Valla gerektiği zaman boğazımdan aşağıya kadar aldırıyorum evet:)) çünkü işlem bittikten sonra tüysüz pamuk gibi bir vücut görünce insanın hissettiği mutluluk gibisi yok inan. Her ay aldırmana bile gerek kalmıyor. Bir de bacak tüyleri gibi öyle çıkmakla çıkmamak arasında kalıp insanı rahatsız etmiyor. Göbek kılları biraz sertleşti bende ama sadece orayı düzenli alıyorum ve çok seyreldi. Tatile gitmeden önce aldırırsanız çok çok rahat edersiniz.Yalnız ense kısmına dikkat etmesini söyleyin kuaföre, doğal bir şekilde alsın saçınıza girmesin. 10 senedir kışın sadece 2 kere yazın da 1 kere aldırıyorum ve çok memnunum.
evlendiğimizde ne olacak peki? benim de tüm vücudumdaki tüylerle aram bozuk. şimdilik tek tük gerekli gördüğüm bölgeleri sadece kolumu vs alarak idare ediyorum ama evlendiğimde ne olacak bilmiyorum. bir de tüylerim o kadar çabuk uzuyor ki. tüm vücuda ağda yaptırsam hiç başedemem. lazer epilasyonun ince tüylerde işe yaramadığını bugün klinikleri dolaşarak öğrenmiş oldumtemmuza düğünüm var kızlar ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?