- 3 Mayıs 2020
- 164
- 14
- 48
- 24
- Konu Sahibi Nazan aksungur
-
Hayır canim ben ektim icin araştırıyorumo konuyu açan eltisi olabilir
Ya senin isin gücün yokmu ergen ergen seyler yazmalar biraz olgunlasolurmu hıc yazacaklarını merak ediyorum bugun şırınga yarında baska bısey olur.
sen sırongaya ınanıyorsunda. googlemı tatısıyorsun suanGoogle amca herşeyi dogru soyluyor olsaydi doktora da gitmeye gerek kalmazdı
Eltim mecbur kaldi bunu denemek istiyor benden arastirmami istedi tabiki normal bir sekilde olmasi daha mantikli ama olmuyorKonu sahibi ciddi cevap veriyorum. Evet bunu duydum uygulayanı da kk da gördüm. Hasbelkader tutmuş. Ama şırıngadan mı başka ilişkiden mi bilinmez. Ama işin mantığına bakarsan sağlık açısından doğru bişey değil. Prezervatife yahut başka yere gelen meniyi bi şırınga ile alıp kendi vajeninize boşaltmak sizce sağlıklı mı?? O olan spermler onca işlemde sağlıklı kalıp sizin rahminizde döllenebilir mi sizce??
Bana gore gereksiz bi yontem ama var evet duydumGerçek mi peki bus sekilde hamile kalan var mi cevrenizde
Kaynının problemi varsa aşılama deneyebilirler devlet hastanelerinde de yapılıyor böyle saçma şeylerle uğraşmayınHayır canim ben ektim icin araştırıyorum
canım ergen olan sensın sırıngayla hamıle kalınmayacagını ortaokul cagındakı cocuklar bıle bılıyor bana laf yetiştirecegıne bıraz bılgı edınYa senin isin gücün yokmu ergen ergen seyler yazmalar biraz olgunlas
Mecbur kaldıysa doktora gitsin. Gerçekten gerek görse doktor aşılama yapar zaten.Eltim mecbur kaldi bunu denemek istiyor benden arastirmami istedi tabiki normal bir sekilde olmasi daha mantikli ama olmuyor
Evet bu habere bakmistim burda sanki lay lay lom geciyoruz bir kadin dalga geciyorİdam cezasının infazını bekleyen 42 yaşındaki Nguyen Thi Hue, 27 yaşındaki Nguyen Tuan Hung isimli erkek mahkumdan 50 milyon Vietnam Dong'u yani yaklaşık 6800 TL ödeyerek spermini satın aldı. 2015 yılının Ağustos ayında erkek mahkumdan iki kez sperm alan Thi Hue, aldığı spermleri şırıngayla kendine enjekte etti.
Uyuşturucu satıcılığından mahkum olmuş Thi Hue, bu sıradışı yöntemle hamile kaldı. Müfettişler ve savcılar kadın mahkumun nisan ayında doğum yapacağını teyit etti.
Vietnam yasalarına göre bir hamile kadın ya da yaşı 36 aydan küçük çocuk annesi ölüme mahkum edilemiyor. Eğer bir kişi ölüme mahkum edilmişse cezası ömür boyu hapse çevriliyor.
kaynak milliyet
Sen cok bilgili olsaydin bunun dogru oldugunu bilirsincanım ergen olan sensın sırıngayla hamıle kalınmayacagını ortaokul cagındakı cocuklar bıle bılıyor bana laf yetiştirecegıne bıraz bılgı edın
Doktora bir kez goturdum birdaha gidemedik doktor gel dedi infertilite bolumune yönlendirdi hastane uzak araç yok malum esi de iZin vermedi bu koronada kaldi bende bu sekilde araştırmak istedimMecbur kaldıysa doktora gitsin. Gerçekten gerek görse doktor aşılama yapar zaten.
Yani. Hapse girersek yanıma enjektör mü alalımİdam cezasının infazını bekleyen 42 yaşındaki Nguyen Thi Hue, 27 yaşındaki Nguyen Tuan Hung isimli erkek mahkumdan 50 milyon Vietnam Dong'u yani yaklaşık 6800 TL ödeyerek spermini satın aldı. 2015 yılının Ağustos ayında erkek mahkumdan iki kez sperm alan Thi Hue, aldığı spermleri şırıngayla kendine enjekte etti.
Uyuşturucu satıcılığından mahkum olmuş Thi Hue, bu sıradışı yöntemle hamile kaldı. Müfettişler ve savcılar kadın mahkumun nisan ayında doğum yapacağını teyit etti.
Vietnam yasalarına göre bir hamile kadın ya da yaşı 36 aydan küçük çocuk annesi ölüme mahkum edilemiyor. Eğer bir kişi ölüme mahkum edilmişse cezası ömür boyu hapse çevriliyor.
kaynak milliyet
bılgı ıspatlanmamiş canım. dogruluk payı arastırılması lazım. ınsanlar asılama yerine boyle seyler yapsınlar ozaman sacma sapan seylerı savunmayın yaSen cok bilgili olsaydin bunun dogru oldugunu bilirsin
Doktora gitti mi?Eltim mecbur kaldi bunu denemek istiyor benden arastirmami istedi tabiki normal bir sekilde olmasi daha mantikli ama olmuyor
Yani bu iş size olur geliyor e vallahi pessss... O haberde farkındaysanız ilişkisiz bir gebelik olmuş. Sizin kayınvalideniz eşiyle birlesemiyor mu ? Burada bunu genelde vajinismus hanımlar deniyor.Sen cok bilgili olsaydin bunun dogru oldugunu bilirsin
Anladım yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama yanlış yönlendirmeyin. Belki sperm yapısı bozulur ve engelli olma vs olur. Bunlar sağlıksız şeyler boşverin. Gerekirse kendi araştırsın.Doktora bir kez goturdum birdaha gidemedik doktor gel dedi infertilite bolumune yönlendirdi hastane uzak araç yok malum esi de iZin vermedi bu koronada kaldi bende bu sekilde araştırmak istedim
4. Yil cocugu olmadi psikolojisi cok bozuk herseyi denemek istiyor hastaneye gidemiyor zatennBana gore gereksiz bi yontem ama var evet duydum
Kayınvalide nerden çıktı kızYani bu iş size olur geliyor e vallahi pessss... O haberde farkındaysanız ilişkisiz bir gebelik olmuş. Sizin kayınvalideniz eşiyle birlesemiyor mu ? Burada bunu genelde vajinismus hanımlar deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?