Gebeliğe Hazırlık Şırınga la hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Husniyehanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
12
-7
Eşimden habersiz hamile kalmak istiyorum. Eşim daha cocuk istemiyor. Hep yok yeter diyor. Evliliğimiz sarsildi, son bir senedir susuyorum çocuk hakkinda . Ama yine bisey olmuyor. Eşim yapsa ve hamile kalmasam ozaman kabullenirim. Şırınga la spermi enjekte ettim. Şimdi pişmanım. Ne olacak bilmiyorum.

kendini baba olmaya hazır hissetmeyen birini zorla bu sorumlulugu vermeye çalışıyorsun bence.İlerde sıkıntısını sen çekersin. Çocuk iki kişinin rızasıyla yapılmalı.

Başka çocuğunuz var mı eşiniz neden istemiyor ? Ne zaman yaptınız şırıngayla (tutacağını zannetmiyorum ya ).. Neden pişmansınız ?. Bir de evliliğiniz çocuk istemediği için mi sarsıldı yoksa bayka sorunlar mı ?

Artık çocuk istemediğinizi çocuk bile görmek istemediğinizi dile getirin fotoğraf felan gördükçe hemen geçin anne baba olmak istemediğinizi kendinize yakıştırmadınızı dile getirin . Aklında benden çocuk istemiyor mu düşüncesine kapılıp kendisi istemeye başlayabilir. Erkekler üstüne gittikçe onun olmasını çok istemezler

İyice araştırdınız mı? Eşten habersiz olmasını geçtim spermler havayla temas edince bozuluyorlar, genetikleri değişiyor diye duymuştum. Durup dururken başınıza iş almışsınız inşallah bir problem olmaz.

Başka çocuğunuz var mı eşiniz neden istemiyor ? Ne zaman yaptınız şırıngayla (tutacağını zannetmiyorum ya ).. Neden pişmansınız ?. Bir de evliliğiniz çocuk istemediği için mi sarsıldı yoksa bayka sorunlar mı ?
2 çocuk var, büyümüşler,yeniden başta başlamak istemiyor.Çalıştığım için kendim buyutmedim, simdi ise iş hayatı bitti. Geçen gün Yaptim. Evet kaç yıl istiyorum,sif o yüzden ona karşı soğudum.Baska hiç sorun yok.

2 çocuk var, büyümüşler,yeniden başta başlamak istemiyor.Çalıştığım için kendim buyutmedim, simdi ise iş hayatı bitti. Geçen gün Yaptim. Evet kaç yıl istiyorum,sif o yüzden ona karşı soğudum.Baska hiç sorun yok.
Belki de maddi olarak ve psikolojik olarak 3. Çocuğa hazır hissetmiyordur eşiniz. 🤷‍♀️ tutacağını zannetmiyorum ama tutarsa da sıkmayın canınızı alacak nefesi varmış bu dünyada.. bu karar karşılıklı verilinçe güzeldir. Üzerine düşmeyin istiyorum demeyin.vazgeçtim gezicem tozucam birdaha çocuk mu büyüteceğim falan kafasında olun o zaman o ister bence. Hatta o isteyince biraz naz yapn anlasın sizi 😀

Belki de maddi olarak ve psikolojik olarak 3. Çocuğa hazır hissetmiyordur eşiniz. 🤷‍♀️ tutacağını zannetmiyorum ama tutarsa da sıkmayın canınızı alacak nefesi varmış bu dünyada.. bu karar karşılıklı verilinçe güzeldir. Üzerine düşmeyin istiyorum demeyin.vazgeçtim gezicem tozucam birdaha çocuk mu büyüteceğim falan kafasında olun o zaman o ister bence. Hatta o isteyince biraz naz yapn anlasın sizi 😀
Iyi söylüyorsun,eşim çok kararlı,bide yasda iletiyor,40 yaşında tekrar baba olmak istemiyor,maddi yönden sorun yok,bir senedir hiç istiyorum demedim

Eşimden habersiz hamile kalmak istiyorum. Eşim daha cocuk istemiyor. Hep yok yeter diyor. Evliliğimiz sarsildi, son bir senedir susuyorum çocuk hakkinda . Ama yine bisey olmuyor. Eşim yapsa ve hamile kalmasam ozaman kabullenirim. Şırınga la spermi enjekte ettim. Şimdi pişmanım. Ne olacak bilmiyorum.
Hangisine şaşıracağımı bilemedim 🤦‍♀️

Ya siz iyi misiniz? yaptığınız ne kadar etik acaba. Baba olmak istemeyen adamı zorla bana yapıyorsunuz. Dava açsa kazanır. Şu kocalarınızın spermlerini bir rahat bırakın.

Ayıptır söylemesi istemeyen adamın spermini nasıl şırıngaya çektiniz. hadi bir şekilde çektiniz o spermler hasar görmüştür çekerken allah korusun.

Etik olmadığını biliyorum, neyapam , bir anlıkdi şırınga la yaptım,onun istememesi buda hakki mi
Yok artık ya. Hakkı mı ne demek tabi ki istemek gibi istememek de hakkı. Hem 2 çocuğunuz varmış zaten. Hiç yok değil ki. Yaptığınız doğru değil. Tutmaz zaten de, yine de sizin şırıgayla bilmem nerden sperm alıp ilkel bir biçimde enjekte yönteminizi, tamamen steril ortamlarda özel prosedürler ve ekipmanlarla gerçekleştirilen tüp bebek işlemine denk tutmanız ilginç.

X