Anlamadığım bir şey hastaneden herhangi biri bu paylaşımları okuyup kim olduğunu araştırıp olumsuz yazılınca o kişileri mi arıyor olumlu yazıya evet olumsuz paylaşıma hayır mı diyorlar çok enteresan ve insanların özgürlüğünü kısıtlayıcı bir durumYeter ama artık cidden canımı sıkmaya başladınız sevgili hastane yönetimi, bakınız ben pozitif haber uğruna sustum, yoksa uğraşmaya başladığım bir kurumun peşini 2 seneden önce bıraktığım görülmüş şey değildir. Güzel yazarım bunuda anlamışsınızdır herhalde. Pozitif haberi aldığım gün 3 saat ağlattınız beni ha ağlamam normalde ama öyle bir hassas zamanda yaptınız ki çirkinliğinizi sinirlerim laçka oldu sonunda
Burada insanlar bir mücadele veriyorlar evlat sahibi olmak uğruna ve sizler sevabına yapmıyorsunuz bu tedavileri hizmet alıp ödeme yapıyoruz karşılığında ve o hizmeti adil ve kaliteli sunmak sizlerin görevi!!!
Sizsiniz doktor olan bu kadıncağızların nasıl bir psikolojide olduğunu siz bilmeyeceksiniz de biz mi bileceğiz bu nasıl profesyönellikten uzak bir yaklaşımdır?? Hastaneniz hakkında olumsuz yazılan her yazı sonrası yazıyı yazan kişiyi arayıp uyarıda bulunuyorsunuz öyle mi? Peki memorial ile ilgili olumlu yazılar ne kadar gerçek o halde diye sorarlarsa insana? Ozaman burada yazılanların kaçı gerçek derlerse? verecek cevabınız var mı?
Bu nasıl bir zihniyettir ya siz hangi hakla insanların özgür iradeleri ile yazdıkları yazılara müdahale edersiniz? Hastanenizde tedavi gören hastaları tek tek fişleyip en zor günlerinde birde böyle çirkince uyarıda bulunursunuz?
Bu ne cesarettir yahu, ne cesarettir biliyor musunuz? Evlat sahibi olamayan elinize düşmüş insanların zaaflarından faydalanmaktır, size muhtaç olmalarını kullanmaktır, hastanemiz hakkında olumsuz yazı yazmayın !!! yazık yazık cidden yazık
İnsanlar hastaneniz hakkında nasıl olumlu yazılar yazıyorlarsa olumsuz yazılarda yazacaklar ve bunu olgunlukla karşılayacak, insanların düşüncelerine saygı duyacaksınız hiç kimsenin düşüncelerine yazdıklarına müdahale etme hakkınız yok umarım bunu bir gün anlarsınız!
Kızlar bundan sonra tedavileriniz hakkında sakın bilgi vermeyin yumurta sayısı- döllenme- opu vs hiçbirini yazmayın kimliğinizi tespit edemesinler, olumsuz olarak gördüğünüz herşeyi özgürce yazın
Site yönetimi lütfen sizde gereğini yapın artık rica ediyoruz.
Anlamadığım bir şey hastaneden herhangi biri bu paylaşımları okuyup kim olduğunu araştırıp olumsuz yazılınca o kişileri mi arıyor olumlu yazıya evet olumsuz paylaşıma hayır mı diyorlar çok enteresan ve insanların özgürlüğünü kısıtlayıcı bir durum
heleedee benimm tumm kimlikk secere olduu:))) ne var ne yok anlattimEvet canım aynen, paylaşımda bulunurken bilgi veriyoruz 'bugün opum var' 15 yumurta toplandı' vs gibi bu bilgilerden senin kimliğini tespit ediyorlar sonra telefon açıp niye olumsuz yorum yaptın diye fırça atıyorlar herkesin görebileceği yerlerde yazma diyorlar şaka gibi ama gerçek.
heleedee benimm tumm kimlikk secere olduu:))) ne var ne yok anlattim
komikkk
Ben o zaman daha başlamadım istediğimi diyimEvet canım aynen, paylaşımda bulunurken bilgi veriyoruz 'bugün opum var' 15 yumurta toplandı' vs gibi bu bilgilerden senin kimliğini tespit ediyorlar sonra telefon açıp niye olumsuz yorum yaptın diye fırça atıyorlar herkesin görebileceği yerlerde yazma diyorlar şaka gibi ama gerçek.
Bizlerin ince eleyip sık dokumaya hakkı yok demekki burada birbirimize ne oldu nasıl oldu hangi ilacı kullandın gibisinden sormamız hata bunu anladım! Neyse memorial çok iyi bir merkez biz kimiz ki sorgulayalım...
Başka işleri güçleri kalmamış herhalde onlar otursun bir düşünsünler biz nerede hata yapıyoruz da hakkımızda olumsuz şeyler yazılıyor diye....kimliğini gizle
Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!CAnım benim sakın üzme kendini unutma Rabbim ol dediğinde olacak bebeğin gerisi vesile. Bu tedavide en önemli olan şey moral kimsenin moralini bozmasına izin verme senden önemli bir şey yok hayatta, sen yanlış bir şey yazmadın düşüncelerini yazdın ki bu en doğal hakkın asıl hatalı olan bu hakka saygı duymayanlar
canimsin optum cnm iyi gecelerr.. bosver biz bizii biliriz..Yani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!
Bende çok öptüm canım iyi gecelercanimsin optum cnm iyi gecelerr.. bosver biz bizii biliriz..
SEN devam etmiyor musun yani kendi istegin disinda Bu hastanede tedavineYani bende ne yazdım acaba diye tekrar tekrar okudum ama hiçbir hakaret vs göremedim kendimce.. Semra hanıma kim bu bilgileri yalan yanlış verip benim tedavime engel olduysa ben onları Allah a havale ediyorum!
Yok hayır o konuda hastane asla olumsuz konuşmadı ne zaman gitsem kabul ederler. Sadece şimdilik tüm tedavilerimi askıya alıyorum memorial yada herhangi bi yer farketmez kendi isteğimle dinlenmek istiyorumSEN devam etmiyor musun yani kendi istegin disinda Bu hastanede tedavine
Sen hiçbir şeye sebep olmadın canım için rahat olsun..Dünkü yaptığım paylaşımdan sonra kötü bir şeye vesile olduysam özür dilerim tamam kişiye özel tedavi yöntemleri planlansa da insanlar merak edip size nasıl bir tedavi uygulandı diye sorabilirler lütfen buna saygı duyun! Sonuçta bizler varımızı yoğumuzu çocuğumuz olsun diye ortaya koyuyoruz ve eli boş dönmenin nasıl bir acı verdiğinin tarifi olmaz olamaz
Bence de çok haklısın. Şaka gibi bişey. Tamam ben de olumlu sonuç aldım ama dediğin gibi bazı aksaklıkları hepimiz yaşadık. Bunlar anlatılır anlatılmaz bu bizim bileceğimiz iş. Ancak anlattık diye de yok telefonla uyarı vs. Çok ayıp..hasta hakkı diye bişey var yaYeter ama artık cidden canımı sıkmaya başladınız sevgili hastane yönetimi, bakınız ben pozitif haber uğruna sustum, yoksa uğraşmaya başladığım bir kurumun peşini 2 seneden önce bıraktığım görülmüş şey değildir. Güzel yazarım bunuda anlamışsınızdır herhalde. Pozitif haberi aldığım gün 3 saat ağlattınız beni ha ağlamam normalde ama öyle bir hassas zamanda yaptınız ki çirkinliğinizi sinirlerim laçka oldu sonunda
Burada insanlar bir mücadele veriyorlar evlat sahibi olmak uğruna ve sizler sevabına yapmıyorsunuz bu tedavileri hizmet alıp ödeme yapıyoruz karşılığında ve o hizmeti adil ve kaliteli sunmak sizlerin görevi!!!
Sizsiniz doktor olan bu kadıncağızların nasıl bir psikolojide olduğunu siz bilmeyeceksiniz de biz mi bileceğiz bu nasıl profesyönellikten uzak bir yaklaşımdır?? Hastaneniz hakkında olumsuz yazılan her yazı sonrası yazıyı yazan kişiyi arayıp uyarıda bulunuyorsunuz öyle mi? Peki memorial ile ilgili olumlu yazılar ne kadar gerçek o halde diye sorarlarsa insana? Ozaman burada yazılanların kaçı gerçek derlerse? verecek cevabınız var mı?
Bu nasıl bir zihniyettir ya siz hangi hakla insanların özgür iradeleri ile yazdıkları yazılara müdahale edersiniz? Hastanenizde tedavi gören hastaları tek tek fişleyip en zor günlerinde birde böyle çirkince uyarıda bulunursunuz?
Bu ne cesarettir yahu, ne cesarettir biliyor musunuz? Evlat sahibi olamayan elinize düşmüş insanların zaaflarından faydalanmaktır, size muhtaç olmalarını kullanmaktır, hastanemiz hakkında olumsuz yazı yazmayın !!! yazık yazık cidden yazık
İnsanlar hastaneniz hakkında nasıl olumlu yazılar yazıyorlarsa olumsuz yazılarda yazacaklar ve bunu olgunlukla karşılayacak, insanların düşüncelerine saygı duyacaksınız hiç kimsenin düşüncelerine yazdıklarına müdahale etme hakkınız yok umarım bunu bir gün anlarsınız!
Kızlar bundan sonra tedavileriniz hakkında sakın bilgi vermeyin yumurta sayısı- döllenme- opu vs hiçbirini yazmayın kimliğinizi tespit edemesinler, olumsuz olarak gördüğünüz herşeyi özgürce yazın
Site yönetimi lütfen sizde gereğini yapın artık rica ediyoruz.
Bence de çok haklısın. Şaka gibi bişey. Tamam ben de olumlu sonuç aldım ama dediğin gibi bazı aksaklıkları hepimiz yaşadık. Bunlar anlatılır anlatılmaz bu bizim bileceğimiz iş. Ancak anlattık diye de yok telefonla uyarı vs. Çok ayıp..hasta hakkı diye bişey var ya
Canım güzel haberler almışsın Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim meleğinin kalp atışını duymanabende çarşamba günü hastanedeydim Ayşe hanımla randevum vardı çok şükür herşey yolunda. Benden testler istemişlerdi rutin testlermiş senden istemediler mi? (idrar- tam kansayımı- şeker- toxoplazma- anti cmv vs)
Senin şimdiki hamileliğin de kaç yumurta ile basladin kaç toplandı kaçı dollendi benim ilacının 4. Günü kan verdim muyane oldum 3 yumurta satmıştı bugün 9.5_8.5_6.5 daha küçükler de var ama 4mm onları saymiyor bsns 2.sinin iyi geliştiğini söyledi yani çok az endiseliyimCnm laparoskobi sadece tanisal alanda yapildigi zaman rezerve herhangi bir zarari yok tabi iyi ellerde yapilinca. Cikilota kisti alinmasi bunlar zarar veriyormus yada tupun alinirken yumurtayi besleyen damarlarin kesilmeside rezerve zarar veriyo o yuzden az sivi akisi olunca tup almak yerine kapatilmasi daha mantikliymis.. Tabi sucuk gibi sis olan tuplere mudahele gerekliymis.. Bana Boyle anlatildi cok arastirdim sivi akisi varsa kesinlikle embriyonun tutunmasini engelliyor AMA alinmasida ayrica rezerve zarar veriyor
Kac kez denedin bilmiyorum deneme sayin fazlaysa laparoskobide denildiyse yaptirmakta fayda var AMA zor karar biliyorum bende cok dusundum ortada net bir sorunda yoktu benim, tuplerim temiz cikti miyom alindi hatta korktum bir islem oldu rezerve zarar verdimi diye cok sukur bir sorun yok son denememden cok daha fazla yumurta toplandi
Cnm yumurtaligina dokunmadigi surece rezervine birsey olmaz icinde hep suphe kalicak yaptirmazsan hic birseyde cikmayabilir AMA sorun varsada o anlasilir en azindan.
Yucel karaman turkiyede bu konuda en iyi doktor, bende dusunmustum onu AMA oldukca maliyetli onunda bu konuda tespitleri cok dogru oldugunu soyluyorlar bu yuzden ikilemde kaldin sanirim insallah hayirli olana karar verirsin
Endisemi anlamissindir çok endiseliyim ...Senin şimdiki hamileliğin de kaç yumurta ile basladin kaç toplandı kaçı dollendi benim ilacının 4. Günü kan verdim muyane oldum 3 yumurta satmıştı bugün 9.5_8.5_6.5 daha küçükler de var ama 4mm onları saymiyor bsns 2.sinin iyi geliştiğini söyledi yani çok az endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?