu bizim bileceğimiz iş. Ancak anlattık diye de yok telefonla uyarı vs. Çok ayıp..hasta hakkı diye bişey var ya

Benim msjlarımın konusu hasta haklarıydı zaten gerçekten bu konuda tevazu gösteremem 34 yaşındayım hayatımın neredeyse tamamı haksızlıklarla mücadele ederek geçti hiçbirine göz yummadım. Çokta sert yazarım ben sandım ki bir tek beni aradılar uyarı için ve cidden bir sıkıntı yaşadık sonrasında telefon görüşmelerimiz oldu özürler dilendi eşimle görüşülmüş yanlış anlama olmuş vs denilmiş böyle olunca bende uzatmak istemedim belki ben aşırı hassasiyet gösterdim dedim, çünkü o dönemde pozitif haberi daha yeni almıştık dış gebelik mi, kimyasal mı belli değildi müthiş bir stres içindeydik belki ben ters anladım diye düşündüm ama görüyorum ki hastanenin politikası bu yöndeymiş kabul edilemez bir durum bu

Bence modlara özelden msj atıp bu başlığın kapatılmasını rica edelim özetle sebebini belirterek, çünkü gizli kamera göbi bir şey bu hatta biraz araştırılırsa yaptırımı bile olabilir. İnsanlar burada tedavileri ile ilgili paylaşımda bulunurken bu topiğin hastane tarafından takip edildiğini bilmiyorlar, fişlendiklerinden habersizler resmen tuzak hiç etik değil bu insanların uyarılması lazım tedavileri ile ilgili bilgileri vermemeleri konusunda ha öyle olduğu zamanda ne paylaşacağız sorunsalı var. Ne ayıp değil mi ya bi rahat bıraksanıza insanları

En sağlıklısı bu topiğin kapatılıp ' ocak-şubat-martta tüp bebe deneyecekler' diye bir topik açılması hastane ismi olmadığından karma bir grup oluruz en azından kimlik tespiti zor olur. Hastane hakkında düşüncelerin yazıldığı topiklere de nick gizlenerek bir çözüm bulunması lazım bazı sitelerde var, bazı topiklerde / bölümlerde yazarken nickleriniz sadece site yönetimi tarafından görünüyor mesela

Böyle hastaneye böyle çözüm bence

Senin şimdiki hamileliğin de kaç yumurta ile basladin kaç toplandı kaçı dollendi benim ilacının 4. Günü kan verdim muyane oldum 3 yumurta satmıştı bugün 9.5_8.5_6.5 daha küçükler de var ama 4mm onları saymiyor bsns 2.sinin iyi geliştiğini söyledi yani çok az endiseliyim

Endisemi anlamissindir çok endiseliyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…