- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
-
sinirlendiğimi anladı yaaa sen nekadar şekersinnn böyleeeee falan demeye başladı manyakkkSen de çikolataları sana verince ayağa kalk en yakın çöp kovasına at sonra yanına git ve "şişkoyum ya" de.
gülsemmi ağlasammı bilemedim ya zaten 28 yaşındayım hayatımın hiç bir evresinde çıtı pıtı bi kadın olmadım kiiii
kesinlikle haklısınO boya o kilo gayet iyi..
bel kalınlığı yapısal 50 kilo olup dümdüz kalın beli olan da var..
yapılı aileden geliyosun kemiklisin belki de ya böyle sevecek ya da def olup gidecek ..eşim kilolu zamanlarımda laf etmedi hiç dönemsel alınabiliyo bazen çok ayıp etmiş bana sevgisi sahte geldi..çok obez olsan anlarım uyarır seni ama şu an gereksiz hiiç taviz verme
Bi de alışır sonra ne desem yapar der boşver onun için zayıflama sonra istiyosan kendin için ver ki bence çok iyi kilon kadınlar takmış çöp gibi olmaya mankenlik yapmıyoz..kesinlikle haklısın
bu adama ne batıyo anlamadım sinir oldum vallaaaaaaBi de alışır sonra ne desem yapar der boşver onun için zayıflama sonra istiyosan kendin için ver ki bence çok iyi kilon kadınlar takmış çöp gibi olmaya mankenlik yapmıyoz..
ayrıca gözü başkasına kayarsa acıma sen bu adamı biraz ölç tart arkjadasımın kardeşi evlendi 1.75 boya 100kilo şahane bi düğün takılar esyalar adam aşık gözLerine bakıyo ki bence çok kilolu ama kocasına batmıyo :)
şimdide aşkımmm sen şişko değilsinki diyo yaaa kafayı yedirtcek banaaaŞakasına takılıyodur. Şişko dedi diye sen şişkomu oluyorsun. Kendini bilmiyor musun
evet canımmbu adam eski görüştüğünüz adam mı canım 2 çocuklu olan ?
Biraz rahat olun cicim yaw, dış görünüşünüzü bu kadar önemsemeyin. Azıcık kilo alsam eşim başlıyor bana gürbüz çocuklar gibi oldun demeye, bacaklarım fazla uzun diye lakabım logorin oldu sayesinde. Gülüp geçiyorum, sen kendi göbeğine bak diyorummerhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
Her türlü insanlar eleştirecek birşeyler buluyorlar uzun olana aman kadına bu kadar uzun boy güzel değil bune erkek gibi derler kısa olsan bune kısacık kadın dediğin biraz uzun olmalı derler zayıf olsan bune bideri bi kemik kadın dediğin biraz ele avuca gelmeli derler kilolu olsan anam aman çok kilolu birde çocuk doğurduktan sonra iyice genişler derler erken evlenene evlenip te ne olacak biraz hayatı yaşasaydı kariyer yapsaydi derler evlenmeyenede evde kalmış derler güzel olsan güzel kadın başa bela güzel olmazsan kim ne yapsın bunu derler en iyisi sen bildiğin gibi ol kimseyi de takmamerhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?