Teşekkür ederım canm benim de az zaten ama çok fazla sizilarim var idrar yollarim ve karnim ćok kötü tahlil de bişey de çıkmadı kültür verdim o da 3 güne çıkacak miş transferı etkilemez dedi aylin hanim ama hele ara ara fenalaşiyorum napicam bilmiyorumyok cnm tam tersi.. banada 4. gun yapilmisti neden 5.gune beklenmiyor diye sormustum.. az sayida embriyosu olanlara bir iki tane transfer yapilacaksa ve zaten 4. gune gelmis digerleri ile arayi acmis iyi kalite iki tane embriyo varsa bunu 4.gunde transfer ediyoruz cunku 4. gunden sonra 5. gune cok fazla gelisim degismez zaten her durumda ikiside transfer edilecek demislerdi... ama iyi kalite embriyo sayisi 4-5 tane ve ustu varsa 5.gune kadar bakip en iyisi hangisi diye secmeye calisiriz demislerdi.. 4. gunler herzaman iyi kalitedir cnm gonlunu ferah tut..
Simdi hastanedeyim ayşe hanımla görüştüm kan verdim ayşe hanim çok Tatlı deneyimli ve işinin ehli bir bayan hatta işiyle ilgili çok titiz davraniyor kesimde morfoloji sorunu var diyordum ama sonuclari çok beğendi hatta icsi dahi yeterli olurmuş ben buna biraz üzüldüm daha önce transferin iptal olmuştu döllenme olmadığı için ben labaratuvards ismi olmayinca ona bağlaşım endisem yine dollenmezse üstelik bunun sebebi de biliniyormuş yumurta olgun ama boyle de olabiliyormus su an birinci işimiz sağlıklı embriyo sonra laprsskopi ile bakilabilrmis tüplerde sorun olabilir diye düşünüyorlar sadece 3 yumurtamsı var .ilaçlarını yazdılar kan sonucumu bekliyorum ilaçlarını ona gore alacağım 225 ile bsslayabilirimCanım çok sevindim.hayırlısı olur inşallah.gelişmelerini yaz merak ediyorum seni...
Canım benim hayırlı olsun inşallah.kan sonucun birazdan çıkar.fsh yüksek değilse tedaviye başlarsın inşallah. Laboratuvar konusunu hiç kafana takma gerçekten çok iyiler.anladığım kadarıyla ımsı kullanılmayacak sadece mikroenjeksiyon kullanılacak değil mi???Canım böyle dediklerine göre sizin sperm değerleriniz gayet iyi çünkü bizim testte imsi önerilir yazıyordu.demekki gerçekten test sonucunuz iyi çıkmış.üzülme boş yere.moralini yüksek tut.bende tedaviye başladığımda hep tedirgindim hem kötü bişey olacak korkusu yaşıyordum ve sonunda da oldu gerçekten.herşeyin güzel olacağını düşün ve ona inan. ..Simdi hastanedeyim ayşe hanımla görüştüm kan verdim ayşe hanim çok Tatlı deneyimli ve işinin ehli bir bayan hatta işiyle ilgili çok titiz davraniyor kesimde morfoloji sorunu var diyordum ama sonuclari çok beğendi hatta icsi dahi yeterli olurmuş ben buna biraz üzüldüm daha önce transferin iptal olmuştu döllenme olmadığı için ben labaratuvards ismi olmayinca ona bağlaşım endisem yine dollenmezse üstelik bunun sebebi de biliniyormuş yumurta olgun ama boyle de olabiliyormus su an birinci işimiz sağlıklı embriyo sonra laprsskopi ile bakilabilrmis tüplerde sorun olabilir diye düşünüyorlar sadece 3 yumurtamsı var .ilaçlarını yazdılar kan sonucumu bekliyorum ilaçlarını ona gore alacağım 225 ile bsslayabilirim
Simdi hastanedeyim ayşe hanımla görüştüm kan verdim ayşe hanim çok Tatlı deneyimli ve işinin ehli bir bayan hatta işiyle ilgili çok titiz davraniyor kesimde morfoloji sorunu var diyordum ama sonuclari çok beğendi hatta icsi dahi yeterli olurmuş ben buna biraz üzüldüm daha önce transferin iptal olmuştu döllenme olmadığı için ben labaratuvards ismi olmayinca ona bağlaşım endisem yine dollenmezse üstelik bunun sebebi de biliniyormuş yumurta olgun ama boyle de olabiliyormus su an birinci işimiz sağlıklı embriyo sonra laprsskopi ile bakilabilrmis tüplerde sorun olabilir diye düşünüyorlar sadece 3 yumurtamsı var .ilaçlarını yazdılar kan sonucumu bekliyorum ilaçlarını ona gore alacağım 225 ile bsslayabilirim
Hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıkla ve hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Duaların da bizleri de unutma olur mu...Ben bugun mucizemin kalp atisini duydum cok sukur, cok duygulandim hala inanamiyorum bambaska bir duyguymus insallah saglikla gelir.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah.. Testten beri cok strese girdim katlancak mi, kese var mi, dolu mu kalbi atcak mi derken cok sukur bu gune
Hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıkla ve hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Duaların da bizleri de unutma olur mu...
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına memorialda mı muayene oldun?insan çok heyecanlanıyo dimi? Kaç haftalık oldunu sordun mu?ben bi duydum o sesi çok heyecanlandım şaşkınlıktan ne yapıcamı şaşırdımInsallah cnm darisi sizlerin basina . Sende hic umutsuz olma dedigim gibi iyi bir hazirlikla hersey degisebiliyor.
Cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatliBen bugun mucizemin kalp atisini duydum cok sukur, cok duygulandim hala inanamiyorum bambaska bir duyguymus insallah saglikla gelir.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah.. Testten beri cok strese girdim katlancak mi, kese var mi, dolu mu kalbi atcak mi derken cok sukur bu gune
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına memorialda mı muayene oldun?insan çok heyecanlanıyo dimi? Kaç haftalık oldunu sordun mu?ben bi duydum o sesi çok heyecanlandım şaşkınlıktan ne yapıcamı şaşırdım
Cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli
Benim FSH 10 kusur çıktı amh bir ay önce 0.54 tedavinin ilk ignesini yaptim aslında FSH bir ay önce 13.60 di doğrusu şaşırdım gayet güzel çıktı him bu arada 37 yasindayim.merhaba arkadaşlar her gün forumunuzu takip edenlerdenim. Hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum
Size sormak istediğim adetin 2. veya 3. günü yapılan kan testinde değerleriniz kaç çıktı.
Bende gecen hafta mail atmistim doktora sonuclari birkac test yapilmamis dedi gerci onlar onemli testler degil sonuclari da iyi cikti dun yaptirdim yaptirmisken gebelik testide yapalim dedik adet vaktim geldi negatif cikti arabeske bagladim yine . Adeti bekliyorum tedavi icin bugun yarin olur islerde yogun hayatim hastanelerde gecti elde var sifir
Cnm Ben baska bir klinige gittim, memorial pazartesi cagiriyor sehir disindayim gidemiycem. Karindan ultrasonla bakildi aslinda duyulcagini beklemiyordum sadece gorurum diye dusunmustum AMA doktor canlanmis kalp atisini gosterdi ve sesi acti nasil titredim bambaska. Cnm bizim gun senle syni 7 aralik AMA usg ye gore 6+5 gorundu, sata gore 6+3 olmasi gerek neyse cok sukur atiyor kalbi. Kanama alanida gecmis onada cok sevindim cok sukur 9 sene sonra rabbim gosterdi. Sende sehir disindasin guvenebilecegin doktor bul herseferinde yorulma cnm
Canım çok güzel dimi insan hep görmek istiyo sen hangi şehirden geliyosun pazartesi gelmiyceksin ozaman dimi istanbula!Bulunduğun şehirde tüp bebek doktoruna mı gidiyosun benim bulunduğum şehirde yok çünkü oyüzden istanbula geliyorum 29unda tekrar çağırdı selen hanım senşn kontrol ne zaman?
Cok sagol cnm rabbim herkese gostersin insallah..
Canım inşallah diğer embriyolsr sağlıkla gelişir bugün bende hastanedeydim fazla yumurta yok 3 tane saydilar ben 11 - 12 yi hayal erdemiyorum hatta ayşe hanim bayagi temkinli onceligimiz sağlıklı embriyo sonrasinda tranfere uygun embriyo olursa ama tranferden once tanısal laparoskopi yapabiliriz dedi sebep tüplerde sorun var gibi dedi biraz akim karisti ben eşimin spermleri gayet iyiymis icsi aslinda yrterliymis ama ben ilk tefavimde döllenme olmamsini ismi kullanılmamasına bağlandığından sırf psikolojik olarak beni rahatlatacagini söylediğinden imsiyi dosyama not etti ve embriyodkop kullanilmasini tavsiye etti ama ayşe hanımı çok sevdim çok tatlı...Canim hayırlı olsun amh 2.85 ama bu yaniltti bizi büyümüyor yumurtalar 12 toplandı iki tedavide de ve ikisinde de 4 ü olgun sadece ve 3ü 3.güne gelmışti faka az önce şiddetli ağrilarimdn hasteneye gittim aylin hnm sordu 1i yavaş lamış hayırlısı diyoruz ilk tedavimde de 1 embriyo vardi ve hamileydim ama şu pıhtılaşma maalesef doktorum aylin hanim yani siz nerde kaliyosunuz harp akademilerinde mı
Senin kan pihtilasmasi ile ilgili igneni hangi doktor takip editor kadin dogum doktoru mu yoksa baska bir bolum mu . Yanlis hatirlamiyorum dimi sende de pihtilasma vardiInsallah cnm darisi sizlerin basina . Sende hic umutsuz olma dedigim gibi iyi bir hazirlikla hersey degisebiliyor.
Senin kan pihtilasmasi ile ilgili igneni hangi doktor takip editor kadin dogum doktoru mu yoksa baska bir bolum mu . Yanlis hatirlamiyorum dimi sende de pihtilasma vardi
Bazı kelimeler yanlış olmus telefonumu yeni değiştirdin ondan kaynaklıSimdi hastanedeyim ayşe hanımla görüştüm kan verdim ayşe hanim çok Tatlı deneyimli ve işinin ehli bir bayan hatta işiyle ilgili çok titiz davraniyor kesimde morfoloji sorunu var diyordum ama sonuclari çok beğendi hatta icsi dahi yeterli olurmuş ben buna biraz üzüldüm daha önce transferin iptal olmuştu döllenme olmadığı için ben labaratuvards ismi olmayinca ona bağlaşım endisem yine dollenmezse üstelik bunun sebebi de biliniyormuş yumurta olgun ama boyle de olabiliyormus su an birinci işimiz sağlıklı embriyo sonra laprsskopi ile bakilabilrmis tüplerde sorun olabilir diye düşünüyorlar sadece 3 yumurtamsı var .ilaçlarını yazdılar kan sonucumu bekliyorum ilaçlarını ona gore alacağım 225 ile bsslayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?