• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta teröristler öğretmenleri kaçırdı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Silopi'de terör örgütü PKK üyeleri, 5 okulda sınıflarda ders verdikleri sırada 20'yi aşkın öğretmeni alıkoydu - Teröristler, okuldan uzaklaştırdıkları öğretmenleri bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı
Sitene Ekle
Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler, 5 okulda sınıflarda öğrencilere eğitim verdikleri sırada 20'yi aşkın öğretmeni kaçırdı. Teröristler, okuldan uzaklaştırdıkları öğretmenleri bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı.

Alınan bilgiye göre, bir grup terör örgütü PKK üyesi, ilçe merkezindeki Gazipaşa İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Sevgi İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nu bastı.

Teröristler, 20'yi aşkın öğretmeni eğitim verdikleri sırada öğrencilerinin önünde zorla sınıftan çıkardı.

Örgüt mensupları, okullarından uzaklaştırdıkları öğretmenleri, bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenler, durumu müdürlük yetkililerine anlattı.

Şırnak Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de ilçeye gelerek öğretmenlerle görüştü.

Bu arada eğitimin aksamasına neden olan olay nedeniyle öğrenciler, okullarından ayrılarak evlerine gitti.
http://www.milliyet.com.tr/sirnak-ta-teroristler-ogretmenleri-gundem-2128379/

Szöde kendi halklarına eziyet edecek kadar alçaklar bu teröristler evlat olsa sevilmez ne oldukları belli değil

Maksat öğretmelerin Gözünü korkutmak, çocukların Eğitimini engellemek, engelleyecekler ki devlet sahip çıkmıyor, Öğretmenleri bile burdan gidiyor, kaderimizi biz kendimiz yaratacağız desinler:KK62:

Şu pkk yok olsun bitsin inşalllahhhhh, çoluk çocuk sevindireceğim.

Maksat öğretmelerin Gözünü korkutmak, çocukların Eğitimini engellemek, engelleyecekler ki devlet sahip çıkmıyor, Öğretmenleri bile burdan gidiyor, kaderimizi biz kendimiz yaratacağız desinler:KK62:

Şu pkk yok olsun bitsin inşalllahhhhh, çoluk çocuk sevindireceğim.
nasıl bitecek munemm nasıl bitecek ha bire besleniyor bunlarr.. sıkıldım artık bu haberlerden.. haber izlemek istemiyorumm..

Bu pkk hep yapıyor bunu yıllardır.
Doğudakiler cahil kalsın, eğitilmesin diye.
İnsanlar eğitilirse cani emellerine ulaşamayacaklar çünkü.
Şükürler olsun ki kimseye birşey olmamış.

nasıl bitecek munemm nasıl bitecek ha bire besleniyor bunlarr.. sıkıldım artık bu haberlerden.. haber izlemek istemiyorumm..

Valla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Nasıl mı bitecek Kakao, devlet, siyasiler birbirini yemeyi, birbiri üstünden siyaset yapmayı, açık aramayı bırakacak, şehitler üzerinden reklam yapmayacak, çözüm sürecini çöpe atacak, İmralı'yı muhatap almayı bırakacak ve kesinlikle orda yatan tecrit edilip öyle o parti bu parti adamlarıyla görüşmesine izin verilmeyecek, son derece donanımlı, acemi asker değil, daha önce dağlarda görev yapanlardan oluşan eğitimli ordu kuracak, ki çok gönüllü asker var bu konuda, TSK'yı valilik izninden çıkaracak, şimdi geçici süre çıkardı ama süreklilik olması lazım, askeriyeye ciddi kaynaklar aktaracak ve gece karanlığından faydalanarak kaçtılar Dönemi'ne son verip beyinlerine bomba yağdıracak, gerekirse Doğu Halkını, polisi, öğretmeni, memuru ordan alıp başka yerlere yerleştirecek, orda sadece teröristleri bırakacak ve hepsi Ölene kadar durmayacak, bu arada Sınıra da koca koca duvarlar çekecek, sinek uçmayacak.

Valla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Nasıl mı bitecek Kakao, devlet, siyasiler birbirini yemeyi, birbiri üstünden siyaset yapmayı, açık aramayı bırakacak, şehitler üzerinden reklam yapmayacak, çözüm sürecini çöpe atacak, İmralı'yı muhatap almayı bırakacak ve kesinlikle orda yatan tecrit edilip öyle o parti bu parti adamlarıyla görüşmesine izin verilmeyecek, son derece donanımlı, acemi asker değil, daha önce dağlarda görev yapanlardan oluşan eğitimli ordu kuracak, ki çok gönüllü asker var bu konuda, TSK'yı valilik izninden çıkaracak, şimdi geçici süre çıkardı ama süreklilik olması lazım, askeriyeye ciddi kaynaklar aktaracak ve gece karanlığından faydalanarak kaçtılar Dönemi'ne son verip beyinlerine bomba yağdıracak, gerekirse Doğu Halkını, polisi, öğretmeni, memuru ordan alıp başka yerlere yerleştirecek, orda sadece teröristleri bırakacak ve hepsi Ölene kadar durmayacak, bu arada Sınıra da koca koca duvarlar çekecek, sinek uçmayacak.
doğru söze lafım yoktur.. ve ne kadar haklısın..

Kızlar arkadaşımı da kaçırmışlar sonradan bırakmıştır bende dicle ye gidiyorum

Munecim bitirmek istedikten sonra bunlar zaten yapılırdı. Bir mülteci krizi oldu. Ab hemen bulgar sınırımıza duvar örmeye kalktı. Bizim kanımız canımız gidiyor oralarda. Aynı karakollarda yıllarca aynı pusuya düşüyor asker. Bekliyoruz bi daha düşsünler diye. Tekrar tekrar asker dikiyoruz bir daha ölsünler diye. Mücadele edemiyosan çekil bırak doğuyu ya. Toprak birliğiymiş. İnsanlar ölüyor.

Ben bunu yeni gördüm
Allah belanızı versin sizin şerefsiz adi pislikler :(

Aaaahhhhh aaahhhhhh, ne kadar ezik bir ülkeymisizde, orada elini kolunu rahatca ve hic korkmadan sallayarak ülkemde 5 degisik okuldan 20 ögretmeni alip daga kacabiliyor su lanet olasi teröristler. Yahu koysaniza her yere kamera, takip etsenize, polis, asker, ne varsa, korusaniza halkinizi. Dogudur diye niye önemsemiyorsunuz, niye teröristlerin eline birakiyorsunuz ? Nerede devlet, hükümet ?
Örsenize duvarlari, gelmesinler diye. Niye bunun kökünü kazimiyorsunuz ?
Neden bu durumlardayiz aklim ermiyor ! Varsa bir aciklamasi gercekten bilmek istiyorum bu sorularimin cevaplarini.

Iste bu !!! :KK9: Cokmu zor ???
Demekki cok zor, yok yok,bize atese körkle gitmeye devam edelim. Leslerini sürükleyelim arabanin arkasindan, cünkü bu cok daha etkili. Halkimiz bunu görmek istiyor, ama cözmek ??? Yoooo acelesi yok cözmek önemli degil, catisalim, öldürelim, birbirimizin ölülerini barbarca arabaya baglayip süründürülim. Yahu bu cözüm degil diyoruz,
Kendimizi neden baska terör ötgütleriyle bir yapalim dedigimizde, aaaaaa sen yoksa pkk yanlimisin denildi, hala bu iftiralari unutmamisim.

Ben hep ilk önce hatayi kendimde ararim. Eger kapiyi acik birakmissam ve hirsizda gelmisse bu benim sucum.
Eger bir esyama sahip cikamamissam ve baskasi almissa, bu benim sucum. Eger bir ülke, bunu tüm gelmis gecmis politikacilar icin söylüyorum, iyi yönetilmemisse ve 30 senedir bir cözüm bulunmamissa, bu o ülkeyi yönetenlerin sucu.
Eeee bu yönetenleridekim seciyor ? Biz seciyoruz yani ucu gelip bize dokunuyor.

Düsünmek bile istemiyorum, ya öldürselerdi, ya o sinifaki cocuklaria öldürselerdi ? Allah yine korumus öyle diyelim, Devlet demek koruyacak gücü yok, parasi yok, istegi yok !

Onyıl oldu evimden tv yi kaldırdım izlemiyor izletmiyorum hiçte aramıyoruz
Lanet olası alet insana şekil veriyor
Öğretmenlerimizin biran önce tekbir kıllarına zarar gelmeden evlerine ailelerine öğrencilerine dönmesini dilerim devlet isterse bunu sağlıyabilir

Onyıl oldu evimden tv yi kaldırdım izlemiyor izletmiyorum hiçte aramıyoruz
Lanet olası alet insana şekil veriyor
Öğretmenlerimizin biran önce tekbir kıllarına zarar gelmeden evlerine ailelerine öğrencilerine dönmesini dilerim devlet isterse bunu sağlıyabilir

öğretmenleri zaten bırakmışlar canım, önce kaçırıp pkk propagandası yapıp bırakmışlar, maksat korku salmak ve görev bölgelerini terk etmelerini sağlamak sanırım

öğretmenleri zaten bırakmışlar canım, önce kaçırıp pkk propagandası yapıp bırakmışlar, maksat korku salmak ve görev bölgelerini terk etmelerini sağlamak sanırım
Görev bölgelerini terketmişlermi bari bilgin varmı

Back
X