Sivilceli Ciltler Sirke kullan dediler ama?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
38
kızlar cildim bu ara ne oldu bilmiyorum acayip bir hal aldı.. herkes sirkeli su sür suratına diyor.. bende merak ediyorum.. elma sirkesimi üzüm sirkesimi? yani ikiside farkedermi aynı işlevi görür mü? bilgisi olan biri lütfen cevap yazsın!

ben elma sirkesi kullandım cildim sarardı dikkat et leke tarzı şeyler yapabiliyo sarı sarı anında bıraktım kullanmayı bi faydasınıda görmedim zaten benneyaptımki

Canım elma sirkesini ılık içme suyuyla yani şaşal suyla karıştır..mesela 1 çay kaşığı elma sirkesini 2 çay kaşığı şaşal suyla inceltip kullanıyosun canım..yalnız haftada 1 veya 2 kere yapman yeterli canım..ben sivilceli bi dönemimde yapmıştım ve memnun kalmıştım..tavsiye ederim..:lepi:

kızlar cok tesekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için.. baya bi suyla seyreltip hafta bir veya iki kez süreyim madem..

Canım ben elma sirkesini sürüyorum yüzüme benim de sivilcelerim ve onlardan kalan kızarıklıklar var.Ben ya suyla ya da maden sodayısla pamuk ile sürüyorum tonik gibi.ınan hem yumusacık yapıyo hem de düzeltiyo.Benim düzelmeye basladı.Kullanmanı tavsiye ederim.
1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kasıgı su bunu karıstırıp pamukla sür.

kızlar size bi önerim olcakk bence deneyin derim.. kırmızı turpu kabuklarıyla rendeleyin,suyunu sıkın bi kaba. sonra bi miktar elma sirkesi ekleyin üstüne bi gün güneşten uzak biyerde bekletin. ertesi gün sivilceli olan bölgenize pamukla sürün sabah-akşam.. değişikliği farkediceksiniz:)

X