• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİŞKOOO

sizin hassas noktanızı biliyor burdan vuruyor işte. kelliği için ben böyleyim diyormuş ya,,o size her kilo muhabbetinde, sana peruk bakıyorum. hangi modeli yakıştıracağımı bilemedim de :KK48:

Çok gıcık oluyordum ben de ya. Zayıfım, göbeğim yok, yaşımı çok küçük gösteriyorum, bence fena değilim. Çirkin, şişko diyor. Sonra ağzından kaçırıyor, öz güvenini çok yükseltmek istemiyorum, çok güzelsin korkuyorum kaybetmekten diye. Bir öyle bir böyle olunca akışına bıraktım ben de. Kıskanıyor olabilir de hiç belli olmaz. Dün yine bana, ahuha göbeğin benimki kadar oldu bana benzemeye başladın ne güzel diye dalga geçti. Ben bakıyorum göbek felan yok, nereleriyle görüyorlar acaba anlamıyorum ki :D

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:
Tatlım seni direk spor topiklerine bekliyoruz :) bizimle evde spor yap, benim takip ettiğim topiklerden bulabilirsin.
Ben de kendimi iri kemikliyim, ailem kiloya meyilli falan diye kandırdım senelerce ama bunlar BA-HA-NE
Diyorsan ki ben halimden memnunum ona lafım yok o zaman otur, ama sevgilin için değil kendin için bunu yap, kendini daha çok seveceksin emin ol..

Ben de artık düşük bel pantalonlarımdan fışkıran göbüşümden memnun degildim 2 ayda 12 cm ilcelttim, diyet+ sporla
artık kenarlarından taşmıyor en azından.. hala devam ediyorum, amacım aynı zamanda beni koca göbüş diye seven sevgilime hani nerde o göbüş de demek :)

"biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım"

Bence bu bir bahane değil. Ben şahsen bir kadın olarak kilolu hanımlara kızıyorum içten içe.. Çoğu kendini salmış bu konuda, sonra da yapım bu diyorlar. Sizi bilemem, belki denediniz ama belli ki yeterince gayret göstermemişsiniz. Bence geç olmadan kendinize, vücudunuza özen gösterin. Hem görünüş, hem de sağlık açısından önemli..

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:
madem şişkoymuşsun neden sevgili diye seni seçmiş..sende deki sen hem kelsin hem fodul..ayrıca 17 boyuna göre 70 kilo gayet iyi..zaten kilo boyun küsuratına göre olmalıymış.

madem şişkoymuşsun neden sevgili diye seni seçmiş..sende deki sen hem kelsin hem fodul..ayrıca 17 boyuna göre 70 kilo gayet iyi..zaten kilo boyun küsuratına göre olmalıymış.
Boyun küsüratına göre olursa yandık :P Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..

Boyun küsüratına göre olursa yandık :p Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..
bende aynı yorumu yapacaktım tikka benim boyum 162 kilom 63 biliyorsun beni bikere boydan 7-8 aşağısı normalmiş en fazlada 10-12 bu durumda hala kilolu katagorisindeyim ama yakında olmayacağım topik sahibine duyrulur konu açtın tamam rahatsızsan harekete geç:KK4::KK4:

bende aynı yorumu yapacaktım tikka benim boyum 162 kilom 63 biliyorsun beni bikere boydan 7-8 aşağısı normalmiş en fazlada 10-12 bu durumda hala kilolu katagorisindeyim ama yakında olmayacağım topik sahibine duyrulur konu açtın tamam rahatsızsan harekete geç:KK4::KK4:
Evet canım, sen bu gidişle incecik olursun inşallah, harekete geçmek şart doğru diyorsun :)

dün aynını yaşadım..
normalde hiç göbeğim yoktur regl dönemim yaklaştığından dolayı karnım şişti.
bakıp göbeklendin iyice dedi.
sen o göbeğe kurban ol olum senin hatuna kadınlar bayılıyor heriflere ne kalmış dedim..
ha bu arada sen bana böyle tavır sergiledikçe eleştirdikçe aklım karışır beynim bu adam beni nasılsa beğenmiyor deyip beğenenleri farketmeye başlar bu da senin hiç yararına olmaz dedim.
:KK57::KK57::KK57: böyle gözlerini belerte belerte baka kaldı.
Off ! Kavgada söylenmez :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Boyun küsüratına göre olursa yandık :p Benim boy 1.64, 60 küsür kilo olsam ohoooo.. Benim boyumun ideali 50 kilo..
benim boyum da 1.62 cm..3 hafta önce 58 kiloydum..acı çehre diye bir tohum kullandım şu an 53 kiloyum..avurdum çöktü bir kaç kilo verince..bende zayıflığı sevenlerdenim..aslında sevmekle olmuyor yakışan olmalı..

Şimdiden kilona takmışsa
bu adamla evlenme
evlenince zaten bir beş hamilelikten sonrada 15 alırsan
bu hayatı sana zindan eder
seven seni her halinle sevsin

Ben doğru mu anlamışım, kel dominant kıskanç bir adamla birliktesiniz. kilonuza gideceğiniz yere kadar da karışıyor ve sizinle dikkatsizce bu halini tatbik mi ediyor? ilginç tabi.

Birisi sizin kilonuzla dalga geçiyorsa onlari da yiyin....

daha dikkat çekiyo :KK70::KK70::KK70:
11008257_783333358425839_142313736_n.jpg

benim boyum da 1.62 cm..3 hafta önce 58 kiloydum..acı çehre diye bir tohum kullandım şu an 53 kiloyum..avurdum çöktü bir kaç kilo verince..bende zayıflığı sevenlerdenim..aslında sevmekle olmuyor yakışan olmalı..
Ama boyuna göre kilon bence zayıf değil, yani ben öyle çok zayıf biri değilim. Acaba neye göre değişiyor. Kemiklerin iridir belki bilemedim.

Daha önce de birine tavsiye etmistim
Ender sarac tan 3haftada on hareket diye gir internetten izle kesinlikle akşam sabah 15dakika yap cook faydasinin görürsün bel bolgesi kesinlikle inceliyo

Back
X