• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga ile hamilelik

konu sahıbı.
boyle yontemlerı deneyen bırı olmuş. oturdugum sehırde. ama tabı o abartarak havuc ve salatalıkla denemiş. cehalet işte. suan yarı beden felc..

konu sahıbı.
boyle yontemlerı deneyen bırı olmuş. oturdugum sehırde. ama tabı o abartarak havuc ve salatalıkla denemiş. cehalet işte. suan yarı beden felc..
Havicla spermi nasil iceri koymus o sacma
t yakın temas cınsellık olmadan gebelık soz konusu olamaz.
konu sahıbı.

Doktor yumurtalıkların az demisti ama iste o yine de denicem diyor ağlıyor
Yalnız spermde sorun olsa okeyde. Yumurtalıklarda sorun varken bu şırınga da işe yaramaz. Bari şırıngayla alın spermi, kadından da 1-2 yumurta alın. Dışarda dölleyin. Embriyo olsun. Söz transveri ben yapcam.
hayır bilmem kaçınca yüzyıldayız. Allah o adama akıl fikir versin. Sonra da eltinize.

[
Biraz daha dalga gecin de olacakları görünce ilerde rabbimin adaleti var çok sukur
[/QUOTE] elhamdülillah cok sukur adalet var ama bır turlu cahıllıgın önune gecemedık tıpkı hurafeler gıbı

Yalnız spermde sorun olsa okeyde. Yumurtalıklarda sorun varken bu şırınga da işe yaramaz. Bari şırıngayla alın spermi, kadından da 1-2 yumurta alın. Dışarda dölleyin. Embriyo olsun. Söz transveri ben yapcam.
hayır bilmem kaçınca yüzyıldayız. Allah o adama akıl fikir versin. Sonra da eltinize.
Bana arastir dedi bende kiramadim

Back