- 2 Ağustos 2013
- 35.506
- 108.911
- 798
- Konu Sahibi Nazan aksungur
Bende burda bi üyeden okumuştum o da kendisi yapmış hamile kalmıştı. Sanırım vajinismustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yildir evliler hic cocuklari olmadiEee yaniiii bi zahmet. Acaba eşinde bi sorun varda ortaya çıkmasın diyemi gitmiyor doktora. Hiç çocuk yok demi
4 yildir evliler hic cEee yaniiii bi zahmet. Acaba eşinde bi sorun varda ortaya çıkmasın diyemi gitmiyor doktora. Hiç çocuk yok demi
İste ben var diyorum burda inanmiyorlarBende burda bi üyeden okumuştum o da kendisi yapmış hamile kalmıştı. Sanırım vajinismustu
Sağlıklı olmadigini anladım Canim soylicem zaten onaTamam canım ben seni de anladım. Ama mantıklı ve sağlıklı değil diyoruz ama diretiyorsun.
Allah gönlüne göre versin4 yildir evliler hic cocuklari olmadi
Hiçbirini denemedim ama ben burada huni ile hamile kalanı okudumMerhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mı
Ben şimdi anlamaya çalışıyorum yani başka birinden mi alınacak o spremlerEsi kabullenmez
Ben huniyi yağ için kullanıyorum başka amaçları da varmış biraz canlandı gözümde de tobe estağfurullahHiçbirini denemedim ama ben burada huni ile hamile kalanı okudum
Türkiye de yasak olan tüp bebek yöntemiBen şimdi anlamaya çalışıyorum yani başka birinden mi alınacak o spremler
Kız daha neler var öğreneceğiz yavaş yavaş dur heleBen huniyi yağ için kullanıyorum başka amaçları da varmış biraz canlandı gözümde de tobe estağfurullah
Hortum yöntemiyle hamile kalan var miKız daha neler var öğreneceğiz yavaş yavaş dur hele
Bak onu hiç bilmiyorum denk gelmedim öyle bir konuya.. Ama sanırım huni yönteminde hortum kullanmıştı arkadaş huninin ucuna takmıştı herhalde öyle birşeydiHortum yöntemiyle hamile kalan var mi
Ciddi olamazsın ben şuan kafamda canlandığı için kafadan attım bu yöntemi direk tüplere bağlayıp spermi yollarizBak onu hiç bilmiyorum denk gelmedim öyle bir konuya.. Ama sanırım huni yönteminde hortum kullanmıştı arkadaş huninin ucuna takmıştı herhalde öyle birşeydi
Çok ciddiyim.. Okuduğumda ben bir gün kendime gelmemiştim Ama arkadaş konu açmış bizzat bu yöntemle hamile kalmış.. Vajinismus olduğu için bunu deneyip bulmuşlar ve olmuş..Ciddi olamazsın ben şuan kafamda canlandığı için kafadan attım bu yöntemi direk tüplere bağlayıp spermi yollariz
Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş... konuyu buldum inşallah ban yememÇok ciddiyim.. Okuduğumda ben bir gün kendime gelmemiştim Ama arkadaş konu açmış bizzat bu yöntemle hamile kalmış.. Vajinismus olduğu için bunu deneyip bulmuşlar ve olmuş..
Benim anlayamadığım bu kafalar bizdeyken biz nasıl korona aşısını bulamadık da ordan burdan ithal ediyoruz