Sirt, gögüs, kol videolari

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Bu basliga ekledigim videolari da kardio ve diger bölgeler icin sececeginiz videolarla birlestirebilirsiniz... Bu arada you tube a bakiyoruz ingilizce anlamiyoruz diye mesajlar da aldim back sirt, arm kol, chest gögüs, upper body ise genel olarak üst vücut demek.

:KK9::KK9::KK9::KK9: Yehuuu, yeni bir başlık daha. Herkes için uğraşıyorsun, teşekkürler. :KK36::KK36::KK36:

3 cocuk, es, ev bahce az geldi kedicim biraz basima is acayim dedim. Gizli sakli kalmasin ceyiz sandigimda ne varsa herkesle paylasiyorum. Her ne kadar tersini düsünenler ciksa da bazen...

3 cocuk, es, ev bahce az geldi kedicim biraz basima is acayim dedim. Gizli sakli kalmasin ceyiz sandigimda ne varsa herkesle paylasiyorum. Her ne kadar tersini düsünenler ciksa da bazen...
Ben sayende yeni yeni programlar tanıyorum, kum saati, apple shape, leslie, amiena ve daha fazlası. İndir indir bitmiyor, yine başıma iş çıktı, artık bu hafta olmayanları indiririm yine. :KK48: Birde kendi bulduğum programlarla, ömür boyu yapacağım bir arşivim oldu.

evet deryacım ya takip edemiyorum seni artık kaçırdığım başka başlık kaldı mı bilmiyorum bazılarını yapmıştım xhit,fitnessblender ve hapyyfit ama arada kaçırdığımda olmuş çok teşekkürler çok faydalı olmuş.

evet deryacım ya takip edemiyorum seni artık kaçırdığım başka başlık kaldı mı bilmiyorum bazılarını yapmıştım xhit,fitnessblender ve hapyyfit ama arada kaçırdığımda olmuş çok teşekkürler çok faydalı olmuş.
Canim bir gaza geldim actim. Aklimdaydi ne zamandir. Profillere girip hakkinda basligini acinca en altta butun acilan konular cikiyor.

Bunlar faydasini gordugum icin en sevdigim videolar. Goguslerinizin sarkma seviyesine gore toparlanma olacaktir. Ben ikinci ogluma sut verdikten ve tiroidimin azmasindan sonra birkac ay icinde hizla 10kg alip verince berbat durumdaydim. Tek care amelyat diyordum. Kizima hamileyken baktim goguslerim bir beden buyuk ve hos duruyor aklima bir fikir geldi. Hemen goguslerimi calistirsam bu beden uzerinden kurtarir miyim diye. Bir video daha olacak onunla basladim bulup ekleyecegim onu da. Dogumdan sonra da digerlerini yaptim. Hem gogsum bir beden buyuk ilarak kaldi hem toparlanip diklesti.

Sabah bahsettigim, hamileyken de yaptigim asagidaki hareketlerdi:

X