- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
-
spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmenEwet saygısızca olmuş..
Böyle konuşmaması lazımm...
Sizde iyi cewap wermişsiniz ama aferin kendine baksın ilk önce...
Diyetisyene gitme şansın var mı, ya da spora ?
aslında fazla yemek yediğimden değil sadece çok hareketsizim ondan kaynaklanıyorCanım bir 5 kilo versen aslında çok değil kilon, uzun olduğu için göze batmaz. Ama birazcık daha versen çok hoş olursun bence. :) Ekmekten biraz uzak dursan. Aslında evde bir kaç hareketle bile verirsin, yürüyüş yaparak falan. Bu arada evet sevgilin biraz saygısız yaklaşmış. Ama takmana gerek bile yok bence.
o an ağlayacak gibi oldum gözlerim doldu hiç aklıma gelmediE siz neden demediniz işine gelirse oğlum ben buyum diye?
merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık
spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmen
Ha manyağa bak hele kusura bakmayında....spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmen
merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
aslında fazla yemek yediğimden değil sadece çok hareketsizim ondan kaynaklanıyor
bundan ne koca olur ne kasaba sekerimmerhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
erkeklere çok fazla dokunmuyor biz biraz hassasız bu konudacanım ben 13 yıllık evliyim
eşim ne zaman biraz kilo alsa başlıyorum kilo aldın, gıdın çıktı, göbek kocaman oldu demeye
ama bu kötü niyetimden değil, hem onu düşünüyorum, hem bu kilo alıp başını gider mi diye düşünüyorum, hem de eşimi yanımda "kendimce" çekici görmek istiyorum
senin nişanlın da kötü niyetli değildir, üzülme bence
ayrıca topu topu 5-6 kilo fazlan var
kendin için de, ver gitsin
aklınca dalga geçiyor sersem yanımda olsaydı basmıştım tokadıbundan ne koca olur ne kasaba sekerim
simdiden senin göbegine takan adam oooo
bak mesela benimde hafif bi göbegim var derim herkeze :))
esimede hatta kızarım evlendikten sonra oldu sen yaptın dıye hemen sever göbegimi oo benim güzelim diyee asla duymadım desin cünkü cok ayıp bisey hatta küfürden bile asalayıcı bi kelime bence
bu arada cok yüz vermissin sekerim bu adama
o şişko dedikçe benim karnım acıkıyor strestenAma öyle olma işte, bu senin sağlığın içinde önemli, kilodan geçtim. Bel fıtığının en büyük etkenlerinden birisi bu, benim arkadaşım var daha doğrusu ablam gibi sevgiğim birisi 38 yaşında bel fıtığına yakalandı. Doktor kızdı ona spor yapma, otur sürekli ye iç sonra gel ben neden böyle oldum diye isyan et dedi. Sadece zayıflamak için değil, sağlığın içinde spor yapmalısın, yürüyüş yapmalısın. Bak alışınca spora bırakamıyor insan. İnan kendini daha dinç, mutlu hissediyorsun. Ben pilatese başladım mesela o kadar rahatlıyorum ki, anlatamam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?