- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
-
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Göğüslerim indi ama acısı azaldı adete 8 gün var. Sizce hamileysem bile inebilir mi göğüsler ?Canım adet günü test yap belietilerde göğüs şişkinliği var evet ama test yapmadan bilemeyiz
Merhaba aynı durumdayım hamile misiniz sonucunuz ne oldu?Arkadaşlar yumurtlamadan 2 sonra göğüslerim şişti 1 buçuk hafta şiş gezdim ama sanki şimdi indi gibi yine dolgun ama acısı azaldı gibi. Böyle olup hamilelik öğrenen var mı ? Canım sıkıldı ya
Regl oldum canım geçen ay maalesefMerhaba aynı durumdayım hamile misiniz sonucunuz ne oldu?
Bende dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı bata 5 kaldı bende regl olucam sanırımRegl oldum canım geçen ay maalesef
İnşallah hamilesindirBende dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı bata 5 kaldı bende regl olucam sanırım
İnsallahİnşallah hamilesindirBen bu ay hsg çektirdim yumurtlama günlerini değerlendirdim bu ay hiç belirtim yok. Pko var bende geçen ay femarayla yumurtam büyüdü çatladı
Takviye iyi geliyor ama neden kullanmadın ? Pko olanların kullanması lazım gerekli buİnsallahbendede pko var bu ay için doktorum prowomen yazdı ama ben kullanmak istemedim 3-4 gün soğan suyu içtim belki de onun yan etkilerini yasıyorumdur
Henüz bir seneyi doldurmadık diye birkaç ay sonra bir sene dolacak o zaman kontrole gidip başlayacağım, birde bu ay ümitliydim yumurtlamamı çok net hissettimTakviye iyi geliyor ama neden kullanmadın ? Pko olanların kullanması lazım gerekli bu
İçmediğin şey aslında vitamin ilaç değil ve çok iyi geliyor yumurtlamaya. Bence şimdiden kullanHenüz bir seneyi doldurmadık diye birkaç ay sonra bir sene dolacak o zaman kontrole gidip başlayacağım, birde bu ay ümitliydim yumurtlamamı çok net hissettim
Randevu aldım doktora gidip muayene sonrası başlayacağım teşekkürler öneriniz içinİçmediğin şey aslında vitamin ilaç değil ve çok iyi geliyor yumurtlamaya. Bence şimdiden kullan
Randevu aldım doktora gidip muayene sonrası başlayacağım teşekkürler öneriniz için
Evet bu ay olmazsa başlamayı düşünüyorum artık bakalımmya ben iki üç aydır deniyorum ona rağmen takviye mi alsam diye araştırıyorumzararı olmaz faydası olur diye, sen de kullan bence dr. danışıp
kaç gün kaldı adetinize biz seninle yakın tarihlerdeydik diye hatırlıyorumEvet bu ay olmazsa başlamayı düşünüyorum artık bakalımm