sirtini donup yatan eşim:(

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
37
Kizlar esimle kavgalarimizn tek sebebi ailesi, ne zamn tartissak geceleri bagirip cagiran sonrada arkasini donup horul horul uyuyor ben sabaha kadar uykusuz...sabahta hicbisey olmamis gibi davraniuo herseferinde konusuyorz yine ayniiii

Evet esimin sucu degil ama esimin tavri yalnis yapilan terbiyesizlige tepkisiz kalmasii... üzüldugum konu gece bagirip cagirip gunduzde canim cicimm ...gece yanina gidiyorum canim biz kari kocayiz dusman değiliz konusalim sikintimizi cozelim diyorum bagiriyo

Canim oturup konusalim dusman degiliz diyorum yokk sen liderlik yapamazsin sen kasiniyosun bu sekilde konusma tarzi , evlilikte lider lik olmaz cocugumuzda olacak olgun insanlar olalim diyorm sanki beni duymuyo sanki ben ona hakaret ediyorm sabahta cok kibar anlayisli anlayamiyormm

ailesiyle ilgili tartışmaya girmemeye çalış...genelde haklıda olsalar haksızda olsalar savunuyorlar işte laf söyletmiyorlar..kendi huzurun için ailesi hakkında yorum yapma..

Kizlar esimle kavgalarimizn tek sebebi ailesi, ne zamn tartissak geceleri bagirip cagiran sonrada arkasini donup horul horul uyuyor ben sabaha kadar uykusuz...sabahta hicbisey olmamis gibi davraniuo herseferinde konusuyorz yine ayniiii
Canm zaten hamilesin o sana ters dönen totosuna iki çimdik at yada arada tekmikle ayyy ne oluyor derse ani sancı girdi deee uykusu dagılıncada konuş eğer konuşmak istemiyorsa sende artık ağzına alma ailesini demekki istemiyor onlar hakkında konuşmanı yaptıklarını görme duyma bilme en güzeli gerçi onlar bir şekilde sokar seni her konunun içine ama neyse sen tınlamaaaa

bak yanlış anlama,ağbim bize düşkün değildir,karısını çok sever,çokda mutlular,çocl çocuk,amma karısı yanı gelin değildir,kızkardeş gıbıyız,ayrı gayrı yok,oda bazen o samımıyetten yuz bulup yorum yapar ilei giderse o bize düşkün olayan ağbim bile tepkı verir

aksi durumu düşün, bir tartışmayı günlerce sündüren bir kocan olsaydı.hatta herkese duyuran biri.ayrıca sabah uyandıgında mutlu olan birinin psikolojisinin güçlü oldugunu okumustum.

Madem sabah ki tavrından şikayetçisin; sabah sen de içindekileri dök; o sana canım cicim olunca önce sıkıntıyı çözelim sonra de..

Bir de zaten hamilesin; boş ver takma; o uyuyorsa sen daha çok uyu; sabah da sen konuşma; o peşinde pervane olsun

Deemek ki senin kadar takmıyor.

Erkegin ailesi hakkinda niye yorum yapilamazmis ben yapiyorum esimin rahatsiz olsugu bisey varsa oda yapabilir..
Bir defa kavga ettik esim bana bagirdi sonra kendi triplere girmisti aynen dedigim şu ne eksik ne fazla

"bana bak zaten derdim basimda sende dogru duzgun dur yada gidersin , ben seni cekemem boyle ,21 yasinda sseninle mi ugrascagimi saniyorsun ? "

Hicbisey demedi bidahada ayni sekilde kavga etmedik surekli huzurum bozulmasin esim kusmesin diye diye bu hale geliyorsunuz birak konusmassa konusmasin hakliysan savun kendini keyfine gore firca atip keyfine gore canim cicim mi olucak ?
Seninle iyi gecmesi gerektigini ögret cok fedakarlikla biyeri gelindigini gormedim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…