-
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Son 3kaç gün kaldı adetinize biz seninle yakın tarihlerdeydik diye hatırlıyorum
ya benimde ya 1 ya 2 kaldı... belirtin var mı?
Evet olmaz olur mu ya psikolojik mi diyorum ama bu kadarı olması zor gibiya benimde ya 1 ya 2 kaldı... belirtin var mı?
bende hiçbir belirti yok valla. zaten benim karın ağrım adet olacağım gün başlar genelde. ben de ilacı ilk bıraktığım ay çok ciddi kasık ağrısı, mide bulantısı, batmalar vs. yaşadım, hhatta test yaptım silik çizgi bile çıktı, ne oldu anlamadım sonra regl oldum, o zamandan beri belirti aramıyorumEvet olmaz olur mu ya psikolojik mi diyorum ama bu kadarı olması zor gibiaşırı göğüs acım var resmen acıyo yan yattığımda yataktan kalkarken bile dün hafifledi biraz dedm bu sabah yine aynı, kasıklarımda batma var kalktığımda yanıyor gibiydi değişik bir ağrıydı, birde normalde çok yer içerim ama iştahım yok pek böyle midemi bastıracak şeyler yiyebiliyoeum sadece bulantı gibi değilde miden bozulur için bulanır ha öyle birde birden ateş basıyo ter tere gidiyorum 5 dk sonra ayaklarım buz kesiyo yani belirtiyse bu, geçen gün sevdiğim bir dürümcü vardı oraya gittik sipariş vermeden çıktım kokudan kusucam dedim eşime, ağır kokuyordu ondandır dedik ama bilmiyorum gebeliğe yormak istemiyorum üzülüyorum sonra ama bu şekilde çok uzun oldu kusura bakma böyle konularda başlayınca geliyo devamı , senin belirtilerin nasıl
İnsaAllah canım ikimiz içinde hayırlı sonuçlar olur biliyosun hiç belirtisiz hamile kalan çok hic belli olmaz Rabbimden ümit kesilmez bakalımbende hiçbir belirti yok valla. zaten benim karın ağrım adet olacağım gün başlar genelde. ben de ilacı ilk bıraktığım ay çok ciddi kasık ağrısı, mide bulantısı, batmalar vs. yaşadım, hhatta test yaptım silik çizgi bile çıktı, ne oldu anlamadım sonra regl oldum, o zamandan beri belirti aramıyoruminşallah sen belirtilerinin sonucunda çift çizgiyi ve kanda hcg artışını görürsün
inşallah canım, sen erken gebelik testi yapacak mısınİnsaAllah canım ikimiz içinde hayırlı sonuçlar olur biliyosun hiç belirtisiz hamile kalan çok hic belli olmaz Rabbimden ümit kesilmez bakalım
Dünden sonra adeti bekleme kararı aldım canım yine alıcam test ama dursun kenarda çok üzülüyorum tek çıkıncainşallah canım, sen erken gebelik testi yapacak mısın
bende de var bi tane duruyor dolapta, ben de yapmaya cesaret edemiyorum, ben bu kadar düşünürken eşimde üstüne düşme düşünme diyor. nasıl düşünmeden durucaz bilmiyorummmmDünden sonra adeti bekleme kararı aldım canım yine alıcam test ama dursun kenarda çok üzülüyorum tek çıkınca
Eşlere bize göre daha sakin delirtiyolar adamı bende dün negatif test deyince olsun dedi sadecebende de var bi tane duruyor dolapta, ben de yapmaya cesaret edemiyorum, ben bu kadar düşünürken eşimde üstüne düşme düşünme diyor. nasıl düşünmeden durucaz bilmiyorummmm
aynen öyle erkekler cidden daha sakin bu konularda. dediğin gibi sabredicez canımEşlere bize göre daha sakin delirtiyolar adamı bende dün negatif test deyince olsun dedi sadeceolursa sevinirim olmazsa üzülmem diyo keşke bende o kafada olabilsem biz adeti bekleyelim canım en iyisi