- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi storm_angell
süründür.bu adamlar bi alem dün akşam saatlerce özür diledii affetmeyeceğim
kendilerini ne sanıyorlarsa artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süründür.bu adamlar bi alem dün akşam saatlerce özür diledii affetmeyeceğim
aynen öyle yapıcammmmsüründür.
kendilerini ne sanıyorlarsa artık.
benimkide şimdi tutturmuş zayıflama diyor bozuldum yaaaKendilerine bakmiyorlar , hemen bize sisko diyorlar .ayna tutacam artik elimde :)
Benim esimde dhn karsimda gulerek pehh darma dagin olmussun bu kilolar nasil gidecek dedi , tuzum eljnden aynaya goturdum kendine bak dedim , bari benim hamilelikten ya senin ..
Densiz ya.
benimkide şimdi tutturmuş zayıflama diyor bozuldum yaaa
sanki biz farkında değiliz ama bende ameliyat oldum 4,5 saat ameliyatta kaldım normal yani neden bukadar abartılıyorkiBende bozulduktan sonra, senin sagligin icin dedim diyor cevap vermedim konussun dursun ..
Kafadan kontak bunlar sanirim , zaten ben biliyorum kilo aldigimi yani ne gerek var bunu pat diye soylemeye onu anlamiyorum..
evet 58 kilo bende deri kemik gibi durdu..bana hastamısın neden böyle zayıfladın diye soruyorlar..bazılarına göre aynı boyda olan için 58 kilo tombul bile görünüyor..53 e inince kemiklerim sayılıyor..elle yoklamaya gerek bile yok..ama yaşım 56..belki gençlerde belli olmaz kilo kaybetmek..yaş ilerleyince bi miktar almak gerekiyor galiba..Ama boyuna göre kilon bence zayıf değil, yani ben öyle çok zayıf biri değilim. Acaba neye göre değişiyor. Kemiklerin iridir belki bilemedim.
pardon 46 olacaktı yaşevet 58 kilo bende deri kemik gibi durdu..bana hastamısın neden böyle zayıfladın diye soruyorlar..bazılarına göre aynı boyda olan için 58 kilo tombul bile görünüyor..53 e inince kemiklerim sayılıyor..elle yoklamaya gerek bile yok..ama yaşım 56..belki gençlerde belli olmaz kilo kaybetmek..yaş ilerleyince bi miktar almak gerekiyor galiba..