Merhaba hamilelikten korkuyorum lütfen yardım edin

Sizi psikiyatr mı psikolog mu takip ediyor? Buncs zaman bir yol katedilmesi gerekirdi hiç Emdr gibi yöntemler denendi mi acaba korkularınızı anlamlandırmak ve çözümlemek adına

Sizi psikiyatr mı psikolog mu takip ediyor? Buncs zaman bir yol katedilmesi gerekirdi hiç Emdr gibi yöntemler denendi mi acaba korkularınızı anlamlandırmak ve çözümlemek adına
Hem psikiyatri hem psikolog takip ediyor hayır denemedim o yöntemi elektro şok aldım 8 kez

Hem psikiyatri hem psikolog takip ediyor hayır denemedim o yöntemi elektro şok aldım 8 kez
Kesinlikle doktor esliginde vermenz gereken bir karar cocuk konusu. Cnku pakolojiyi cok zorlayan donemlerden geciceksinz. Ayrica bir sikayetinz yoksa kanseri neden kafaya takiosunz

Merhabalar ben bipolar hastasıyım ve 4 senelik evliyim. Çocuk bir yandan istiyorum bir yandan hamilelikten korkuyorum. Kan vermekten kanda çıkabilecek sonuçlardan korkuyorum. Kısaca gebelikte yapılacak bütün testlerden korkuyorum. Doktor fobim var ne olursa olsun doktora gitmiyorum. Eşim baba olmayı çok hak ediyor ama ben yapamıyorum ne olur bir akıl verin. Şimdiden teşekkürler
3 senedir evliyim aşırı takıntılı, şüpheci kuruntulu biriyim ve bebek yapmaktan hep kaçtım zaten herşeye evham yapıyorum bebek olursa nolur ne yaparım sürekli bi felaket senaryoları beni mahvediyordu. 3 ay önce Korunurken hamile kaldığımı farkettim öyle düşüncelere girdim ki sigarayı bırakamadım bebeğimi aldırmak aklımdan hiç geçmedi ama o korkular takıntılar beni mahvetti hormonların etkiside o kadar ağır ki günlerdir ağlıyorum hala ağlıyorum 16 haftalık oldum sakinleştirici ilaçta kullanamıyorum sigara içtikçe vicdan azabı çekip ağlıyorum ama bırakamıyorum bırakırsam daha çok strese gireceğimi biliyorum anneliğe bedenen hazır olup ruhen değilim o yüzdennnn lütfennnnn (ruhen)) hazır hissettiğinde iyi olduğunda bebek düşün. Çünkü gerçekten hormonlar ruhu ekstra daraltıyor.

Back
X