Katunn,korkmana gerek yok canım,aynısı şu an ben de de mevcut kocakarı gibi oldum,oralar soyula soyula düzeliyo ben bepantene krem sürüyorum eczacı öyle demişti,madecasol daha mı iyi acaba??
Bu arada ben sis kremi kullanmayı bırakmıştım ümidimi kesip ve bir leke kremi almıştım yaklaşık 2 hafta kullandım ama daha koyulaştı gibi geldi bana bir de minik minik soyulmaya başladı yani leke beyazlatıcılar da soyuyor demekki madem soyulacak dedim ozaman en çabuk bu işi halleden sis krem tekrar sipariş verdim.Bu sefer bayazlatıcı etkili olsun dedim.Kremin peeling özelliği çok etkili oluyor bende hiç kızarmadı soyulmadı diyenlere şaşırıyorum sadece bir veya iki gece sürüyorum ertesi gün kıpkırmızı oluyor ve akşama doğru soyuluyor.Soyulma da pul pul olmuyor bende.Denizde yandıktan sonra böyle deri soyulurya bir tarafını tutuyorum sonuna kadar soyuluyor.Sonra da deri buruş buruş oluyor ama kızarık bozarık geziyorum günlerce kapatıcı kullanıyorum sürekli belki de kapatıcılar yüzünden lekelerim açılmıyo geri geliyo tekrar bilmiyorum...
Ya hiç sorma..ben de nasıl soyulmayanlar oluyor anlamıyorum. Kremi ikinci kez kullanmaya bile fırsatım olmadı deli gibi soyuldum ve hala soyuluyorum, 12 13 gün önce bir kere sürdüm allahım hala soyuluyorum ve buruş buruşum:) Geçecek dedi Mustafa bey...Madacassol inanılmaz geliyor ben onu kullanıyorum ki o da soyulmasına etki ediyor...biraz düzelsinler tekrar sis leke kremi aynı yerlere sürücem..haberleşelim buradan sonuç gün be gün nasıl gidiyor biliglendirelim birbirimizi..öptüm cevabın için çok saol.....