• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİŞKOOO

Kendilerine bakmiyorlar , hemen bize sisko diyorlar .ayna tutacam artik elimde :)
Benim esimde dhn karsimda gulerek pehh darma dagin olmussun bu kilolar nasil gidecek dedi , tuzum eljnden aynaya goturdum kendine bak dedim , bari benim hamilelikten ya senin ..
Densiz ya.

Kendilerine bakmiyorlar , hemen bize sisko diyorlar .ayna tutacam artik elimde :)
Benim esimde dhn karsimda gulerek pehh darma dagin olmussun bu kilolar nasil gidecek dedi , tuzum eljnden aynaya goturdum kendine bak dedim , bari benim hamilelikten ya senin ..
Densiz ya.
benimkide şimdi tutturmuş zayıflama diyor bozuldum yaaa :KK14::KK14:

benimkide şimdi tutturmuş zayıflama diyor bozuldum yaaa :KK14::KK14:

Bende bozulduktan sonra, senin sagligin icin dedim diyor cevap vermedim konussun dursun ..
Kafadan kontak bunlar sanirim , zaten ben biliyorum kilo aldigimi yani ne gerek var bunu pat diye soylemeye onu anlamiyorum..

Bende bozulduktan sonra, senin sagligin icin dedim diyor cevap vermedim konussun dursun ..
Kafadan kontak bunlar sanirim , zaten ben biliyorum kilo aldigimi yani ne gerek var bunu pat diye soylemeye onu anlamiyorum..
sanki biz farkında değiliz ama bende ameliyat oldum 4,5 saat ameliyatta kaldım normal yani neden bukadar abartılıyorki

Ama boyuna göre kilon bence zayıf değil, yani ben öyle çok zayıf biri değilim. Acaba neye göre değişiyor. Kemiklerin iridir belki bilemedim.
evet 58 kilo bende deri kemik gibi durdu..bana hastamısın neden böyle zayıfladın diye soruyorlar..bazılarına göre aynı boyda olan için 58 kilo tombul bile görünüyor..53 e inince kemiklerim sayılıyor..elle yoklamaya gerek bile yok..ama yaşım 56..belki gençlerde belli olmaz kilo kaybetmek..yaş ilerleyince bi miktar almak gerekiyor galiba..

evet 58 kilo bende deri kemik gibi durdu..bana hastamısın neden böyle zayıfladın diye soruyorlar..bazılarına göre aynı boyda olan için 58 kilo tombul bile görünüyor..53 e inince kemiklerim sayılıyor..elle yoklamaya gerek bile yok..ama yaşım 56..belki gençlerde belli olmaz kilo kaybetmek..yaş ilerleyince bi miktar almak gerekiyor galiba..
pardon 46 olacaktı yaş

Aslında 1.70 boya 72 kilo ne yazıkki az değil.Gerçi sevgilinin söylemesi hoş olmamış ama aranızdaki samimiyete güvenerek densizlik etmiş olabilir tabi.Bence hareketsizde olsan biraz diyet yaparak çözüme ulaştırabilirsin.En azından bi 5-7 kilo versen daha sakin bi vucut yapın olur sende mutlu olursun.

Canım yanlış anlama ama 1.70 boy 72 kilo sen kendine ne yaptın böyle? LÜtfen benim bütün ailemin yapısı bu diyerek kandırma kendini. Kesinlikle sağlıklı bir kilo değil bu, üstelik gençsin. Bırak sevgilini falan kendin için, sağlığın için acil zayıfla lütfen. Sana 50 kiloya in diyemem ama aşama aşama 1 yılda falan 60 kiloya inebilsen nasıl iyi yaparsın bir bilsen...

Amaann su erkekler hep ben buyum isine gelirse tripleri..
Benimkide siskoo diyor bana gerci sakalasirken diyor gulusuyoruz cunku..
Takmiyorum ben, sensin ooo diyip geciyorum:KK47:

Back
X