• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta teröristler öğretmenleri kaçırdı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Munecim bitirmek istedikten sonra bunlar zaten yapılırdı. Bir mülteci krizi oldu. Ab hemen bulgar sınırımıza duvar örmeye kalktı. Bizim kanımız canımız gidiyor oralarda. Aynı karakollarda yıllarca aynı pusuya düşüyor asker. Bekliyoruz bi daha düşsünler diye. Tekrar tekrar asker dikiyoruz bir daha ölsünler diye. Mücadele edemiyosan çekil bırak doğuyu ya. Toprak birliğiymiş. İnsanlar ölüyor.

Valla dansmarue ben olsam ülkenin sınırlarına öyle duvarlar örerim ki Çin Seddi neymiş Türkiye sınırlarına bakınca der Avrupa.
Benim için bu ülkenin Laz'ıyla, Çerkes'iyle, Türk'ü, Kürt'ü 72 milletiyle tüm insanları bir tüm gençleri aynı, hepsi ana baba evladı, Hiçbirinin ölümünü istemem, terörü teröristleri ayrı tutuyorum, onlar gözümde çok başka yerde, kendi Kürt Kardeşini bile canice öldürecek kadar gözü dönmüş onların.

Doğu'dan vazgeçmem çünkü Doğu'yu bırakmamızı istiyorlar zaten, kaldı ki biz bıraktığımızda Doğu Kürtlere kalmayacak, kalacak sanıyorlar ama amaç başka.
Ben topraklarımdan vazgeçmem, kimse vazgeçmemeli.

Iste bu !!! :KK9: Cokmu zor ???
Demekki cok zor, yok yok,bize atese körkle gitmeye devam edelim. Leslerini sürükleyelim arabanin arkasindan, cünkü bu cok daha etkili. Halkimiz bunu görmek istiyor, ama cözmek ??? Yoooo acelesi yok cözmek önemli degil, catisalim, öldürelim, birbirimizin ölülerini barbarca arabaya baglayip süründürülim. Yahu bu cözüm degil diyoruz,
Kendimizi neden baska terör ötgütleriyle bir yapalim dedigimizde, aaaaaa sen yoksa pkk yanlimisin denildi, hala bu iftiralari unutmamisim.

Terörist benim askerimin, polisimin, öğretmenimin canına kast ediyor, öldürecekken ölüyorlar, öldüler diye üzülmem, üzülemiyorum çünkü çok canımızı yaktılar, bunca Şehit ailesinin gözünün yaşı kurumuyor, hergün bir başka şehit haberi alıyoruz, haklı olarak öfkeli insanlar lakin ölülerinin sürüklenmesini istemem, biz onlar kadar kötü bir kalbe sahip değiliz çünkü.

Onyıl oldu evimden tv yi kaldırdım izlemiyor izletmiyorum hiçte aramıyoruz
Lanet olası alet insana şekil veriyor
Öğretmenlerimizin biran önce tekbir kıllarına zarar gelmeden evlerine ailelerine öğrencilerine dönmesini dilerim devlet isterse bunu sağlıyabilir

Bizim Tv duruyor kaldırmadık VedeBU fakat derseniz ki seyrediyor musunuz? Diziler, programlar bizim için çok gereksiz olduğundan doğru dürüst bir söyleşi, bir belgesel kısaca bize birşeyler katacak programlar olursa izliyoruz yoksa süs Eşyası gibi duruyor, insana Şekil verdiği doğru, insanları uyuşturuyorlar dizilerle, yok evlenme programları, kimin eli kimin cebinde programlarıyla.

Son düzenleme:
Back