- 3 Eylül 2018
- 8.602
- 45.596
- Konu Sahibi Husniyehanim
Kk yine bildiğimiz gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebektek sterilize hastane koşullarıyla evde kendi yaptığınızı bir mi tutuyorsunuz?Değişiyormuş,tüp bebek nasıl yapiliyor
evet hakkı, kendinizi onun yerine koyun.Etik olmadığını biliyorum, neyapam , bir anlıkdi şırınga la yaptım,onun istememesi buda hakki mi
Bi akıllı o zaten tüp bebek yapanlar salak olduğu için bayılıyorlar o kadar parayı :))Resmen insanlarla dalga geçiyorsunuz.Tüp bebekle aynı demek ne demek insanlar maddi ve manevi neler kaybediyorlar bu uğurda.2 evladınız var zamanınızı onların kişisel gelişimine harcayın.Eşinizde kendini buna hazır hissetseydi zaten isterdi bu zamanda kolay mı geçinebilmek nasıl kafalar bunlar ya
benimde aklıma condomdan çektiği geldi.Başka türlü yatak üstünden toplayacak hali yok çünküÇok özür dilerim ama çıkan spermi nasıl şırıngaya çekiyor?Gerçekten anlamadım.Aklıma kondomdan falan geliyor ama olmaz sanırım öyle midem kalktı resmen.
Üfff iğrençbenimde aklıma condomdan çektiği geldi.Başka türlü yatak üstünden toplayacak hali yok çünkü
İnanmadım kiGerçekse komik değil, şakaysa hiç komik değil
Haklısınız düşünemedim anlık biseydiYok artık ya. Hakkı mı ne demek tabi ki istemek gibi istememek de hakkı. Hem 2 çocuğunuz varmış zaten. Hiç yok değil ki. Yaptığınız doğru değil. Tutmaz zaten de, yine de sizin şırıgayla bilmem nerden sperm alıp ilkel bir biçimde enjekte yönteminizi, tamamen steril ortamlarda özel prosedürler ve ekipmanlarla gerçekleştirilen tüp bebek işlemine denk tutmanız ilginç.
Şaka olsaydı keşke hiçte komik olmasaydiİnanmadım ki
Bi anlık nasıl oluyor anlatır mısınız?Haklısınız düşünemedim anlık biseydi
Bi anlık nasıl oluyor anlatır mısını