Canm zaten hamilesin o sana ters dönen totosuna iki çimdik at yada arada tekmikle ayyy ne oluyor derse ani sancı girdi deee uykusu dagılıncada konuş eğer konuşmak istemiyorsa sende artık ağzına alma ailesini demekki istemiyor onlar hakkında konuşmanı yaptıklarını görme duyma bilme en güzeli gerçi onlar bir şekilde sokar seni her konunun içine ama neyse sen tınlamaaaaKizlar esimle kavgalarimizn tek sebebi ailesi, ne zamn tartissak geceleri bagirip cagiran sonrada arkasini donup horul horul uyuyor ben sabaha kadar uykusuz...sabahta hicbisey olmamis gibi davraniuo herseferinde konusuyorz yine ayniiii
Kizlar esimle kavgalarimizn tek sebebi ailesi, ne zamn tartissak geceleri bagirip cagiran sonrada arkasini donup horul horul uyuyor ben sabaha kadar uykusuz...sabahta hicbisey olmamis gibi davraniuo herseferinde konusuyorz yine ayniiii
Deemek ki senin kadar takmıyor.Kizlar esimle kavgalarimizn tek sebebi ailesi, ne zamn tartissak geceleri bagirip cagiran sonrada arkasini donup horul horul uyuyor ben sabaha kadar uykusuz...sabahta hicbisey olmamis gibi davraniuo herseferinde konusuyorz yine ayniiii