• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial Hastanesi Altuğ Semiz hakkında bilgi

ankr_25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
294
195
103
Merhabalar hanımlar, ben henüz 5+5 günlük yeni bir anne adayıyım:) Şişli Memorial hastanesinde tüp bebek sonucunda hamile kalabildim. Bu nedenle Şişli Memorial Hastanesinde devam etmek istiyorum acil durumlar vs. için. Geçen hafta Altuğ Semiz Bey den randevu aldım ve ilk randevum gayet güzel geçti, çok ilgili bir doktordu. Ama daha önceden kendisine giden referans olabilecek bir tanıdığım yok. İlerisi için, doğum için daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Teşekkürler...

Benim doktorum altuğ bey :) çok çok seviyorum kendisini ilgisi sohbeti bilgisi herşeye kefilim diyebilirim. Daha önce kuzenim doğum yaptı onun doktoruydu ben onun sayesinde tanıdım. O da çok mutlu ve güzel bir hamilelik ve doğum yaşadı inşallah bizlerim de öyle geçer
Bence emin ellerdeyiz

Benim doktorum altuğ bey :) çok çok seviyorum kendisini ilgisi sohbeti bilgisi herşeye kefilim diyebilirim. Daha önce kuzenim doğum yaptı onun doktoruydu ben onun sayesinde tanıdım. O da çok mutlu ve güzel bir hamilelik ve doğum yaşadı inşallah bizlerim de öyle geçer
Bence emin ellerdeyiz
Çok teşekkür ederim :) zaten ilk randevu da içime çok sinmişti ama insan yine de bir referans olsa diyor :) şimdi içim daha rahat edecek İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Tekrar çok teşekkür ederim:)

Rica ederim canim
Ben pipirikli bi hamileyim ilk zamanlar zırt pırt hastanedeydim altuğ bey 3 hafta sonra gel demiş ne yazar:)))) bi ara gerçekten 3 hafta bekledim sen nerdesin ya diye karşıladı beni :)))) cep numarasını kaydet istediğin zaman arayabilirsin mutlaka cevap veriyor ben aradım da zaman zaman :)))
Çok vesveseli zamanlarımda mutsuz stresli gidip gülerek yanından ayrıldım. Normal doğum taraftarı olması da beni cezbetti ben normal doğum yapmak istiyorum ama sezeryan olacak derse de o gün geldiğinde ona güveniyorum vardır bi bildiği diyerek ona da okey derim.
En önemlisi doktora güvenmek bence kendini rahat hisset inşallah herşey çok guzel geçip bebisler kucağımiza gelir sağlıkla mutlulukla

Rica ederim canim
Ben pipirikli bi hamileyim ilk zamanlar zırt pırt hastanedeydim altuğ bey 3 hafta sonra gel demiş ne yazar:)))) bi ara gerçekten 3 hafta bekledim sen nerdesin ya diye karşıladı beni :)))) cep numarasını kaydet istediğin zaman arayabilirsin mutlaka cevap veriyor ben aradım da zaman zaman :)))
Çok vesveseli zamanlarımda mutsuz stresli gidip gülerek yanından ayrıldım. Normal doğum taraftarı olması da beni cezbetti ben normal doğum yapmak istiyorum ama sezeryan olacak derse de o gün geldiğinde ona güveniyorum vardır bi bildiği diyerek ona da okey derim.
En önemlisi doktora güvenmek bence kendini rahat hisset inşallah herşey çok guzel geçip bebisler kucağımiza gelir sağlıkla mutlulukla
Ayy çok mutlu oldum yaa çok doğru bir tercih yapmışım o zaman :) her konuda yorum olan kadınlar kulübünde nasıl Altuğ Bey ile ilgili yorum yok anlamadım:)) Neyse sen beni çok rahatlattın gerçekten çok teşekkür ediyorum :) bende çok pimpirikliyim bir de tüp bebek tedavisi ile hamile kalınca daha da pimpirikli oluyor insan çünkü Allah korusun bir şey olursa tekrardan bu aşamalara gelmek o kadar zor ki bizim için :( Altuğ Bey yaşadığım zorlukları dinleyince hamile olduğuma çok sevindi gerçekten ve bu duyguyu bana o kadar güzel yansıttı ki... ben hiç istemeden telefonunu verdi ve 7/24 açık arayabilirsin dedi bunlar önemli şeyler gerçekten. Allah herkesin gönlüne göre versin canım :)

adacinar adacinar merhaba, Altuğ Bey mesajlarıma cevap vermiyor. Sana veriyor mu? Halbuki çok sevmiştim kendisini değiştirmek istemiyorum ama acil durumlarda ulaşmak benim için ilk sırada geliyor...

Merhaba, ben acil durumlarda direkt arıyorum her seferinde acıyor konuşuyorum yönlendiriyor sen de aramayı dene istersen ?

Merhaba, ben acil durumlarda direkt arıyorum her seferinde acıyor konuşuyorum yönlendiriyor sen de aramayı dene istersen ?
Anladım teşekkür ederim. Ben perşembe gideceğim bir konuşayım bakayım ne diyecek. Çok da aramak istememiştim ama ara diye yönlendirebilir belki. Tekrar teşekkür ederim :)

Merhaba doğum yapmışsın sanırım hayırlı olsun :) uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah... Altuğ Bey ile mi doğum yaptın? Hastaneden doktordan memnun kaldın mı? Bi uyarın olursa ona göre hareket edeyim :)

Merhabalar bu konu yarım kalmış gibi olmuş. Altuğ Bey den ve hastaneden inanılmaz memnun kaldık daha sonra tüm mesajlara ve aramalara cevap verdi. Hatta mesajıma karşılık kendisi telefon ile aradı beni :) inanılmaz sakin ve anlayışlı bir doktor daha doğrusu arkadaş diyebilirim :) yani Altuğ Bey i düşünen herkese tavsiye ediyorum ben ikinci bir çocuk düşünürsem kesinlikle Altuğ Bey ile bu süreci geçirmek isterim :)

Back
X