• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİŞKOOO

Eşim de bana şişko derdi. Şişkoysam peşimden koşmasaymışın diyorum.
Ayrıca evlendik o 10 kilo aldı ben yerimde sayıyorum. :KK48:

Allah Allah...

O öyleyse sende böylesin. Ayrıca boyun uzun o kilo sende fena durmuyordur. Bence açıkça söyle bu tip şeylerden hoşlanmadığını. Israr ederse sen kel ben fodul mutlu mesut yaşıyoruz işte de. Bir kaç kez söyle bakalım ne yapacak :KK53:?
beyfendinin lafı hazır hemen kadınlar kel erkeklerden hoşlanırmış seksi duruyor muş tövbe yaaa

Ben de sevdigim kilolu insanlara şüşko tontiş falan diyorum ki nasil gorunduklerini hatirlatayim :) kilo Allah vergisi degil rahatsiz oluyosa kendine baksin diye dusunuyorum. Hastalik kortizon vs olsa demem tabi

aklınca dalga geçiyor sersem yanımda olsaydı basmıştım tokadı
bi bakısın yetmeli sekerim ne dalgasıymıs sen onu asalaa bakalım erkeginde en korktugu konu bilirsin onunla ilgili nisanlısın bilmiyorum öpüstün mü ama sende hic erkek gibi öpüsmüyosun de basın egiyosun vs vs yani o sıizin aranızda bisey artık ne dersen de

beyfendinin lafı hazır hemen kadınlar kel erkeklerden hoşlanırmış seksi duruyor muş tövbe yaaa
Bence bu konuda ciddi kompleksi var. Ben hoşlanmıyorum kel adamlardan saç ektir sek olur mu falan de. Madem kel sevmiyorsun benimle ne işin var moduna girerse sonradan çıkar diye düşündüm de, arada sırma saçlım diye sev bakalım :KK53:...

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:

Bence sevmediğinden değil de,sizi böyle seviyor, insan sevdiğine takılır ya o misal.
Ama onunki kırıcı ve saygısızca olmuş,hiç bir bayana söylenmemesi gereken şeyler.
Ayrıca kilonuz fazla değil yediklerinize dikkat ederek ve spor yaparak halledebilirsiniz.
Bence spor konusunda kıskançlık yapsa bile gidin.
Birlikte gidebilirsiniz ya da kıskandığı için sadece bayanların olduğu salonları tercih edebilirsiniz.

bi bakısın yetmeli sekerim ne dalgasıymıs sen onu asalaa bakalım erkeginde en korktugu konu bilirsin onunla ilgili nisanlısın bilmiyorum öpüstün mü ama sende hic erkek gibi öpüsmüyosun de basın egiyosun vs vs yani o sıizin aranızda bisey artık ne dersen de
amannnnn canımmm bu bizim kısmet olursa 2. evliliğimiz olacak kendisi boşandığı zaman bayaa bi söylenti yapmış eski eşi erkek değildi falan diye o konuda çok hassas (kadının dediği gibi bişey yok :KK23:)

bir der iki der tamam ama aşmış yani...atabildiğin kadar trip at...hatta zayıfla sonra onu terket....çünkü sevgilin bunu hakediyor..

Evet benimki de öyle yapıyodu. O zamanlar özür dilerdi çünkü takardım. Şuan takmıyorum. Kendi de kilo aldı zaten çok söylenmiyor.
Sevgiline kilo aldır.:KK53:
onu denedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çeşit çeşit çikolatalar aldım ona yemek yediğimiz zaman kusana kadar ağzına tıktım şekerim yiyemiyorum artıkk diyene kadar zorladım ama gel gelelim her buluştuğumuzda bana en az iki çeşit çikolata getiriyor :rolleyes:

Aslında boyunuza göre kilonuz cok fazla degil
Eğer siz rahatsızsanız kilo verin,5 kilo verseniz yeterli.Rahatsız olmuyorsanız birsey yapmayın.
Ama sevgiliniz beğensin diye kilo vermeyin, gercek seven sorun etmez.

erkek arkadaşın şakasına demiştir ya alınma hemen :)
ama gerçekten zayıflasan iyi olur bence ideal kilo boydan 10 eksiktir 170 ise 60 falan gibi.
Hesapla istersen ideal kilo üzerinden kilolu çıkarsın. lüten spor yap

onu denedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes: çeşit çeşit çikolatalar aldım ona yemek yediğimiz zaman kusana kadar ağzına tıktım şekerim yiyemiyorum artıkk diyene kadar zorladım ama gel gelelim her buluştuğumuzda bana en az iki çeşit çikolata getiriyor :rolleyes:
Sen de çikolataları sana verince ayağa kalk en yakın çöp kovasına at sonra yanına git ve "şişkoyum ya" de. :confused:

Back
X