- 15 Haziran 2011
- 8
- 0
ya benim cildimde 2. ve 3. gün baya bir kızardı soyuldu bende ara verdim 2 gün, ama bepanten nemlendirici sürüyorum geçmiyor bu kızarıklık ve soyulmalar çok canım sıkıldı aynaya bile bakmak istemiyorum çok kötü görünüyor, yalnız kremi yüzümün her tarafına sürdüğüm halde sadece çene bölgesi ve burnumun çevresi kızardı ve soyuldu galiba bu bölgeler hassas,soyulmalarda bu şekilde devam edecek mi ben 1 eylülde işe başlayacam nasıl olcak ben bu halde aynaya bile bakamıyorum işe nasıl gideyim üfff........yaw niye bana bu kremi daha önce sölemedi .....
tereddüt eden arkadaşlara sesleniyorum : bi an önce başlayın değişime inanamayacaksınız
....ben yaklaşık 13 gün önce başladım ve daha şimdiden elmacık kemiklerimdeki 2 senelik lekelerden kurtuldum..
kardeşim :abla 10 gün de böleyse 1 ayda nolacağını tahmin bile edemiyorum melek gibi olup çıkcan heralde karşımıza diyor
şu süre içindeki tecrübelerimden birini paylaşayım sizinle ...ikinci günden sonra hafif soyulmalar başlıyor 4,5,6 da hat safhaya ulaşıp bu şekilde cilt alışana kadar soyulma devam ediyor.acaip dökülüyo pul pul ..işte bu noktada söleyeceğim şey şu:
sıcak suyla yüzünüzü 8-10 kez yıkayın yumuşadığı zaman elinizle hafif masaj yapın sıcaklığın etkisiyle ne var ne yok kuru dökülen deri tamamen kaybouyor resmen koyu renk soyuluyo...sonrasında biraz kızarsada cillop gibi bi tene sahip oluyosunuz
sirkeli karışımın 2.günündeyim bende ..............................................devamı gelecek