- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yehuuu, yeni bir başlık daha. Herkes için uğraşıyorsun, teşekkürler.
Ben sayende yeni yeni programlar tanıyorum, kum saati, apple shape, leslie, amiena ve daha fazlası. İndir indir bitmiyor, yine başıma iş çıktı, artık bu hafta olmayanları indiririm yine. Birde kendi bulduğum programlarla, ömür boyu yapacağım bir arşivim oldu.3 cocuk, es, ev bahce az geldi kedicim biraz basima is acayim dedim. Gizli sakli kalmasin ceyiz sandigimda ne varsa herkesle paylasiyorum. Her ne kadar tersini düsünenler ciksa da bazen...
Canim bir gaza geldim actim. Aklimdaydi ne zamandir. Profillere girip hakkinda basligini acinca en altta butun acilan konular cikiyor.evet deryacım ya takip edemiyorum seni artık kaçırdığım başka başlık kaldı mı bilmiyorum bazılarını yapmıştım xhit,fitnessblender ve hapyyfit ama arada kaçırdığımda olmuş çok teşekkürler çok faydalı olmuş.
Hepsi faydali videolar. Hosuna gidenleri secip haftada uc gun yap degisik degisik.aaayyy harikasın deryacım çok teşekkürler
bunlar taamm da aradığım bölgesel videolar
sence bu videoları nasıl bir düzende yapmak lazım
bazıları yaptığım ve orta uzun vadede olumlu sonuç aldığım videolarHepsi faydali videolar. Hosuna gidenleri secip haftada uc gun yap degisik degisik.