- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi storm_angell
Eşim de bana şişko derdi. Şişkoysam peşimden koşmasaymışın diyorum.
Ayrıca evlendik o 10 kilo aldı ben yerimde sayıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeklere çok fazla dokunmuyor biz biraz hassasız bu konuda
beyfendinin lafı hazır hemen kadınlar kel erkeklerden hoşlanırmış seksi duruyor muş tövbe yaaaAllah Allah...
O öyleyse sende böylesin. Ayrıca boyun uzun o kilo sende fena durmuyordur. Bence açıkça söyle bu tip şeylerden hoşlanmadığını. Israr ederse sen kel ben fodul mutlu mesut yaşıyoruz işte de. Bir kaç kez söyle bakalım ne yapacak ?
gülsemmi ağlasammı bilemedim ya zaten 28 yaşındayım hayatımın hiç bir evresinde çıtı pıtı bi kadın olmadım kiiiiyok, benim kocam da hassas, sinir oluyor bana ama öyle söyleyince dikkat etmeye başlıyor, işe yarıyor yani
bi bakısın yetmeli sekerim ne dalgasıymıs sen onu asalaa bakalım erkeginde en korktugu konu bilirsin onunla ilgili nisanlısın bilmiyorum öpüstün mü ama sende hic erkek gibi öpüsmüyosun de basın egiyosun vs vs yani o sıizin aranızda bisey artık ne dersen deaklınca dalga geçiyor sersem yanımda olsaydı basmıştım tokadı
önce lafları söylüyor sonra özür diliyorEşim de bana şişko derdi. Şişkoysam peşimden koşmasaymışın diyorum.
Bence bu konuda ciddi kompleksi var. Ben hoşlanmıyorum kel adamlardan saç ektir sek olur mu falan de. Madem kel sevmiyorsun benimle ne işin var moduna girerse sonradan çıkar diye düşündüm de, arada sırma saçlım diye sev bakalım ...beyfendinin lafı hazır hemen kadınlar kel erkeklerden hoşlanırmış seksi duruyor muş tövbe yaaa
merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
amannnnn canımmm bu bizim kısmet olursa 2. evliliğimiz olacak kendisi boşandığı zaman bayaa bi söylenti yapmış eski eşi erkek değildi falan diye o konuda çok hassas (kadının dediği gibi bişey yok )bi bakısın yetmeli sekerim ne dalgasıymıs sen onu asalaa bakalım erkeginde en korktugu konu bilirsin onunla ilgili nisanlısın bilmiyorum öpüstün mü ama sende hic erkek gibi öpüsmüyosun de basın egiyosun vs vs yani o sıizin aranızda bisey artık ne dersen de
birde kadınları anlamak zor derler yaaaLafa gelince balık etli seviyoruz derler. Buluncada böyle yaparlar işte
önce lafları söylüyor sonra özür diliyor
onu denedim çeşit çeşit çikolatalar aldım ona yemek yediğimiz zaman kusana kadar ağzına tıktım şekerim yiyemiyorum artıkk diyene kadar zorladım ama gel gelelim her buluştuğumuzda bana en az iki çeşit çikolata getiriyorEvet benimki de öyle yapıyodu. O zamanlar özür dilerdi çünkü takardım. Şuan takmıyorum. Kendi de kilo aldı zaten çok söylenmiyor.
Sevgiline kilo aldır.
ya ben zayıflayınca çirkin oluyorum yüzüm biraz kemiklibir der iki der tamam ama aşmış yani...atabildiğin kadar trip at...hatta zayıfla sonra onu terket....çünkü sevgilin bunu hakediyor..
Sen de çikolataları sana verince ayağa kalk en yakın çöp kovasına at sonra yanına git ve "şişkoyum ya" de.onu denedim çeşit çeşit çikolatalar aldım ona yemek yediğimiz zaman kusana kadar ağzına tıktım şekerim yiyemiyorum artıkk diyene kadar zorladım ama gel gelelim her buluştuğumuzda bana en az iki çeşit çikolata getiriyor
ozaman zayıflama sevgilene işine gelirse de....ya ben zayıflayınca çirkin oluyorum yüzüm biraz kemikli