- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Nazan aksungur
-
O zaten bana yapicam denicem ama yinede sende arastir demistiAnladım yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama yanlış yönlendirmeyin. Belki sperm yapısı bozulur ve engelli olma vs olur. Bunlar sağlıksız şeyler boşverin. Gerekirse kendi araştırsın.
Doktora bir kez goturdum birdaha gidemedik doktor gel dedi infertilite bolumune yönlendirdi hastane uzak araç yok malum esi de iZin vermedi bu koronada kaldi bende bu sekilde araştırmak istedim
Araştırdım olumlu şeyler söylemiyorlar diyin. En azından vebal almayın.O zaten bana yapicam denicem ama yinede sende arastir demisti
Yani. Hapse girersek yanıma enjektör mü alalım
Evet bir kez gitti yumurtalıkları az dedilerDoktora gitti mi?
Doktor yumurtalıkların az demisti ama iste o yine de denicem diyor ağlıyorAraştırdım olumlu şeyler söylemiyorlar diyin. En azından vebal almayın.
Yani sorunu var ve tedavi olmalı.Evet bir kez gitti yumurtalıkları az dediler
Kayinvalidem demedim yazilari duzgun okursaniz anlarsınız zatenYani bu iş size olur geliyor e vallahi pessss... O haberde farkındaysanız ilişkisiz bir gebelik olmuş. Sizin kayınvalideniz eşiyle birlesemiyor mu ? Burada bunu genelde vajinismus hanımlar deniyor.
Bende soyledim ama yine denicem dedi ben bisey demedim sonucta kendi karariYani sorunu var ve tedavi olmalı.
tedavı olması lazım. boyle seylerde rahim enfeksiyon kapabılır cıttı sorunlar ortaya cıkar ve buna sız sebep olacaksınız degermı senceEvet bir kez gitti yumurtalıkları az dediler
Doktor yumurtalıkların az demisti ama iste o yine de denicem diyor ağlıyor
Ame yumurtalıkları azsa veya çatlama yoksa şırıhga da denese negatif olabilir sonuç. Doktora gitmeye devam etsin ona göre tedavi uygulayacak doktor.. tedaviye devam etmeyip şırınga denemek de ne bilimEvet bir kez gitti yumurtalıkları az dediler
İnsan mecbura kalinca hersey yapiyor emin ol psikolojisi bozulmusİyide şırıngaya gerek varmi kı yani şırıngakısa felan
yakın temas cınsellık olmadan gebelık soz konusu olamaz.Bende soyledim ama yine denicem dedi ben bisey demedim sonucta kendi karari
Herkesin dusuncesi fikri baskadir ben öyle düşünmüyorumt yakın temas cınsellık olmadan gebelık soz konusu olamaz.
öncelikle psikolojik destek sonra tedavı sonra saglıklı bırey olöası lazımİnsan mecbura kalinca hersey yapiyor emin ol psikolojisi bozulmus
Cehalet ne güzel bir şey, her şeyi biliyorsun(!)Sen cok bilgili olsaydin bunun dogru oldugunu bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?