• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga ile hamilelik

sırınga ve hamilelik dıye bır konu acılmış sımdı ne tuaf ama onunda esınde sıkıntı varmış aceb kım bu 🤣

Bak onu hiç bilmiyorum denk gelmedim öyle bir konuya.. Ama sanırım huni yönteminde hortum kullanmıştı arkadaş huninin ucuna takmıştı herhalde öyle birşeydi 🙄🙄
Ciddi olamazsın ben şuan kafamda canlandığı için kafadan attım bu yöntemi direk tüplere bağlayıp spermi yollariz😂

Ciddi olamazsın ben şuan kafamda canlandığı için kafadan attım bu yöntemi direk tüplere bağlayıp spermi yollariz😂
😂😂😂 Çok ciddiyim.. Okuduğumda ben bir gün kendime gelmemiştim😂😂 Ama arkadaş konu açmış bizzat bu yöntemle hamile kalmış.. Vajinismus olduğu için bunu deneyip bulmuşlar ve olmuş..

Benim anlayamadığım bu kafalar bizdeyken biz nasıl korona aşısını bulamadık da ordan burdan ithal ediyoruz 🙄🙄🙄

😂😂😂 Çok ciddiyim.. Okuduğumda ben bir gün kendime gelmemiştim😂😂 Ama arkadaş konu açmış bizzat bu yöntemle hamile kalmış.. Vajinismus olduğu için bunu deneyip bulmuşlar ve olmuş..

Benim anlayamadığım bu kafalar bizdeyken biz nasıl korona aşısını bulamadık da ordan burdan ithal ediyoruz 🙄🙄🙄
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş... konuyu buldum 😁😁😁inşallah ban yemem😁😁😁

Back