Konu açılalı çok olmuş ama yine de fikrimi belirtey,m belki okuyan olur. Ben senelerdir bütün vücuduma ağda yaptırırım, düzenli değil malesef.Bütün vücudum derken sırt, bütün göğüs, kalça da dahil. Kısacası el ve ayak ayalarım hariç heryerime yaptırırım. Sırtımdaki tüyler kalınlaşmanın tersi azaldı, seyreldi bile. Tabi bu bünye meselesi ama sırttaki tüylerin kimsede kalınlaşacağını düşünmüyorum. Çok rahatsız ediyorsa bir kere deneyin ve nasıl rahatladığınızı görün.
ben de sana epeyi gec cevep atıyorum ama belki görürsün.benimde sırtımda göbek bölgemde ve popomda tüğler var ya deli oluyorum.ağda yaptırmadım çoğalır diye ben alın dedim kuaför kadın boşver ozaman alındğı belli olur boğazndan aşagı tüm kıllarınımı aldırcaksın devamlı dedi yapmadı.ama bu ay aldırmayı düsünüyorm ya sırtımın alt bölgesinde çok tüh var yukarılara dogru azalıyo napsam yukarlarım almasam biyeri siyah biyeri beyz gibimi dururKonu açılalı çok olmuş ama yine de fikrimi belirtey,m belki okuyan olur. Ben senelerdir bütün vücuduma ağda yaptırırım, düzenli değil malesef.Bütün vücudum derken sırt, bütün göğüs, kalça da dahil. Kısacası el ve ayak ayalarım hariç heryerime yaptırırım. Sırtımdaki tüyler kalınlaşmanın tersi azaldı, seyreldi bile. Tabi bu bünye meselesi ama sırttaki tüylerin kimsede kalınlaşacağını düşünmüyorum. Çok rahatsız ediyorsa bir kere deneyin ve nasıl rahatladığınızı görün.
canım ağda kalınlaştırmıyor bende sürekli bel ve karın bölgeme yaptırıyorum..annem seyreldiğini söylüyo..tamamen bitirmiyor belki ama eskisinden daha iyi olduğunu söyeyebilirim
ben de sana epeyi gec cevep atıyorum ama belki görürsün.benimde sırtımda göbek bölgemde ve popomda tüğler var ya deli oluyorum.ağda yaptırmadım çoğalır diye ben alın dedim kuaför kadın boşver ozaman alındğı belli olur boğazndan aşagı tüm kıllarınımı aldırcaksın devamlı dedi yapmadı.ama bu ay aldırmayı düsünüyorm ya sırtımın alt bölgesinde çok tüh var yukarılara dogru azalıyo napsam yukarlarım almasam biyeri siyah biyeri beyz gibimi durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?