- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Nazan aksungur
acık acık soruyorum sız nasıl hamıle kaldınız acaba mektuplasarakmıHerkesin dusuncesi fikri baskadir ben öyle düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acık acık soruyorum sız nasıl hamıle kaldınız acaba mektuplasarakmıHerkesin dusuncesi fikri baskadir ben öyle düşünmüyorum
yok Telgraflaacık acık soruyorum sız nasıl hamıle kaldınız acaba mektuplasarakmı
Kardes sen resmen dalga geciyosun rabbim seni evlatsizlikla sinarsa gorursun senacık acık soruyorum sız nasıl hamıle kaldınız acaba mektuplasarakmı
canım benım evladım var zaten. cok sukur sırıngayla yada senın dedıklerınle olmadı. normal dogal yolla ve tedavıyle oldu.yok Telgrafla
Kardes sen resmen dalga geciyosun rabbim seni evlatsizlikla sinarsa gorursun sen
Havicla spermi nasil iceri koymus o sacmakonu sahıbı.
boyle yontemlerı deneyen bırı olmuş. oturdugum sehırde. ama tabı o abartarak havuc ve salatalıkla denemiş. cehalet işte. suan yarı beden felc..
t yakın temas cınsellık olmadan gebelık soz konusu olamaz.
konu sahıbı.
boyle yontemlerı deneyen bırı olmuş. oturdugum sehırde. ama tabı o abartarak havuc ve salatalıkla denemiş. cehalet işte. suan yarı beden felc..
O evlatlada sınar rabbim seni dalga geçmek çok günah bilmiyormusuncanım benım evladım var zaten. cok sukur sırıngayla yada senın dedıklerınle olmadı. normal dogal yolla ve tedavıyle oldu.
bu konularla ilgilenen sensın bilemem ben havuc sırınga ne fark ederHavicla spermi nasil iceri koymus o sacma
O evlatlada sınar rabbim seni dalga geçmek ccanım benım evladım var zaten. cok sukur sırıngayla yada senın dedıklerınle olmadı. normal dogal yolla ve tedavıyle oldu.
Asil cahil olan sizlersiniz biseyler okuyun da bilgileninCehalet ne güzel bir şey, her şeyi biliyorsun(!)
sacma sapan konuşma asabımıda bozma bu tarz cumleler kuracagına . bılgı edın bıraz olurmu konu gebelık olsun..O evlatlada sınar rabbim seni dalga geçmek çok günah bilmiyormusun
belli oluyoO evlatlada sınar rabbim seni dalga geçmek c
Asil cahil olan sizlersiniz biseyler okuyun da bilgilenin
Peki cinsellik olmadan hamile kalinmiyor madem neden sprey bankaları vsr onemli olan spermler kardesimO evlatlada sınar rabbim seni dalga geçmek c
Biraz daha dalga gecin de olacakları görünce ilerde rabbimin adaleti var çok sukursacma sapan konuşma asabımıda bozma bu tarz cumleler kuracagına . bılgı edın bıraz olurmu konu gebelık olsun..
Yalnız spermde sorun olsa okeyde. Yumurtalıklarda sorun varken bu şırınga da işe yaramaz. Bari şırıngayla alın spermi, kadından da 1-2 yumurta alın. Dışarda dölleyin. Embriyo olsun. Söz transveri ben yapcam.Doktor yumurtalıkların az demisti ama iste o yine de denicem diyor ağlıyor
Ee böyle bi kafadaysa direk gitsin sperm bankasına. Ama Türkiye de yok diye biliyorumPeki cinsellik olmadan hamile kalinmiyor madem neden sprey bankaları vsr onemli olan spermler kardesim
Bana arastir dedi bende kiramadimYalnız spermde sorun olsa okeyde. Yumurtalıklarda sorun varken bu şırınga da işe yaramaz. Bari şırıngayla alın spermi, kadından da 1-2 yumurta alın. Dışarda dölleyin. Embriyo olsun. Söz transveri ben yapcam.
hayır bilmem kaçınca yüzyıldayız. Allah o adama akıl fikir versin. Sonra da eltinize.
Esi kabullenmezEe böyle bi kafadaysa direk gitsin sperm bankasına. Ama Türkiye de yok diye biliyorum
Tamam canım ben seni de anladım. Ama mantıklı ve sağlıklı değil diyoruz ama diretiyorsun.Bana arastir dedi bende kiramadim
Eee yaniiii bi zahmet. Acaba eşinde bi sorun varda ortaya çıkmasın diyemi gitmiyor doktora. Hiç çocuk yok demiEsi kabullenmez