- 30 Ocak 2024
- 28
- 35
- 32
-
- Konu Sahibi nexusmagna
Merhabalar soruya soruyla karşılık vermeyi sevmem fakat ne kadara pgt yaptırdınız? Kusura bakmayın benim de son çare pgt diyorlar da ondan merak ettim fiyatlarıMerhaba,
Şişli Memorial'da pgt yaptıranlar ne kadar sürede sonucunun çıktığı hakkında bilgi verebilirler mi?
4 tane embriyom 01.11 tarihinde genetiğe gönderildi ama henüz arayan olmadı. Sonuç çıktığında direkt doktorun arayacağını söylediler. Fakat henüz bilgi gelmedi. Sizleri ne kadar sürede aramışlardı?
Henüz bir ödeme yapmadık. Fakat verdikleri evrakta embriyo başına 305$ yazıyordu.Merhabalar soruya soruyla karşılık vermeyi sevmem fakat ne kadara pgt yaptırdınız? Kusura bakmayın benim de son çare pgt diyorlar da ondan merak ettim fiyatları
almadılarmkı para ? Alıb yoluyolar emınmısın yoladıklarfındaHenüz bir ödeme yapmadık. Fakat verdikleri evrakta embriyo başına 305$ yazıyordu.
Yok henüz ödeme yapmadık. Kimse para istemedi. Hemşire genetiğe gittiğini söyledi. Hatta geçen hafta soruduğumda genetikte numune kabul tarihinin 01.11 olduğunu söyledi. Raporun bu hafta çıkacağı söylenmişti ama işte henüz dönüş olmadı. Çıkma süresine de 15 iş günü dediler.Benimde 5.11 ayda gitid 5 embryon 1 aya çıkar dedıler bana ,
almadılarmkı para ? Alıb yoluyolar emınmısın yoladıklarfında
Benim tam 10 gün sonra haber verdi doktorumMerhaba,
Şişli Memorial'da pgt yaptıranlar ne kadar sürede sonucunun çıktığı hakkında bilgi verebilirler mi?
4 tane embriyom 01.11 tarihinde genetiğe gönderildi ama henüz arayan olmadı. Sonuç çıktığında direkt doktorun arayacağını söylediler. Fakat henüz bilgi gelmedi. Sizleri ne kadar sürede aramışlardı?
Bizde önceden alındı yolladı ilk defa para alınmadan yollandığın duydum onda merak etdim , bize 1 ay içinde çıkar demişdi , ınshAllah hepsi sağlıklı gelriYok henüz ödeme yapmadık. Kimse para istemedi. Hemşire genetiğe gittiğini söyledi. Hatta geçen hafta soruduğumda genetikte numune kabul tarihinin 01.11 olduğunu söyledi. Raporun bu hafta çıkacağı söylenmişti ama işte henüz dönüş olmadı. Çıkma süresine de 15 iş günü dediler.
Yok başarsız tüp bebek deneyimler çok olan , genetiyinde hasatlık olan sulalede annnede babada veya çok düşük yaşamış olanalrda yapılıyıtMerhabalar bu pgt hangi durumlarda yapılıyor? İlla istiyorlar mi? Biz de Memorialde yaptıracağız da tüp bebek
Benim ilk denemem olacak. Ama eşimde birkaç problem var o yüzden kromozom testi istediler. Eşim dolayısıyla isterler mi acabaYok başarsız tüp bebek deneyimler çok olan , genetiyinde hasatlık olan sulalede annnede babada veya çok düşük yaşamış olanalrda yapılıyıt
Bilmiyorumkı, ilk genelde olmuyorda , kromozom tesı kanla oluyor bazen istenır , bu embryonu bıopsınalınıb genetiye gidiyor farklıBenim ilk denemem olacak. Ama eşimde birkaç problem var o yüzden kromozom testi istediler. Eşim dolayısıyla isterler mi acaba
Ödeme yaptığımızın ertesi günü çıktı . Siz muhasebe sorumlusundan İBAN isteyip TL karşılığını gönderin sonra çıkıyor . 10 gün sürmemişti bizimki bilginiz olsunMerhaba,