• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİŞKOOO

Keske benim de kilo aldigim donemde eşim karsima gecip az ye sisko deseydi de o kadar kilo almasaydim, vermem 1.5 sene surdu :KK70:

Bence bunu guzel bir motivasyon kaynagina cevirip fazlaliklarindan kurtulabilirsin :KK66:

Canım bende 170 boyundayım 60 kiloyum 72 kilo biraz fazla durabilir ama biraz hani bi 5 kilo versen daha fit olursun Ben akşam 7 den sonra yemeği kesmiştim 8 kilo verdim sen de dene işe yarıyor 3 senedir de kilom aynı kolay gelsin. Eğer zayıflamak istemiyorsan sende sevgiline benim kilom bu işine geliyorsa da:KK45:O keltoşuna laf söyletiyomu:63:

O boya o kilo gayet iyi..
bel kalınlığı yapısal 50 kilo olup dümdüz kalın beli olan da var..
yapılı aileden geliyosun kemiklisin belki de ya böyle sevecek ya da def olup gidecek ..eşim kilolu zamanlarımda laf etmedi hiç dönemsel alınabiliyo bazen çok ayıp etmiş bana sevgisi sahte geldi..çok obez olsan anlarım uyarır seni ama şu an gereksiz hiiç taviz verme

gülsemmi ağlasammı bilemedim ya zaten 28 yaşındayım hayatımın hiç bir evresinde çıtı pıtı bi kadın olmadım kiiii :KK48:

canım ağlama
çıtı pıtı bir kadın olmana da gerek yok
nişanlının bu söylediğinden bu kadar etkilendiğine göre sen de kendinle çok barışık değilsin bu konuda
o da işte, hassas yanını bilerek, sinir etmek hoşuna gittiği için yapıyordur, bazı insanlar sevdikleri insanları sinirlendirmeyi çok seviyorlar:rolleyes:
nişanlı olduğunuza göre, sonradan özür dilediğine göre, seni her halinle kabul etmiş bence
bardağın dolu tarafını gör
ve üzülme :KK68:

O boya o kilo gayet iyi..
bel kalınlığı yapısal 50 kilo olup dümdüz kalın beli olan da var..
yapılı aileden geliyosun kemiklisin belki de ya böyle sevecek ya da def olup gidecek ..eşim kilolu zamanlarımda laf etmedi hiç dönemsel alınabiliyo bazen çok ayıp etmiş bana sevgisi sahte geldi..çok obez olsan anlarım uyarır seni ama şu an gereksiz hiiç taviz verme
kesinlikle haklısın

kesinlikle haklısın
Bi de alışır sonra ne desem yapar der boşver onun için zayıflama sonra istiyosan kendin için ver ki bence çok iyi kilon kadınlar takmış çöp gibi olmaya mankenlik yapmıyoz..
ayrıca gözü başkasına kayarsa acıma sen bu adamı biraz ölç tart arkjadasımın kardeşi evlendi 1.75 boya 100kilo şahane bi düğün takılar esyalar adam aşık gözLerine bakıyo ki bence çok kilolu ama kocasına batmıyo :)

Bi de alışır sonra ne desem yapar der boşver onun için zayıflama sonra istiyosan kendin için ver ki bence çok iyi kilon kadınlar takmış çöp gibi olmaya mankenlik yapmıyoz..
ayrıca gözü başkasına kayarsa acıma sen bu adamı biraz ölç tart arkjadasımın kardeşi evlendi 1.75 boya 100kilo şahane bi düğün takılar esyalar adam aşık gözLerine bakıyo ki bence çok kilolu ama kocasına batmıyo :)
bu adama ne batıyo anlamadım sinir oldum vallaaaaaa

Şakasına takılıyodur. Şişko dedi diye sen şişkomu oluyorsun. Kendini bilmiyor musun

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:
Biraz rahat olun cicim yaw, dış görünüşünüzü bu kadar önemsemeyin. Azıcık kilo alsam eşim başlıyor bana gürbüz çocuklar gibi oldun demeye, bacaklarım fazla uzun diye lakabım logorin oldu sayesinde. Gülüp geçiyorum, sen kendi göbeğine bak diyorum ;)

Allah sana boy vermiş gerisini koyvermiş diyor ben de ona nerde gördün bir bodur allahın gazabı odur diyorum. Atışa atışa geçinip gidiyoruz. Ama biliyorum ki geyik yapıyor, ben de öyle. İnsan sevdiği insana ciddi anlamda söylemez bunları. Relax olmak lazım, her şeye alınmamak lazım, içinde bulunulan durumdan keyif almak lazım.

Ancak gerçekten kilo fazlan var, biraz versen senin için iyi olur.

Önemli olan senin kendini mutlu hissetmen. Bu kiloda mutlu musun? Olay aynaya bakınca mutlu olmandan ibaret. Boyuna göre ideal kilon 60 olmalı. Bence kendini birazcık zorlayıp o kiloya ulaşabilirsin.:21:

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:
Her türlü insanlar eleştirecek birşeyler buluyorlar uzun olana aman kadına bu kadar uzun boy güzel değil bune erkek gibi derler kısa olsan bune kısacık kadın dediğin biraz uzun olmalı derler zayıf olsan bune bideri bi kemik kadın dediğin biraz ele avuca gelmeli derler kilolu olsan anam aman çok kilolu birde çocuk doğurduktan sonra iyice genişler derler erken evlenene evlenip te ne olacak biraz hayatı yaşasaydı kariyer yapsaydi derler evlenmeyenede evde kalmış derler güzel olsan güzel kadın başa bela güzel olmazsan kim ne yapsın bunu derler en iyisi sen bildiğin gibi ol kimseyi de takma

dün aynını yaşadım..
normalde hiç göbeğim yoktur regl dönemim yaklaştığından dolayı karnım şişti.
bakıp göbeklendin iyice dedi.
sen o göbeğe kurban ol olum senin hatuna kadınlar bayılıyor heriflere ne kalmış dedim..
ha bu arada sen bana böyle tavır sergiledikçe eleştirdikçe aklım karışır beynim bu adam beni nasılsa beğenmiyor deyip beğenenleri farketmeye başlar bu da senin hiç yararına olmaz dedim.
:KK57::KK57::KK57: böyle gözlerini belerte belerte baka kaldı.

Hemböyle söylerler sonra zayıflayıncada kıskaçlıktan ölürler bu erkeklerde bize diolar ama bi alemler

Belki iyi niyetli bilemeyiz ama gercekten kalp kirici :(
Siz de kendiniz icin kilo verin aile yapisi bu sekilde diyip bu bahanenin arkasina siginmayin ona soylemeyin bile diyet spor yaptiginizi sporunuzu evde yapin illa salona gerek yok

spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmen

e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oturarak kilo veremezsin ki. spora gitmene laf ediyosa kilona hiç laf etmesin
bu arada bnm fikrim sevgilin için değil kendin için zayıfla gencecik kızsın bu yaşta kilolu olursan ileride daha fazla kilo sorunu yaşarsın

Şakayı biraz abartmış sevgilin.. Dalga geçmek amaçlı söylediğini sanmıyorum kendince şakalaşıyor seninle. Sen bu durumdan ciddi anlamda rahatsız olduğunu anlat ona..

Back
X