- 5 Haziran 2010
- 2.456
- 909
- 248
- Konu Sahibi storm_angell
sizin hassas noktanızı biliyor burdan vuruyor işte. kelliği için ben böyleyim diyormuş ya,,o size her kilo muhabbetinde, sana peruk bakıyorum. hangi modeli yakıştıracağımı bilemedim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım seni direk spor topiklerine bekliyoruz :) bizimle evde spor yap, benim takip ettiğim topiklerden bulabilirsin.merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
madem şişkoymuşsun neden sevgili diye seni seçmiş..sende deki sen hem kelsin hem fodul..ayrıca 17 boyuna göre 70 kilo gayet iyi..zaten kilo boyun küsuratına göre olmalıymış.merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
Boyun küsüratına göre olursa yandık Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..madem şişkoymuşsun neden sevgili diye seni seçmiş..sende deki sen hem kelsin hem fodul..ayrıca 17 boyuna göre 70 kilo gayet iyi..zaten kilo boyun küsuratına göre olmalıymış.
bende aynı yorumu yapacaktım tikka benim boyum 162 kilom 63 biliyorsun beni bikere boydan 7-8 aşağısı normalmiş en fazlada 10-12 bu durumda hala kilolu katagorisindeyim ama yakında olmayacağım topik sahibine duyrulur konu açtın tamam rahatsızsan harekete geçBoyun küsüratına göre olursa yandık Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..
Evet canım, sen bu gidişle incecik olursun inşallah, harekete geçmek şart doğru diyorsun :)bende aynı yorumu yapacaktım tikka benim boyum 162 kilom 63 biliyorsun beni bikere boydan 7-8 aşağısı normalmiş en fazlada 10-12 bu durumda hala kilolu katagorisindeyim ama yakında olmayacağım topik sahibine duyrulur konu açtın tamam rahatsızsan harekete geç
seni takip ediyorum tikka sen nerde ben orda yorumların süper ay neyse bu topiği rahat bırakayım ben senide tabiEvet canım, sen bu gidişle incecik olursun inşallah, harekete geçmek şart doğru diyorsun :)
Ben şimdi doooğru sporaseni takip ediyorum tikka sen nerde ben orda yorumların süper ay neyse bu topiği rahat bırakayım ben senide tabi
Off ! Kavgada söylenmezdün aynını yaşadım..
normalde hiç göbeğim yoktur regl dönemim yaklaştığından dolayı karnım şişti.
bakıp göbeklendin iyice dedi.
sen o göbeğe kurban ol olum senin hatuna kadınlar bayılıyor heriflere ne kalmış dedim..
ha bu arada sen bana böyle tavır sergiledikçe eleştirdikçe aklım karışır beynim bu adam beni nasılsa beğenmiyor deyip beğenenleri farketmeye başlar bu da senin hiç yararına olmaz dedim.
böyle gözlerini belerte belerte baka kaldı.
benim boyum da 1.62 cm..3 hafta önce 58 kiloydum..acı çehre diye bir tohum kullandım şu an 53 kiloyum..avurdum çöktü bir kaç kilo verince..bende zayıflığı sevenlerdenim..aslında sevmekle olmuyor yakışan olmalı..Boyun küsüratına göre olursa yandık Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..
ay bu çok hoş olmuşbana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum
Birisi sizin kilonuzla dalga geçiyorsa onlari da yiyin....
Ama boyuna göre kilon bence zayıf değil, yani ben öyle çok zayıf biri değilim. Acaba neye göre değişiyor. Kemiklerin iridir belki bilemedim.benim boyum da 1.62 cm..3 hafta önce 58 kiloydum..acı çehre diye bir tohum kullandım şu an 53 kiloyum..avurdum çöktü bir kaç kilo verince..bende zayıflığı sevenlerdenim..aslında sevmekle olmuyor yakışan olmalı..
bi süre gider buOff ! Kavgada söylenmez
bu adamlar bi alem dün akşam saatlerce özür diledii affetmeyeceğimbi süre gider bu
daha bişey diyemez