• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga ile hamilelik

Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş... konuyu buldum 😁😁😁inşallah ban yemem😁😁😁
Evet aynen de konu buydu 😂😂

Şaka mı? Akıl yoksunu olmak lazım onun için eşinizin organı şırıngadan daha büyük öyle ulaşmıyorda yani şırıngayla mı yumurtaya ulaşacak 🤦‍♀️ Akıl akıl gel peşime takıl
dıyorum Rabbım veriyorsan barı takıp et sonra boz ugrasıyoruz

2020 bitti ama bunlar bıtmedı inşallah 2021de bıtecek basa gelen cekılır

Merhaba arkadaslar siringa ile sperm gönderip hamile kalan varmi gerçekten ben de vajinusmus sorunu var 30 yaşındayım mecbur bu yolu denemem gerekior hic anne olamayacağım bu isi biturlu yapamıyorum girmiyor penis siringa ile hamilelik elde edenlerden yardıma ihtiyacım var bilgi verebilirmisiniz

Merhaba arkadaslar siringa ile sperm gönderip hamile kalan varmi gerçekten ben de vajinusmus sorunu var 30 yaşındayım mecbur bu yolu denemem gerekior hic anne olamayacağım bu isi biturlu yapamıyorum girmiyor penis siringa ile hamilelik elde edenlerden yardıma ihtiyacım var bilgi verebilirmisiniz
Cinselliğin ne olduğunu anlamadan çocuk yapmak mı ? Neden vajinismus tedavisi olmuyorsunuz?

Back