- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.555
Yeter ki ureyeyim diyenlerden değilim ama şırınganın bi içime giresi gelmiş. Napiyim aldim ben de.Ay bir de kendisi yazmış sonra, yeterki üreyeyim diyenlerden değilim ben gibi bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter ki ureyeyim diyenlerden değilim ama şırınganın bi içime giresi gelmiş. Napiyim aldim ben de.Ay bir de kendisi yazmış sonra, yeterki üreyeyim diyenlerden değilim ben gibi bir şey
O tam olarak öyle bir sey degil.Op.Dr Ebru ünal'in sayfasindan self inseminasyom makalesine bakabilirsiniz.Sizin araştırdım dediğiniz normal şırınga ile yapılan bir işlem değil, direk rahime enjekte ediyor doktorlar, siz vajina ya bırakıyorsunz, doğal yolla olduğu gibi kendi gidiyor rahime yani
Eşinizin görevini şırınga yapmış
Onun da üzerine gittik yeterince siz tasalanmayın.Arkadaşlar konu sahibinin üzerine cok gidilmis ve abartılmış ben bu sitede yillardir vajinismus birinin bildiğiniz huniye eşini direk boşaltıp sadece vajinasina girdirmeyle o ay hamile kaldigini okudum buna da önyargılı olabilirsiniz herkes cinselliği hemen çözemiyor yillarini alıyor bıkıyor anne de olmak istiyor ve her careye basvuruyor ateş düştüğü yeri yakiyor, gebe kalmak icin neler yasiyorum ben de ama olmaz olmaz demeyin Allah dilerse şırınga vesile olur, çünkü iliskide kendini kasıp vsjinaya giren spermi bile geri itenler var onlar icin çözüm olabilir...
Hanımefendi kesinlikle ama kesinlikle bu şırınga yöntemini denemeyin. Spermin yapısını bozup sağlıksız bir bebek dünyaya getirebilirsiniz. Hanımefendinin bahsettiği yöntemi doktorlar yapıyor ve direkt olarak rahme bırakıyorlar. Lütfen bu saçma yöntemi sakın ha sakın denemeyin. Neden önce vajinusmusu yenip bebek düşünmüyorsunuz ? Bence önceliğiniz bu sorununuzu halletmek olsun. Bu benim fikrim tabi sizin şartlarınızı bilmiyorum belki geçerli bir sebebiniz var bebeği hemen istemek için ama lütfen bu yöntemi kullanmayınBen birşey merak ettim.
Bende vajinismusum ama eşim yaklaşık 5 cm içime girebiliyor. Böyle bi durumda şırınga yöntemi gerekli mi acaba
Hanımefendi kesinlikle ama kesinlikle bu şırınga yöntemini denemeyin. Spermin yapısını bozup sağlıksız bir bebek dünyaya getirebilirsiniz. Hanımefendinin bahsettiği yöntemi doktorlar yapıyor ve direkt olarak rahme bırakıyorlar. Lütfen bu saçma yöntemi sakın ha sakın denemeyin. Neden önce vajinusmusu yenip bebek düşünmüyorsunuz ? Bence önceliğiniz bu sorununuzu halletmek olsun. Bu benim fikrim tabi sizin şartlarınızı bilmiyorum belki geçerli bir sebebiniz var bebeği hemen istemek için ama lütfen bu yöntemi kullanmayın
Bu yöntem saglıksız bir yontem riskli hem bir uye daha paylasti sagliksiz gebelik olmustuJinekoloğum da bu yöntemi tavsiye etti, genelde yurtdışında yaygın bir tedavi yöntemi.
Asla asla asla bir doktorun bunu önereceğini düşünmüyorum.Jinekoloğum da bu yöntemi tavsiye etti, genelde yurtdışında yaygın bir tedavi yöntemi.
Aaa oyl deme mervos türk hekimleri bilmiyorAsla asla asla bir doktorun bunu önereceğini düşünmüyorum.
Kocama söyledim beni ciddiye almadı
Hahahhatemsili kocam
Hiçbir hekim böyle bir şeyi önermez. Uydurmayın. hanımefendi böyle saçma bir şey olabilir mi ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz ? Birde hekim söyledi diye uydurup burda ki insanların hayatını kaydırmayın. Vajinusmusu önce bir aşın sonra çocuk düşünün. Gebeliğin ilk aylarında vajinal muayeneler oluyor gerektiğinde. O muayeneleri nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ?Jinekoloğum da bu yöntemi tavsiye etti, genelde yurtdışında yaygın bir tedavi yöntemi.
Bu daha güzel
Asla asla asla bir doktorun bunu önereceğini düşünmüyorum.
Hiçbir hekim böyle bir şeyi önermez. Uydurmayın. hanımefendi böyle saçma bir şey olabilir mi ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz ? Birde hekim söyledi diye uydurup burda ki insanların hayatını kaydırmayın. Vajinusmusu önce bir aşın sonra çocuk düşünün. Gebeliğin ilk aylarında vajinal muayeneler oluyor gerektiğinde. O muayeneleri nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz ?